Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KUCHANIA IKEA - POMOCY !!!!!!!!!!!

Wczoraj byliśmy w Ikei.....przez 3 godziny planowaliśmy w ich programie kuchnie......miły Pan pomógł nam i w programie ikei zapisal nam dwa projekty kuchni.

Jednak po przyjeżdzie do domu i zalogowaniu się na ich stronce.....nie moge znaleść tych projektów:(

Nie wiem czy wyparowały...czy ja jestem taka tępa i znaleść nie potrafie??:(

czy ktoś z Was planowal swoją kuchnie w pogramie ikei i może mi pomóc????

z góry dziekuje :)

ps....juz wczoraj kupiłam 3 szafki kuchenne, zlew, baterie i dwa krzesla z ratanu :)

do tego ręczniki, jakies lejki plastikowe, foremki do babeczek itd...

nie mogłam sie oprzeć ;)

kalu zadzwoń do mnie jak co, bo ja nie mam u siebie Twojego numeru (Paweł ma) To ci to wyjaśnię :)

Neluś.......dziękuje Ci kobieto :)

dzięki Tobie odnalazlam swoją kuchnię ;)

jak miło was widzieć drogie dziewczyny-wszystkie cy! pozdrowionka dla was i ciesze się, że wakacje udane-to najważniejsze!!!

czekam na dalsze fotasy....:yes:

Akuś.....jeszcze sama wszystkich fotek nie widziałam;)

Ale super foty. Kobieto, jak Ty bosko wygladasz... :)

No Kalu ,ale z ciebie laska:) a fotki fantastyczne i te widoki.... hmmm.....tylko pozazdrościć;)

Pozdrowionka :):)

dzięki dziewczyny....ale nie przesadzajcie ;)....mam jakieś 4-5kg do zrzucenia......a musze sie spieszyć bo mam na początku września wesele w rodzinie męża;)

A ja kupiłam sobie dzisiaj bluzkę w odpowiednim dla siebie rozmiarze....

Nic to, ze kostium będzie sporego rozmiaru, ważne że z urlopu się cieszę i jadę kobitki z Emilem sama... jadę odpoczywać do małej dziurki....

Suuuper....

Mam nadzieję, ze już się wypada a jak ja będę to będzie słońce prażyło ....

A tak swoją drogą to Ty ile byłaś na tych wczasach? Bożesz... toż to dopiero wyjechałaś.....;)

No nie mogę..... i ty " musisz" schudnąć do wesela????? To co ja powinnam zrobić? Chyba się poobkrawać tu i tam!!!!! Urlopu zazdroszczę, ale ja bym sie nie odważyła wejść na to coś dmuchane....zawalu bym dostała! Strasznie boję się wody, a w szczególności tej powyżej pasa.