Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niestety w Gdańsku nie było moich foteli:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/agen-krzeso-bambus__31428_PE120743_S4.jpg

ani krzeseł:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/harola-krzeso-bezowy-rattan__76442_PE193323_S4.jpg

:(:bash::o:(:sick:

a teraz kładę się już spać..........bo ze zmęczenia nie wiem jak sie nazywam:(:(:(

Edytowane przez kala67

fiu, fiu......zakupy jak ta lala.... to żeś zaszalała, no, no!!! Kala ( taki masz nik, jakbyś zapomniała..) właściwie to dobrze, że Ikea od ciebie daleko..... bo inaczej kasy by ci zabraklo......wiem cos na ten temat - ode mnie Ikea jest 5 przystanków tramwajem, nie musze nawet czekać na męża!!!

Ciekawa jestem zakupów Ikeowych.

Ktoś tam wcześniej pisał o brzozach.........dobrze, że masz już posadzane i robisz mini lasek ......Chciałam własnie wcześniej napisać, że do Twojego domu pasują mi bardzo właśne brzózki, głóg, róże pnące........natomiast nie widzę tam żadnych "bonsai".

A jakie cisy i migdałak wsadziłaś?? Pokaż fociaki! Lubię patzreć jak zachodzą takie zmiany.

dziś mamy zamiar nocować na działace.....to zabiorę aparat i porobię fotki:)

z komody będziesz mega zadowlona! ;)

Jagoda już się doczekac nie mogła tej komody......zwłaszcza, że wcześniej jej kupiłam szafe z tej serii.........jest mega pojemna :)

fiu, fiu......zakupy jak ta lala.... to żeś zaszalała, no, no!!! Kala ( taki masz nik, jakbyś zapomniała..) właściwie to dobrze, że Ikea od ciebie daleko..... bo inaczej kasy by ci zabraklo......wiem cos na ten temat - ode mnie Ikea jest 5 przystanków tramwajem, nie musze nawet czekać na męża!!!

meg.........ale Ci zazdroszcze!!!!!!!

ja to musze robic do Ikei całodzienną wyprawę :(

....jak będzesz tam następnym razem to zerknij czy mają fotele i krzesła ratanowe......te które potrzebuje:)

lampa pierwotnie też wisieć miała w kuchni, potem do jadalni przewiesiłam, jednak i tam było za mało światłą przez nią przebijało i sprawdziła się obok jadalni w holu...

taki regał jak Twój+ jeden narożnikowy służą mi i w spiżarni i w na jednej ścianie w mej garderobie, nie mówiąc o szklankach i zastawie obiadowej....

niestety fotele, kanapy + krzesła z wikliny mają to do siebie, że nie są za wygodne, chyba, że wyłożone są poduchami;)

ale zakupy!!!:jawdrop:...

dobrze, że mam daleko do I. ;)... ale na te wikliniaki co to nie było to się chyba skuszę:), jest jakiś stół do nich taki w temacie "wiklina"?

w Ikei nie widziałam stołu.......

Kalusiu kochana bo wpadłam i wypadłam

jestem już u ciebie

cmok cmok

buziaki

piękne zakupy

i piękny ogródek

oj dużo muszę się od ciebie nauczyć

teśknie

za Wami i Chorwacją

buziaki

wpadaj częściej........i oczywiście zapraszam ponownie do Chorwacji!!!:)

Kala,super zakupy:)

Bardzo cieszą co?

Ja do tej pory jak kupie coś nowego,to się cieszę :lol2:

oj ceszą bardzo !!!

ładne zakupy zrobiłaś...a lampę taką to chyba w leśnym domku u Nelli widziałam;)

do twoich wnętrz będzie pasowała jak ulał:)

natomiast takie fotele wiklinowe mam na tarasie i wg mnie nie są one takie wygodne na jakie wyglądają

siedziałaś na nich?

siedzialam u mojej siostrzenicy w Bielsku........ale tylko na długość kawki;)

Jakie fajowe zakupy...super....bardzo mi się widzi ta lapma u Was....

tylko aka pisze, że światła nie daje:(

U mnie w I są krzesła, foteli niestety niet !

szkoda:(

lampa pierwotnie też wisieć miała w kuchni, potem do jadalni przewiesiłam, jednak i tam było za mało światłą przez nią przebijało i sprawdziła się obok jadalni w holu...

taki regał jak Twój+ jeden narożnikowy służą mi i w spiżarni i w na jednej ścianie w mej garderobie, nie mówiąc o szklankach i zastawie obiadowej....

niestety fotele, kanapy + krzesła z wikliny mają to do siebie, że nie są za wygodne, chyba, że wyłożone są poduchami;)

aka......więc sporo rzeczy bedziemy miały takich samych;)

Fajne zakupy! :)

Fajne zakupy!

dziękuje dziewczyny:)

....a teraz obiecane zdjęcia cisów i migdałka:

DSCN0445.JPG

DSCN0446.JPG