kala67 08.08.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 uwaga, uwaga...........dziś dostalam wiadomość, że od piątku rozpoczyna się montaż schodów !!!!!!!!!!!! ...niby się bardzo cieszę ........ale z drugiej strony boję się czy bedą mi się podobały!!! zamawialam je jeszcze w tamtym roku......i nie jestem pewna czy nadal mi sie bedą podobały ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 super...będziesz mogła na pięterko wchodzić jak pani!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.08.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 od dawna bardzo podobają mi sie trawy!!! gdy wczoraj zobaczyłam trawy u sure.....poczułam straszne chciejstwo:):) ...byłam dziś w kolejnej szkółce ogrodniczej..............i nabyłam 4 rodzaje trawek:) wsadzilam juz je nawet:) maja za zadanie oslaniac taras od drogi.......nie ważne, że nie mam jeszcze tarasu;) jutro zrobie foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej!!! To giganteusy jakieś chyba wsadziłaś skoro zasłaniać mają. Też lubię, ale niestety bez wzajemności... po zimie moje giganteusy właśnie nie raczyły wystawić łepa na świat:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ale sie u Ciebie dzieje:)))) fajnie:)bardzo:)Dałam właśnie zdjątka, przy czasie spójrz.Skusiłaś mnie ta inspiracją wrzosowiskową i będę działać w tym kierunku:)) Piękne rabatki będą u Ciebie:) bardzo zróżnicowane, kolorowe:)Pozdrawiam serdecznie i zmykam spać, bo jutro kolejny ciężki dzień z ząbkującym prawie roczniakiem i 4latkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.08.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 dzień dobry!!buziaki cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Hej!!! To giganteusy jakieś chyba wsadziłaś skoro zasłaniać mają. Też lubię, ale niestety bez wzajemności... po zimie moje giganteusy właśnie nie raczyły wystawić łepa na świat:( Arctica.....czepiasz się napisałam przecież, że mają osłonić !!....a nie zasłonić Ale sie u Ciebie dzieje:)))) fajnie:)bardzo:) Dałam właśnie zdjątka, przy czasie spójrz. Skusiłaś mnie ta inspiracją wrzosowiskową i będę działać w tym kierunku:)) Piękne rabatki będą u Ciebie:) bardzo zróżnicowane, kolorowe:) Pozdrawiam serdecznie i zmykam spać, bo jutro kolejny ciężki dzień z ząbkującym prawie roczniakiem i 4latkiem Asiu.....bedę śledzić Twoje postepy z wrzosowiskiem i trzymam kciuki !! dzień dobry!! buziaki cmok cmok Kawika.....witaj kochana:) dlaczego tak mało bywasz na FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Już jest jutro... kcem zobaczyć te giganteusy;):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ..dłubałam dziś troszke w ogródku.... było tak: jest tak: już nie moge się doczkeac kiedy to wszystko sie rozrośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Już jest jutro... kcem zobaczyć te giganteusy;):lol2: dla Arcticy specjalnie....... wczoraj wsadzone trawy............. oraz dwie nowe funkie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dziękować, dziękować Zebrinusa mam w starym ogrodzie, ta w środku to chyba grilaticośtam... też kcem... Niebieskie ładniutkie, takie spore kępki, że spokojnie mogła byś je podzielić... szybciej by się rozrosły:yes: No i znów do wyrywania trawy przystąp!!! Ps. zielsko Cię jeszcze nie zarasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 tak se codziennie dłubie w tym ogródku więc póki co zielsko nie zarasta :) ....ale nie wiem jak długo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 pewnie dopóki Ci się nie znudzi... dłubanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2011 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 PLANY NAJBLIŻSZE : środa - Mąż z kolegą na nowo obsadzają okno wejściowe na taras....bo sie lekko wypaczyło. - Pan kładzie płytki we wiatrołapie. czwartek - jedziemy do Ikei po meble kuchenne. piatek - Pan zaczyna montaż schodów, - drugi Pan montuje opaski i parapety. Trzymajcie kciukasy !!! oby wszystko wypaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Trzymam, trzymam... najbardziej za czwartek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.08.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 O, miskanty posadziłaś! to im wytnij dookoła trawnik, łatwiej będzie kosić... też trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.08.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Piekne trawki i nie tylko, ja też mam tę centkowaną- miskant girafee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.08.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Kciuczę ile wlezie:)będzie pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ja tez trzymam kciuki!!!Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts