malka 17.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 młodam, młodam, jak mi 70 stuknie to tez powiem,żem młodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Znam taka, co ma 85 i dalej mysli, ze ma 16... Beznadziejna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 eeee tam , cicho być, nie znasz się boś młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 18.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Też trzymam za Was kciuki. Na jednym ze zdjęć u mnie w dzienniku widać domek sąsiadów ktrzy też budowali z bali. Budowała to firma z Biłgoraja i za ściany bez dachu zapłacili 55 tys... Pozdrówka JH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jacekh...własnie widziałam ten domek na zdjęciu u Ciebie...a może wiesz z jakiej grubości bali stawiali sąsiedzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj Gosia-Anbudowa !!! skoro budujemy po sąsiedzku to trza sie jakos bliżej zaprzyjaźnić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jak już wczesniej pisalam...."nasza" dzialeczka była zaniedbana, porośnieta starymi drzewkami owocowymi .... trzeba było trochę uprzatnąc teren.Zamówilismy specjalną kopareczke ze specjalnym widelcem:) do wyciagania drzew z ziemi razem z korzeniami. Po powyrywaniu tych wszystkich drzew.....zrobił się jeszcze wiekszy bajzel na działce:)))http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SjkZVkeOBWI/AAAAAAAADHg/pJ-d_ZC4cK8/s512/DSCN1130.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witaj Gosia-Anbudowa !!! skoro budujemy po sąsiedzku to trza sie jakos bliżej zaprzyjaźnić) Ze tak powiem bedzie okazja - na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Projekt L-34 kupilismy w listopadzie 2008 i podpisalismy umowe na adaptacje projektu z TZUP. Umowa obejmowała tez warunki energetyczne, projekt przyłącza kanalizacyjnego, projekt zjazdu bramowego, mapki, inne uzgodnienia i wszystkiego co jest niezbedne do zlożenia wniosku o pozwolenie na budowe. W projekcie L-34 wprowadziliśmy kilka zmian. Garaż powiekszyliśmy o drugie stanowisko. Zrezygnowalismy z dodatkowego balkonu z boku budynku...po cholere mi dwa balkony jak mam działke 2600 m kw ) Na gorze powiekszyliśmy łazienke kosztem naszej sypialni. Acha....i zrezygnowalismy z tylnych drzwi w garazu. To chyba tyle....mam nadzieje, że nie zapomnialam o niczym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 O zlocie musze porozmawiac z mężem.....a póki co nie ma go jeszcze w domu:) Zmieniając temat budowlany na hodowlany, przdstawie Wam teraz naszą domowa hodowlę) Kotka Lola http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWbq1pMchI/AAAAAAAAB28/Vnka9-kk7S4/s512/PICT0368.JPG Suczka Alma http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SgXMqFMB1oI/AAAAAAAADEs/vt5exrBrV84/s512/f8cd263275.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Slicznosci! Kochana, teraz to juz musisz tu wklejac ich zdjecia regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tylko tak slicznie wygladaja jak leża spokojnie:)...a raczej przez cały dzień biegają i plącza sie pod nogami, sa poprostu nie do zniesienia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 18.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jak trafię sąsiada to się dopytam. Mogę Ci pynkąć jakieś fotki z bliska i dać na priva, chyba sie sąsiedzi nie obrażą. Byłem w środku i te bale wyglądaja "grubo" , dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jasne, że chcę fotki:) dzieki za fatyge, a może zapytasz sąsiada jeszcze o wykonawce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 19.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Z wykonawcy bardzo zadowoleni. To wiem. A fotki może dzisiaj strzelę. Wiem tylko że budują powoli, tzn długo się czeka aż skompletują i wysuszą materiał. Sama robota to jakieś dwa tygodnie z więźbą. Pokrycie dachu robiła inna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Kolejny projekt od Iwanka , Gratuluję wyboru Masz chyba jakiś dar przyciągania . W ciągu dwóch dni tylu komentatorów i od razu chcą Cię porwać na zlot, no, no,no, wróżę Ci świetlaną przyszłość na tym forum. Piękne zwierzaki Deklaruję, że będę wiernym podglądaczem Waszej budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Iwuś..to żaden dar:)) Poprostu nie założyłam odrębnego watku do komentarzy.... i zmuszeni sa tutaj komentować) Witaj u mnie !! a ja zaraz zerkne do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witaj Kala, sorry, że tak późno dopisuję swoje cztery grosze, ale ostatnio jestem zakręcona jak słoik wek Ale obiecuję, że też będę kibicować !!! Zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.06.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Meg..... ja też jestem zakrecona od czasu rozpoczecia prac na działce... ciągle boje sie, że tego nie ogarnę!!! Ale dzis wekeend się rozpoczął idę z mężusiem i znajomymi na koncert "Dinozaurów". Trza się zabawić prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Ano trzeba, bo inaczej człek by zwariował My zaczynamy weekend od LB czytaj Leżenie Bykiem . Cały tydzień "szaleliśmy" na działce, więc czas na odpoczynek. Mój Pan legł na sofie, dziewczyny przy kompach i ja też, więc zaczął się weekend Życzę wesołej zabawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts