kala67 10.06.2011 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ola.....dzięki:) Na dziś mamy zaproszonych gości........i planujemy grilla zrobić wieczorkiem:) Trzymajcie kciuki, żeby nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Kaluś dla Was będzie specjalnie ciepło i bez opadów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Już ma nie padać... może gorąco nie będzie, ale to się chyba da przeskoczyć a ja poproszę pogodę na za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.06.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 miłego grillowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Kala67 ..... przylecialam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif i ja do Twojego dziennika - komentarzyka ..... pieknie sie przywitac http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif .... o kurcze mam 306 stron do przeczytania .... dom z bali .... ciekawy pomysl . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.06.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Dziewczyny grill sie udał ....naprwde było wesoło :) pogoda dopisala, nie padalo, nie wiało;) witam Edytę M u siebie wpadaj częściej;) .....szukam kabiny prysznicowej......takiej stykającej się tylko jedną ścianą......... znalazłam coś takiego: http://www.sklep.lazienka.tv/photo/product_info/a/4/7/1_a47f707eec5e.jpg ale szukam dalej......... jak znajdę wreszcie kabine, to bede do niej dobierać wanne i kibelek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.06.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Kabina bardzo ciekawa:)Wrzuć jak coś jeszcze znajdziesz fajnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witaj Kalu:) ogrodzenie piękne .....zakupy też fajne:) A czy wiesz ,że u mnie też planuję kabinę stykającą tylko z jedną ścianą i taką kabinę tez mam w swoich inspiracjach....tylko te ceny trochę wygórowane jak na moją kieszeń Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.06.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 ta kabina kosztuje 2 tyś....nie moge znaleść nic innego co pasowałoby do mojej łazienki.....czyli jak najmniej srebrnego, metalowego.kafelki na ściane wybrałam białe cegiełki:http://img692.imageshack.us/img692/8976/naroznikzewnetrzny.jpg teraz szukam czego na podłoge........jednolitego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.06.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Witaj Kala, znalazłam coś takiego: Polysan Kabina prysznicowa przyścienna półokrągła 90x90 http://img90.imageshack.us/img90/8537/kabina2.jpg. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 12.06.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Kala,, sorry za tą kabinkę wyżej, nie spojrzałam na cenę, 5 tys, bagatela:), w zamian przesyłam stronkę z przecenionymi: http://www.dekkor.eu/#/kabiny/AIDA/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.06.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 wklejam sobie radę Elfir:rosliny na piaszczyste gleby obok brzóz i sosen: "kala - jałowce, szczodrzeńce, macierzanki, kostrzewy, janowce, rozchodniki, moszenki, karagany, perukowiec (jeśli gleba zasadowa, można wsypać gruzu wapiennego przy sadzeniu), berberysy thunberga " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.06.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Sprawdziłam..........nie jestem w stanie w ciagu jednego dnia podlać całej naszej działki:( i mam wrażenie, że ogród będe zakladała jakieś 20 lat :D:D ....dzis wsadzilam sobie kolejne dwie krzewuszki, budleje, hortensje, i jakieś drzewko i kolcami .......musze sprawdzic nazwe;) NADAL szukam płytek na podłoge do łazienki.........może szare???? i biała fuga??????? POMOCY !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.06.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 kala a jak sie nazywają te twoje płyteczki-cegiełki?? Ile kosztują i dlaczego tak drogo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.06.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 kala a jak sie nazywają te twoje płyteczki-cegiełki?? Ile kosztują i dlaczego tak drogo??? Kafelki białe: http://www.vives.pl/index.php?id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 tenks!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Sprawdziłam..........nie jestem w stanie w ciagu jednego dnia podlać całej naszej działki:( i mam wrażenie, że ogród będe zakladała jakieś 20 lat :D:D ....dzis wsadzilam sobie kolejne dwie krzewuszki, budleje, hortensje, i jakieś drzewko i kolcami .......musze sprawdzic nazwe;) NADAL szukam płytek na podłoge do łazienki.........może szare???? i biała fuga??????? POMOCY !!!!! NIEEEEEE rób białej fugi......masakra, oczywiście w utrzymaniu jej w czystości, a w szczególności na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.06.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 NIEEEEEE rób białej fugi......masakra, oczywiście w utrzymaniu jej w czystości, a w szczególności na podłodze no to zburzyłaś mi kobieto całą koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Tylko nie białe fugi!!! Już lepiej płytki białe na podłogę dać niż fugi... Szare ładnie by pasowały do tych śliczniusich cegiełek, ale fuga zdecydowanie też szara... albo czarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 15.06.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Tylko nie te fugi! Ja mam jaśminowe...eee...to znaczy miałam...rozumiesz. Były juz próby różnych preparatów...szkoda gadać. Mam koleżankę, która wszędzie ma zawsze białe fugi, ale...nie ma dzieci, zwierząt i oboje z mężem są pedantami Ich mieszkanie i dom zawsze wygląda jakby kilka dni temu skończył się remont i profesjonalna ekipa zrobiła sprzatanie...zawsze tak wygląda. Mam niezłego stresa jak tam zajeżdżamy z naszymi dziećmi, które są naprawdę grzeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts