Nadulka 11.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam i oczywiście zaciskam mocno kciuki.Ale szalejesz z nowymi rabatami,roślinkami.Super już to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 relacja na szybko............bo padam na pysk:( 1. okno tarasowe obsadzone, teraz jest idealnie !!! 2. płytki we wiatrołapie położone.......nie podobaja mi sie ..............mój wiatrołap wygląda jak przepiórcze jajo nie wiem co z tym zrobić (:((( 3. kupiliśmy dziś meble do kuchni w Ikei....wszystko było dostepne transport własny, a montaż mamy umówiony z Ikei na 19.08 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wczoraj przyjechał do nas mój tata z Kołobrzegu....mąż tatę przywiózł...... miał dziś wizyte u bioenergoterapeuty.... razem z tatą wysłałam moja młodszą córkę, która ostatnio miała badania w kierunku arytmii serca, pózniej miała podwyzszone próby watrobowe, a nastepnie cos wyszło nie tak z krwinkami .... Bioenergoterapeuta przyjeżdża do nas co miesiąc ze Żnina...... Ładuje swoja energią ręcznik, na którym trzeba spać oraz wode mineralną, która trzeba pić lub nacierać okreslony obszar ciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 12.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 relacja na szybko............bo padam na pysk:( 2. płytki we wiatrołapie położone.......nie podobaja mi sie ..............mój wiatrołap wygląda jak przepiórcze jajo nie wiem co z tym zrobić (:((( . ..nie przesadzasz ino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 12.08.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kala witaj.....jak u Ciebie pięknie....ogród super......a jak to się rozrośnie to dopiero będzie efekt. Ja kocham wrzosy. Mam ich trochę.....własnie wstawiłam zdjęcia u siebie jak wygladaja 3 sezon. U nas są już w sprzedaży po 3 zł za sztukę 1 roczne, a za 5zł za dwutelnią- dużą sadzonkę."Hamaczek" rewelacyjny. Czekam z niecierpliowścią na zdjęcia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) teraz nie ma wrzosów w sklepach:( Kalu, ja kupiłam przedwczoraj wrzosy w castoramie . Pokaż nam ten wiatrołap, schody ! Ogródek fajny zwłaszcza, że robisz go własnoręcznie. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.08.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kalu, ja kupiłam przedwczoraj wrzosy w castoramie . potwierdzam! ja też z Castoramy przywiozłam wrzosa do buta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.08.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Pokaż ten wiatrołap, ocenimy.........napewno nie jest aż tak źle!!!!! Ja dziś miałam jechać zobaczyć płytki i .....nie dojechałam, może w środę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 wpadłam na chwile i jade zaraz na działke.... 1. od rana montują schody.....to nie jest łatwe zadanie bo pod schodami mamy zaplanowane wc dla gości.....więc razem ze schodami montują drzwi:) 2. montują ciemne opaski okienne na zewnątrz, 3. montują parapety i opaski w środku, 4. płytki we wiatrołapie są coraz brzydsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No pokaż, pokaż jakie brzydkie... może okaże się, że nie jest tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 tylko mi nie piszcie, że nie są brzydkie te duże zielono-brazowe kwadraty sa paskudne poprostu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Oj nie przesadzaj!!!!! Wcale żle to nie wygląda, w każdym bądź razie, na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 montują mi za to sliczne opaski wokół okienek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 tylko mi nie piszcie, że nie są brzydkie te duże zielono-brazowe kwadraty sa paskudne poprostu!!!!!!!!! to te same? Tu jakieś jaśniejsze na zdjęciu: http://cokupic.pl/i/c_big11320814.jpg Te Twoje są dość wyraziste i z budowlanym bałaganem się za dobrze nie komponują.Według mnie nie jest źle, choć bardziej jednolite byłyby łatwiejsze w połączeniu z rysunkiem drewna (ale trudniejsze w użytkowaniu) Na pewno będzie lepiej po zagospodarowaniu całości, przestaną tak rzucać się w oczy. Pamiętaj, że wszystko co wstawisz do pustego nowego domu sprawia wrażenie, ze jest trochę nie na miejscu. Potem to mija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.08.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kala, opaski są PIĘKNE ! Naprawdę . Płytki mi się nie podobają, ale wcale nie ze względu na kolor tylko ja nie lubię takich płytek i tyle, wolę jednolite kolory. Tam będzie surowe drewno czy będziesz zmieniać kolor ? Co planujesz do wiatrołapu? I...dlaczego wybrałaś te płytki, jeśli Ci się nie podobają? Moim zdaniem w tym miejscu nie wyglądają źle i nie masz się czym martwić zupełnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 opaski przepiękne! a płytki?...........................:eek:nie! czy to nie są płytki zewn.? antypoślizgowe?mam podobne, ale w innej zupełnie tonacji przed drzwiami wejściowymi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 meg, sure.........dzięki za pocieszanie.....ale nie ma szans abym sie do tych plytek przekonała:( yokasta....no własnie najgorsze jest to, że sama te płytki wybrałam......ale jak miałam w reku jedna to wydawało mi sie, że wyjdzie fajna, jasna kamienna podłoga !!! a wyszła mi kratkowana przepiórka..........wrrrrrrrrrrrr drewno na ścianach zostaje jasne, po prawej chciałam zrobić jakąs zabudowe na nasze kurtki, a po lewej jedynie powiesić jakieś wieszaczki na kurtki gości. inne meble nie wejdą akuś.....nie wiem czy one są zewnętrzne to nie zmienia faktu, że zaliczyłam wtope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 pewnie dopóki Ci się nie znudzi... dłubanie:lol2: A jak Ci się znudzi, to połóż agrowłókninę, a na nią albo korę, albo kamyczki, bo i tak w końcu to zrobisz. Ja też lubię dłubać, ale odrastają te chwaściska w takim tempie , że nie mam czasu na inne przyjemności, trawki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Kala, pięknie domek wygląda z opaskami!Płytki nie są takie złe, to tylko mały wiatrołap. A co zrobisz jak ci się tak bardzo nie podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 montaż parapetów wewnetrznych: montaż schodów: pod schodami ma być wc dla gości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts