Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam:)

Byłam już wczoraj tutaj u Ciebie Kaluś, ale miałam ciut zaległości, cofałam się i cofałam, ale nadrobiłam wsio:wave:. Kala popłakałam się ze śmiechu, ryczałam jak bóbr i rżałam jak kuń... Tekst o darmowym g...nie i radości z jego otrzymania powalający i nie do pobicia ahaha. Domek Wasz od dawna dla mnie ma swoją duszę, te podłogi i ściany drewniane jednak oddają tyle ciepła, że aż chce sie tam wejść.

Która to wkleiła linka do forum ogrodowego? Wystarczyło jedno kliknięcie, niczym za pomocą różdżki przeniosłam się do krainy ogrodów i utonęłam tam do 1 w nocy:eek:. Dzisiaj wstałam półprzytomna i dobrze, ze przed autem zerknęłam, że coś mi mokro w stopy, bo pojechałabym w klapkach w dodatku niebieskich. Ahaha...

Kaluś piknie, no piknie tam u Was przed domkiem, zaraz i tutaj urośnie trawka, gdzie zasiana. A te zaokraglone rabaty wygladają fajniutko. Szalejesz kobieto jednym słowem, ale dzięki WAM będę wiedziała co i jak. ;)

Ogrodzenie bardzo mi sie podoba i jadąc z Miśkiem kiedyś autkiem pokazywałam takie podobne jemu, tylko było pomalowane, nu zabejcowane na orzech. Słupki były okragłe.

Kala teraz już psina będzie mogła spokojnie biegać, a WY poczujecie się inaczej. wiem, bo sama jeszcze nie mam ogrodzenia, chociaz u mnie zacisze, ale człek czuje się jak na odstrzale.

Oj bym se zabyła...

Super zobaczyć WAS na zdjątku kobitki;). Grunt, że pogoda Wam dopisała. :wave:.

Uciekam spać, bo jutro jeszcze pojadę w klapkach do pracy, albo cosik innego odwalę;)

Pozdrawiam Was Wszystkich:)

Witaj Kala, znów mam zaległości, ale u Ciebie tyle się dzieje, że trudno nadążać;), od początku: nie wiedziałam, że macie tak piękną dużą działkę, domek prezentuje się rewelacyjnie, ma swój klimat, w ogrodzie robi sie powoli bajkowo, a płot pasuje idealnie, no i wykonanie własne bezcenne!!!Pozdrawiam i zapraszam na kilka nowych fotek do mnie:). u mnie jutro akcja kosiara:) i powoli powoli będziemy się brać za wyrównanie terenu, a z czasem za ogród:) - już nie mogę się doczekać! Ps. Fajne spotkanie znów Wam wyszło:). Gratuluję!

Nadulko, Saro, Bogusiu.........na kolejnym sptkanku mam nadzieje, że będziecie ;)

Taka ja, Kawika.......gdzie Wy się podziewałyście tyle czasu???? :(

Ola.......byłam u Ciebie......domek pięknieje !!!

wczoraj zrobiliśmy kolejne 9 przęsęł płotu...........dojechaliśmy do końca prawej strony działki !!!

dziś chcemy zrobić do końca lewą strone.......oby tylko pogoda dopisała !!!

DSCN0360.JPG

Taaaa, ja też mam po drugiej stronie ulicy szkółkę i co jadę z pracy, to........................... nie mogę się oprzeć, żeby tam nie wpaść.

Całe szczęście, że czynne do 17:00 ( czasem otwarte do 18;00) :)

Już tam trochę kasy zostawiłam, ale ciągnie mnie tam , że heeeeeeej :)

Kala uważaj na portfel :)