kala67 20.06.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 .....głównie egzotyki, ale to właśnie drewienko nadaje się do łazienki.... ale w moim świerkowym domu..........egzotyki to byłaby profanacja ....zreszta mąż chce kafelki w łazience.......i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.06.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no jak mąż chce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2011 04:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 trwają poszukiwania umywalek i szafek pod umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 dostanę szału za chwilę był Pan od lazienki.........nie moge mieć takiej wanny, jaka wybrałam bo kafelkami jej nie obuduje:( musze zmienic albo kafelki albo wanne....... nadal nie mam umywalek:( żadne baterie mi sie nie podobają powiem, że chyba dopada mnie depresja budowlana:( chyba wogóle zrezygnuje z łazienki ....optymistyczne jest tylko to, że Pan od cyklinowania.........zaczyna w poniedziałek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.06.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) to podobnie jak u mnie.......mialam wstępną rozmowę z hydraulikiem, a to co usłyszałam i nie dotyczy to wcale ceny, spowodowało totalną załamkę ........... jestem tak wściekła, że .... :evil: jak tylko wpadnie mi w ręce poprzedni hydraulik to...nie ręczę za siebie!!!!! Edytowane 22 Czerwca 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 to podobnie jak u mnie.......mialam wstępną rozmowę z hydraulikiem, a to usłyszałam i nie dotyczy to wcale ceny, jestem tak wściekła, że .... :evil: ide do Ciebie poczytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 był Pan od lazienki.........nie moge mieć takiej wanny, jaka wybrałam bo kafelkami jej nie obuduje:( musze zmienic albo kafelki albo wanne....... ....... albo pana od łazienki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.06.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 no..... my tez musimy się chyba , skonsultować......bo oszaleje!!!! TYLE KASY!!!! JA PIE@#$@%^#@ !!!! Sorry, ale musiałam....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.06.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kalu czy naprawdę nic ci się nie podoba? jest tyle ładnych rzeczy i nic nie wpadło w oko? A kabinę w końcu jaką wybrałaś?.....może jakieś fotki;) Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję ,że wszystko sobie poukładasz i wybierzesz to co będziesz uważała za stosowne:) Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) dostanę szału za chwilę ... żadne baterie mi sie nie podobają powiem, że chyba dopada mnie depresja budowlana:( chyba wogóle zrezygnuje z łazienki Skąd ja to znam ? Mam - miałam dokładnie to samo....walczę do dnia dzisiejszego... Edytowane 24 Czerwca 2011 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.06.2011 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dziewczyny.......wyjezdżam dziś na 4 dni do Kołobrzegu........musze odsapnąć i nabrać dystansu:) zabieram męża, córki, kota, psa........i zapominam o budowie do niedzieli .....chociaż pewnie bedę tam latac po sklepach i szukać kafelek lub wanny :D:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 23.06.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Dobrego wypoczynku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 24.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Wypocznij ,naładuj akumulatory i będzie wszystko ok !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 No i co... biegasz za kafelkami i wannami oraz umywalkami???????? Spokojnego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Baw sie dobrze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 wróciłam odpoczęłam.......chociaż pogoda nam sie nie udała:(....odwiedziłam kilka sklepów z wannami, łazienkami, kafelkami.......nawet jedna wanna wpadła mi w oko.....musze poszukać jej w necie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kaluś-skłamałabym, gdybym powiedziała, że większość tak jak Ty podobnych historyji nie przechodziła i na dodatek po praiwe 3 latach przechodzę....ciągle coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Kaluś-skłamałabym, gdybym powiedziała, że większość tak jak Ty podobnych historyji nie przechodziła i na dodatek po praiwe 3 latach przechodzę....ciągle coś dzięki Akuś ....przy zdrowych zmysłach trzyma mnie jedynie zaplanowany wyjazd do Chorwacji........i chyba zakupy łazienkowe odłoże na "po powrocie z wakacji":( jutro Pan zaczyna cyklinowanie.......10 zł za m kw. dobra cena????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia... Mam kafle albo niestety panele.... A to cyklinowanie jest z malowaniem, bo podobno bez malowania się nie bierze, bo jak shuśta cyklinowanie to dopiero schody wyjdą po pomalowaniu. A Chorwacji zazdraszczam już nie pierwszy raz.... I wiedziałam , że w rodzinnym mieście wiesz gdzie i po jakich sklepach polatać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 za lakierowanie 5zł m kw. ale jak Pan zobaczył co ja chce na podłoge.......2 x bielenie.....to musi sie zastanowic nad ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts