rogbog 21.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kalu jak udał się urlop?....Pogoda i wrażenia pewnie dopisały:) Czekam na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 21.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 czekamy na fotki wakacyjne i sprawozdanie z zakupów w ikea masz plan szafek kuchennych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 foteczki bedą...........tylko musze je zgrać na komputer:) ...mam dwa projekty kuchni.....nie moge się zdecydować jutro sprobuje cos tutaj wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Kaluś witaj!Super ze urlop sie udał. Też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.07.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witamy na pokładzie!!!!! Dawaj, jak najszybciej, foteczki!!!Ciekawe jesteśmy, jak tam w wielkim świecie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.07.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witaj kalu!!!! Czekam niecierpliwie na wrażenia z wakacji i na projekty kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dziękuje za miłe przywitanie :) szczerze mówiąc.....troszkę stękniłam się za FM wkleje kilka zdjęć z wakacji - SPLIT : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A tutaj plażowe atrakcje - EXTREMA było REWELACYJNIE !!!...wracasz z tego cała mokra :) bylam na tym dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 KUCHANIA IKEA - POMOCY !!!!!!!!!!! Wczoraj byliśmy w Ikei.....przez 3 godziny planowaliśmy w ich programie kuchnie......miły Pan pomógł nam i w programie ikei zapisal nam dwa projekty kuchni. Jednak po przyjeżdzie do domu i zalogowaniu się na ich stronce.....nie moge znaleść tych projektów:( Nie wiem czy wyparowały...czy ja jestem taka tępa i znaleść nie potrafie?? czy ktoś z Was planowal swoją kuchnie w pogramie ikei i może mi pomóc???? z góry dziekuje ps....juz wczoraj kupiłam 3 szafki kuchenne, zlew, baterie i dwa krzesla z ratanu do tego ręczniki, jakies lejki plastikowe, foremki do babeczek itd... nie mogłam sie oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kalu, nie wiem, jak i pomóc, z tymi projektami. Ja akurat wczoraj robiłam projekt dla rodziców, zapisałam sobie nazwę i teraz wchodzę na to przez Plannera. Daję Otwórz i tam mam zapisane projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kalu zadzwoń do mnie jak co, bo ja nie mam u siebie Twojego numeru (Paweł ma) To ci to wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 jak miło was widzieć drogie dziewczyny-wszystkie cy! pozdrowionka dla was i ciesze się, że wakacje udane-to najważniejsze!!! czekam na dalsze fotasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ale super foty. Kobieto, jak Ty bosko wygladasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.07.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No Kalu ,ale z ciebie laska:) a fotki fantastyczne i te widoki.... hmmm.....tylko pozazdrościć Pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kalu zadzwoń do mnie jak co, bo ja nie mam u siebie Twojego numeru (Paweł ma) To ci to wyjaśnię Neluś.......dziękuje Ci kobieto dzięki Tobie odnalazlam swoją kuchnię jak miło was widzieć drogie dziewczyny-wszystkie cy! pozdrowionka dla was i ciesze się, że wakacje udane-to najważniejsze!!! czekam na dalsze fotasy.... Akuś.....jeszcze sama wszystkich fotek nie widziałam;) Ale super foty. Kobieto, jak Ty bosko wygladasz... No Kalu ,ale z ciebie laska:) a fotki fantastyczne i te widoki.... hmmm.....tylko pozazdrościć Pozdrowionka :) dzięki dziewczyny....ale nie przesadzajcie ....mam jakieś 4-5kg do zrzucenia......a musze sie spieszyć bo mam na początku września wesele w rodzinie męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.07.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kalu wrzucaj wizualkę kuchni ,bo my wszystkie ciekawe jesteśmy:yes:...czekamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 w czasie urlopu nie udało mi się całkowicie zapomnieć o budowie........i oczywiśćie widząc galeryjki z "upiększaczami" domu....nie mogłam się oprzeć.... musiałam wejść, pooglądać, pomacać zrobiłam też foteczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Kala, jesli Ty masz 4, to ja mam 24, wiec bardzo Cie prosze, nie wpedzaj mnie w kompleksy (jeszcze wieksze...)... Ladiutkie rzeczy znalazlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A ja kupiłam sobie dzisiaj bluzkę w odpowiednim dla siebie rozmiarze.... Nic to, ze kostium będzie sporego rozmiaru, ważne że z urlopu się cieszę i jadę kobitki z Emilem sama... jadę odpoczywać do małej dziurki.... Suuuper.... Mam nadzieję, ze już się wypada a jak ja będę to będzie słońce prażyło .... A tak swoją drogą to Ty ile byłaś na tych wczasach? Bożesz... toż to dopiero wyjechałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No nie mogę..... i ty " musisz" schudnąć do wesela????? To co ja powinnam zrobić? Chyba się poobkrawać tu i tam!!!!! Urlopu zazdroszczę, ale ja bym sie nie odważyła wejść na to coś dmuchane....zawalu bym dostała! Strasznie boję się wody, a w szczególności tej powyżej pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts