Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kalu, widzę, że świetnie sobie radzisz w ogrodzie, ja skorzystałam w tym względzie z umiejętności koleżanki, która nam ogród zaprojektowała, bo takie ma zdolności, ale do realziacji jeszcze jeszcze, choć coraz bliżej, na jesień plnowana przeprowadzka?Super, nasza też:), tyle że póki co na poddasze:) bez kuchni;(, ale zawsze to na swoim. Brzózka wygląda pięknie, moim skromnym, można dołożyć kilka wokół i stworzyć mały gaik brzozowy - latem przy wietrzyku będzie można przysiąść w cieniu mając oko na domek:), a w takim gaiku to i wrzos i konwalie urosną. Pozdrawiam, gratuluję i czekam na dalszy ciąg:).

Kalu, widzę, że świetnie sobie radzisz w ogrodzie, ja skorzystałam w tym względzie z umiejętności koleżanki, która nam ogród zaprojektowała, bo takie ma zdolności, ale do realziacji jeszcze jeszcze, choć coraz bliżej, na jesień plnowana przeprowadzka?Super, nasza też:), tyle że póki co na poddasze:) bez kuchni;(, ale zawsze to na swoim. Brzózka wygląda pięknie, moim skromnym, można dołożyć kilka wokół i stworzyć mały gaik brzozowy - latem przy wietrzyku będzie można przysiąść w cieniu mając oko na domek:), a w takim gaiku to i wrzos i konwalie urosną. Pozdrawiam, gratuluję i czekam na dalszy ciąg:).

Witaj Olu :)

mamy u siebie wsadzonych ok. 30 młodych brzózek......ale bliżej prawej strony działki.......i już robi sie z nich fajny zagajniczek....

dziś przed domem wsadziłam sobie dwa cisy i migdałka :)

Ciekawa jestem zakupów Ikeowych.

Ktoś tam wcześniej pisał o brzozach.........dobrze, że masz już posadzane i robisz mini lasek ......Chciałam własnie wcześniej napisać, że do Twojego domu pasują mi bardzo właśne brzózki, głóg, róże pnące........natomiast nie widzę tam żadnych "bonsai".

A jakie cisy i migdałak wsadziłaś?? Pokaż fociaki! Lubię patzreć jak zachodzą takie zmiany.

Miałam super dzień.........kilka godzin spędziłam w Ikei:)

...mój mąż mówi, że to sklep w którym kobiety się ożywiają ;)

Kupiłam kilka rzeczy...

Komode do sypialni Jagódki:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/aspelund-komoda--szuflady-biay__0098941_PE240330_S4.JPG

krzesła do stołu:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ingolf-krzeso-bejca-patynowa__20809_PE072392_S4.jpg

Edytowane przez kala67