kala67 16.05.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witaj Saro u mnie bardzo mi miło......a wieczorkiem wpadne z rewizytą Zbyszku.....dziękuje za podpowiedź.....powiem o tym mężowi !!!!!!! Meganko.....wpisałam Cie na liste nastepnego spotkania mam już pozwolenie od Alunek, więc wklejam całą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.05.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Trudno się zdecydować, http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.05.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Trudno się zdecydować, http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/144.gif Zbigniew........na co??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Cześć Kala:)Ale już fajnie się u Ciebie robi.Spotkanie pewnie udane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 piękne z Was gwiazdy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.05.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam:) Byłam już wczoraj tutaj u Ciebie Kaluś, ale miałam ciut zaległości, cofałam się i cofałam, ale nadrobiłam wsio:wave:. Kala popłakałam się ze śmiechu, ryczałam jak bóbr i rżałam jak kuń... Tekst o darmowym g...nie i radości z jego otrzymania powalający i nie do pobicia ahaha. Domek Wasz od dawna dla mnie ma swoją duszę, te podłogi i ściany drewniane jednak oddają tyle ciepła, że aż chce sie tam wejść. Która to wkleiła linka do forum ogrodowego? Wystarczyło jedno kliknięcie, niczym za pomocą różdżki przeniosłam się do krainy ogrodów i utonęłam tam do 1 w nocy:eek:. Dzisiaj wstałam półprzytomna i dobrze, ze przed autem zerknęłam, że coś mi mokro w stopy, bo pojechałabym w klapkach w dodatku niebieskich. Ahaha... Kaluś piknie, no piknie tam u Was przed domkiem, zaraz i tutaj urośnie trawka, gdzie zasiana. A te zaokraglone rabaty wygladają fajniutko. Szalejesz kobieto jednym słowem, ale dzięki WAM będę wiedziała co i jak. Ogrodzenie bardzo mi sie podoba i jadąc z Miśkiem kiedyś autkiem pokazywałam takie podobne jemu, tylko było pomalowane, nu zabejcowane na orzech. Słupki były okragłe. Kala teraz już psina będzie mogła spokojnie biegać, a WY poczujecie się inaczej. wiem, bo sama jeszcze nie mam ogrodzenia, chociaz u mnie zacisze, ale człek czuje się jak na odstrzale. Oj bym se zabyła... Super zobaczyć WAS na zdjątku kobitki;). Grunt, że pogoda Wam dopisała. . Uciekam spać, bo jutro jeszcze pojadę w klapkach do pracy, albo cosik innego odwalę Pozdrawiam Was Wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ale Wam zazdroszczę spotkania...chętnie bym się "wkreciła" ale ..troszkę za daleko mieszkam...Super babeczki jesteście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 hejKalus pięknie wyglądacie i płot cudowny!!! cudowny!!!! domek tez ale to chyba wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 18.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witaj Kala, znów mam zaległości, ale u Ciebie tyle się dzieje, że trudno nadążać, od początku: nie wiedziałam, że macie tak piękną dużą działkę, domek prezentuje się rewelacyjnie, ma swój klimat, w ogrodzie robi sie powoli bajkowo, a płot pasuje idealnie, no i wykonanie własne bezcenne!!!Pozdrawiam i zapraszam na kilka nowych fotek do mnie:). u mnie jutro akcja kosiara:) i powoli powoli będziemy się brać za wyrównanie terenu, a z czasem za ogród:) - już nie mogę się doczekać! Ps. Fajne spotkanie znów Wam wyszło:). Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.05.2011 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Nadulko, Saro, Bogusiu.........na kolejnym sptkanku mam nadzieje, że będziecie Taka ja, Kawika.......gdzie Wy się podziewałyście tyle czasu???? Ola.......byłam u Ciebie......domek pięknieje !!! wczoraj zrobiliśmy kolejne 9 przęsęł płotu...........dojechaliśmy do końca prawej strony działki !!! dziś chcemy zrobić do końca lewą strone.......oby tylko pogoda dopisała !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.05.2011 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wiadomość dnia..........na mojej ulicy otworzyli CENTRUM OGRODNICZE!!!!!!!!!!! chyba widzieli, że ogród zakładam ha ha ha :) ....dziś wybieram się tam na zwiad w ulotce napisali ...." najtaniej w mieście ":):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.05.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 oj, oj, uważaj - to może być niebezpieczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 19.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 dobrze sure prawi.....to niebezpieczne..mieć szkółke za blisko......możesz się tak zatracic i zapomnieć o butach i ciuchach dla siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 uuuu blado widzę Twoja kieszeń Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.05.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 coś mi mówi ,że w tym roku wyjazdu wakacyjnego nie będzie;) Kaluś- oorodzenie jest rewelacyjne!!! Wy tak sami je robicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kalu śliczne ogrodzenie się robi..... pięknie będzie wyglądalo i pasowalo do waszego domku:) Pewnie będziesz często zaglądać do tego Centrum ogrodniczego i kaskę wydawać ..hi hi:) Pozdrawiam pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 No nie wiem............Centrum Ogrodnicze na tej samej ulicy co Kali domek...............czysty zysk!!!!!! Dla Centrum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Taaaa, ja też mam po drugiej stronie ulicy szkółkę i co jadę z pracy, to........................... nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wpaść. Całe szczęście, że czynne do 17:00 ( czasem otwarte do 18;00) Już tam trochę kasy zostawiłam, ale ciągnie mnie tam , że heeeeeeej Kala uważaj na portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Chyba Kalę wsysło to centrum ogrodnicze, bo Jej nie ma... Albo tyle nakupiła, że jeszcze sadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cześć ranny ptaszku... wyluzuj, jeszcze nie otworzyli;)... po pracy zdążysz... i czekam na relację ps. płot suuuuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts