Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja również bardzo chętnie Was do siebie zaprosze:)

Tylko musimy ustalić jakiś dogodny termin...

w czerwcu prawie co wekeend mam jakies imprezy zaplanowane....

w lipcu wyjezdzam do Chorwacji...

więc może w sierpniu uda sie cos zorganizować????

czy sierpień pasuje????

mi pasuje! :)

...a już będziesz mieszkać?

oj chciałabym już.............ale nie bedę jeszcze mieszkać :(

..ale w sierpniu możemy posiedzieć przy grillu w "ogodzie" lub spotkanie przełożyć na jesień.....gdy juz bedę mieszkać:)

Kalu, widzę, że świetnie sobie radzisz w ogrodzie, ja skorzystałam w tym względzie z umiejętności koleżanki, która nam ogród zaprojektowała, bo takie ma zdolności, ale do realziacji jeszcze jeszcze, choć coraz bliżej, na jesień plnowana przeprowadzka?Super, nasza też:), tyle że póki co na poddasze:) bez kuchni;(, ale zawsze to na swoim. Brzózka wygląda pięknie, moim skromnym, można dołożyć kilka wokół i stworzyć mały gaik brzozowy - latem przy wietrzyku będzie można przysiąść w cieniu mając oko na domek:), a w takim gaiku to i wrzos i konwalie urosną. Pozdrawiam, gratuluję i czekam na dalszy ciąg:).
Kala, jakie te berberysy kupilłaś? jak bez nazwy to zapewne zwykły Atropurpureum, bo raczej jak odmiany sa inne to piszą nazwę

dzis spisałam nazwe berberysa.......Atropurpurea Nana.

Kalu, widzę, że świetnie sobie radzisz w ogrodzie, ja skorzystałam w tym względzie z umiejętności koleżanki, która nam ogród zaprojektowała, bo takie ma zdolności, ale do realziacji jeszcze jeszcze, choć coraz bliżej, na jesień plnowana przeprowadzka?Super, nasza też:), tyle że póki co na poddasze:) bez kuchni;(, ale zawsze to na swoim. Brzózka wygląda pięknie, moim skromnym, można dołożyć kilka wokół i stworzyć mały gaik brzozowy - latem przy wietrzyku będzie można przysiąść w cieniu mając oko na domek:), a w takim gaiku to i wrzos i konwalie urosną. Pozdrawiam, gratuluję i czekam na dalszy ciąg:).

Witaj Olu :)

mamy u siebie wsadzonych ok. 30 młodych brzózek......ale bliżej prawej strony działki.......i już robi sie z nich fajny zagajniczek....

dziś przed domem wsadziłam sobie dwa cisy i migdałka :)

W sierpniu oprócz weekendu 13-15, każdy inny mi pasuje.

a propos Chorwacji, ja też wybieram się w lipcu 16-26, a Ty?

do Chorwacji jadę 5-17 lipiec

pewnie gdzies miniemy sie po drodze;)

a gdzie dokładnie jedziesz????

Ciekawa jestem zakupów Ikeowych.

Ktoś tam wcześniej pisał o brzozach.........dobrze, że masz już posadzane i robisz mini lasek ......Chciałam własnie wcześniej napisać, że do Twojego domu pasują mi bardzo właśne brzózki, głóg, róże pnące........natomiast nie widzę tam żadnych "bonsai".

A jakie cisy i migdałak wsadziłaś?? Pokaż fociaki! Lubię patzreć jak zachodzą takie zmiany.

Miałam super dzień.........kilka godzin spędziłam w Ikei:)

...mój mąż mówi, że to sklep w którym kobiety się ożywiają ;)

Kupiłam kilka rzeczy...

Komode do sypialni Jagódki:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/aspelund-komoda--szuflady-biay__0098941_PE240330_S4.JPG

krzesła do stołu:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso-bejca-patynowa__20809_PE072392_S4.jpg

Edytowane przez kala67