kala67 03.07.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zdrówka Kaluś, zdrówka A tak swoją drogą to spakowana, rośliny wkopane, pewnie zamęczona....? I czy już w drodze czy jeszcze? Bo na FM Cię widziałam.... wyjeżdżamy dzis o 2.00 w nocy.... ...dziś musze dokonczyć pakowanie....i sie wykurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A nie trzeba było zrobić wieczorkiem drinka... a nie gripeksy brać Kala zdrowiej i szerokiej drogi Zdjęć porób, i pokaż nam jak wrócisz.... bo w tym roku to niestety na bank pozostanie mi obrazki pooglądać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wczoraj to jeszcze ostatnie prace w ogrodzie były do zrobienia... ja z mężem pracowaliśmy.......a córka uczyła się obsługiwać aparat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Sliczne te iglaczki ... u mnie tez bedzie caly las iglakow ...... tylko kiedy one urosna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kaluś - zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka...włosy obciełaś? ..aparatu szczerze zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Sliczne te iglaczki ... u mnie tez bedzie caly las iglakow ...... tylko kiedy one urosna !!!! Edytko....iglaczki szybko rosną Kaluś - zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka... włosy obciełaś? ..aparatu szczerze zazdroszczę! Alunek....troche skróciłam wlosy na lato;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.07.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zdrowiej szybko, bo szkoda urlopu! Coś w tym jest, że jeśli człowiek ma wreszcie okazję wypocząć, to choróbska się przyplątują, widocznie jest mniejsza mobilizacja do walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 taaaaak, tylko ja nie mam czasu teraz chorować w nocy wyjezdżamy i wszystko robie w biegu.......mam wrażenie, że czegos zapomne spakować pomimo, że od lat pakuje sie z tą samą listą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.07.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Szerokiej drogi. Pięknej pogody i wspaniałej opalenizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Kalu, ja również zazdroszczę i życzę wypoczynku, bo jak wrócisz to robota czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 kalu, szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Udanego wypoczynku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 04.07.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Również życzę udanego urlopu. Zazdroszczęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Powodzenia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kalu!! i ja życze udanego urlopu i ładnej pogody:) i czekam na nowe fotki z pobytu;)Pozdrawiam cieplutko pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Kala trzymam kciuki, aby choróbsko minęło, tak szybko jak podróż do Chorwacji:) Wypoczywaj, wygrzewaj się. Ojjjjjjjjjjj i ja też Tobie zazdroszczę. Apatacik fajniutki, a przed domkiem coraz więcej roślinek u Was:) Pozdrawiam ciepluchno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.07.2011 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Pozdrawiam wszystkich z czech:)zatrzymaliśmy siepo drodze na nocleg w Pohorelicach:http://balaton.hotel.cz/zaraz idziemy na śniadanko i ruszamy w dalsza droge....buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Pozdrawiam wszystkich z czech:) zatrzymaliśmy siepo drodze na nocleg w Pohorelicach: http://balaton.hotel.cz/ zaraz idziemy na śniadanko i ruszamy w dalsza droge.... buziaki:) Ale fajnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.07.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kala udanego wypoczynku, pewnie już wygrzewasz się na plaży Już nie mogę się doczekać, tym bardziej że tu padaaaaa. Do zobaczenia wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.07.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kalu Udanego urlopu życzę...słodkiego lenistwa na plaży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ...no i już po urlopie ..... wróciliśmy dzis w nocy do domu, zrobiliśmy łącznie 3500 km Było rewelacyjnie, pogoda jak zawsze dopisała. W Chorwacji spotkałam sie z idą oraz osobiście poznałam Emiluś z FM pozdrawiam Was dziewuchy A w drodze powrotnej do domu mialam okazję poznać i obejżeć cudny dom betib ..nadal jestem pod wrażeniem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts