kala67 02.06.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 serwis obiadowy szaro-niebieski:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dinera-serwis---szt-niebieski__0097757_PE238562_S4.JPG serwis obiadowy biały:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fargrik-serwis---szt-biay-ceramika__0086878_PE215841_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 kupiłam jeszcze szklanki:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/pokal-szklanka-szko-bezbarwne__42748_PE137949_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 i kapcie dla gości:)http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/njuta-kapcie-rozne-kolory__0112235_PE263632_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 kupiłam jeszcze miske:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/smarta-miska-biay__0091843_PE227800_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 i kupiłam regał do spizarni:http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/albert-rega-sosna__0088996_PE220776_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.06.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) niestety w Gdańsku nie było moich foteli: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/agen-krzeso-bambus__31428_PE120743_S4.jpg ani krzeseł: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/harola-krzeso-bezowy-rattan__76442_PE193323_S4.jpg a teraz kładę się już spać..........bo ze zmęczenia nie wiem jak sie nazywam:(:( Edytowane 2 Czerwca 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 fiu, fiu......zakupy jak ta lala.... to żeś zaszalała, no, no!!! Kala ( taki masz nik, jakbyś zapomniała..) właściwie to dobrze, że Ikea od ciebie daleko..... bo inaczej kasy by ci zabraklo......wiem cos na ten temat - ode mnie Ikea jest 5 przystanków tramwajem, nie musze nawet czekać na męża!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.06.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ciekawa jestem zakupów Ikeowych. Ktoś tam wcześniej pisał o brzozach.........dobrze, że masz już posadzane i robisz mini lasek ......Chciałam własnie wcześniej napisać, że do Twojego domu pasują mi bardzo właśne brzózki, głóg, róże pnące........natomiast nie widzę tam żadnych "bonsai". A jakie cisy i migdałak wsadziłaś?? Pokaż fociaki! Lubię patzreć jak zachodzą takie zmiany. dziś mamy zamiar nocować na działace.....to zabiorę aparat i porobię fotki:) z komody będziesz mega zadowlona! Jagoda już się doczekac nie mogła tej komody......zwłaszcza, że wcześniej jej kupiłam szafe z tej serii.........jest mega pojemna fiu, fiu......zakupy jak ta lala.... to żeś zaszalała, no, no!!! Kala ( taki masz nik, jakbyś zapomniała..) właściwie to dobrze, że Ikea od ciebie daleko..... bo inaczej kasy by ci zabraklo......wiem cos na ten temat - ode mnie Ikea jest 5 przystanków tramwajem, nie musze nawet czekać na męża!!! meg.........ale Ci zazdroszcze!!!!!!! ja to musze robic do Ikei całodzienną wyprawę ....jak będzesz tam następnym razem to zerknij czy mają fotele i krzesła ratanowe......te które potrzebuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ale zakupy!!!... dobrze, że mam daleko do I. ... ale na te wikliniaki co to nie było to się chyba skuszę, jest jakiś stół do nich taki w temacie "wiklina"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.06.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Kalusiu kochana bo wpadłam i wypadłam jestem już u ciebie cmok cmok buziakipiękne zakupyi piękny ogródek oj dużo muszę się od ciebie nauczyć teśknie za Wami i Chorwacją buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Kala,super zakupy:) Bardzo cieszą co? Ja do tej pory jak kupie coś nowego,to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.06.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 ładne zakupy zrobiłaś...a lampę taką to chyba w leśnym domku u Nelli widziałam;) do twoich wnętrz będzie pasowała jak ulał natomiast takie fotele wiklinowe mam na tarasie i wg mnie nie są one takie wygodne na jakie wyglądają siedziałaś na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.06.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Jakie fajowe zakupy...super....bardzo mi się widzi ta lapma u Was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 U mnie w I są krzesła, foteli niestety niet ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.06.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 lampa pierwotnie też wisieć miała w kuchni, potem do jadalni przewiesiłam, jednak i tam było za mało światłą przez nią przebijało i sprawdziła się obok jadalni w holu... taki regał jak Twój+ jeden narożnikowy służą mi i w spiżarni i w na jednej ścianie w mej garderobie, nie mówiąc o szklankach i zastawie obiadowej.... niestety fotele, kanapy + krzesła z wikliny mają to do siebie, że nie są za wygodne, chyba, że wyłożone są poduchami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Fajne zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.06.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 niewygodna wiklina mówicie??? ....a ja jestem zakochana w tych krzesłach poprostu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.06.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Fajne zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.06.2011 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 ale zakupy!!!... dobrze, że mam daleko do I. ... ale na te wikliniaki co to nie było to się chyba skuszę, jest jakiś stół do nich taki w temacie "wiklina"? w Ikei nie widziałam stołu....... Kalusiu kochana bo wpadłam i wypadłam jestem już u ciebie cmok cmok buziaki piękne zakupy i piękny ogródek oj dużo muszę się od ciebie nauczyć teśknie za Wami i Chorwacją buziaki wpadaj częściej........i oczywiście zapraszam ponownie do Chorwacji!!! Kala,super zakupy:) Bardzo cieszą co? Ja do tej pory jak kupie coś nowego,to się cieszę oj ceszą bardzo !!! ładne zakupy zrobiłaś...a lampę taką to chyba w leśnym domku u Nelli widziałam;) do twoich wnętrz będzie pasowała jak ulał natomiast takie fotele wiklinowe mam na tarasie i wg mnie nie są one takie wygodne na jakie wyglądają siedziałaś na nich? siedzialam u mojej siostrzenicy w Bielsku........ale tylko na długość kawki;) Jakie fajowe zakupy...super....bardzo mi się widzi ta lapma u Was.... tylko aka pisze, że światła nie daje:( U mnie w I są krzesła, foteli niestety niet ! szkoda:( lampa pierwotnie też wisieć miała w kuchni, potem do jadalni przewiesiłam, jednak i tam było za mało światłą przez nią przebijało i sprawdziła się obok jadalni w holu... taki regał jak Twój+ jeden narożnikowy służą mi i w spiżarni i w na jednej ścianie w mej garderobie, nie mówiąc o szklankach i zastawie obiadowej.... niestety fotele, kanapy + krzesła z wikliny mają to do siebie, że nie są za wygodne, chyba, że wyłożone są poduchami;) aka......więc sporo rzeczy bedziemy miały takich samych;) Fajne zakupy! Fajne zakupy! dziękuje dziewczyny:) ....a teraz obiecane zdjęcia cisów i migdałka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 08.06.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witaj Kala , ja też juz chcę takie piekne rzeczy kupować http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance4.gif Już widzę jak u Ciebie jest ślicznie a jak będzie dopiero... Piękny zestaw obiadowy. Taki stonowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts