Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

relacja na szybko............bo padam na pysk:(

1. okno tarasowe obsadzone, teraz jest idealnie !!!

2. płytki we wiatrołapie położone.......nie podobaja mi sie :(

..............mój wiatrołap wygląda jak przepiórcze jajo :(

nie wiem co z tym zrobić :((:((:((

3. kupiliśmy dziś meble do kuchni w Ikei....wszystko było dostepne :)

transport własny, a montaż mamy umówiony z Ikei na 19.08 .....

Wczoraj przyjechał do nas mój tata z Kołobrzegu....mąż tatę przywiózł......

miał dziś wizyte u bioenergoterapeuty....

razem z tatą wysłałam moja młodszą córkę, która ostatnio miała badania w kierunku arytmii serca, pózniej miała podwyzszone próby watrobowe, a nastepnie cos wyszło nie tak z krwinkami ....:(

Bioenergoterapeuta przyjeżdża do nas co miesiąc ze Żnina......

Ładuje swoja energią ręcznik, na którym trzeba spać oraz wode mineralną, która trzeba pić lub nacierać okreslony obszar ciała...

Kala witaj.....jak u Ciebie pięknie....ogród super......a jak to się rozrośnie to dopiero będzie efekt. Ja kocham wrzosy. Mam ich trochę.....własnie wstawiłam zdjęcia u siebie jak wygladaja 3 sezon. U nas są już w sprzedaży po 3 zł za sztukę 1 roczne, a za 5zł za dwutelnią- dużą sadzonkę.

"Hamaczek" rewelacyjny.

Czekam z niecierpliowścią na zdjęcia wnętrz.

wpadłam na chwile i jade zaraz na działke....

1. od rana montują schody.....to nie jest łatwe zadanie bo pod schodami mamy zaplanowane wc dla gości.....więc razem ze schodami montują drzwi:)

2. montują ciemne opaski okienne na zewnątrz,

3. montują parapety i opaski w środku,

4. płytki we wiatrołapie są coraz brzydsze !!!:(

tylko mi nie piszcie, że nie są brzydkie :(

DSC_0246.JPG

te duże zielono-brazowe kwadraty sa paskudne poprostu!!!!!!!!!

to te same? Tu jakieś jaśniejsze na zdjęciu:

http://cokupic.pl/i/c_big11320814.jpg

Te Twoje są dość wyraziste i z budowlanym bałaganem się za dobrze nie komponują.Według mnie nie jest źle, choć bardziej jednolite byłyby łatwiejsze w połączeniu z rysunkiem drewna (ale trudniejsze w użytkowaniu) Na pewno będzie lepiej po zagospodarowaniu całości, przestaną tak rzucać się w oczy. Pamiętaj, że wszystko co wstawisz do pustego nowego domu sprawia wrażenie, ze jest trochę nie na miejscu. Potem to mija... ;)

Kala, opaski są PIĘKNE ! Naprawdę :jawdrop:.

Płytki mi się nie podobają, ale wcale nie ze względu na kolor tylko ja nie lubię takich płytek i tyle, wolę jednolite kolory. Tam będzie surowe drewno czy będziesz zmieniać kolor ? Co planujesz do wiatrołapu?

I...dlaczego wybrałaś te płytki, jeśli Ci się nie podobają? Moim zdaniem w tym miejscu nie wyglądają źle :no: i nie masz się czym martwić zupełnie!

meg, sure.........dzięki za pocieszanie.....ale nie ma szans abym sie do tych plytek przekonała:(

yokasta....no własnie najgorsze jest to, że sama te płytki wybrałam......ale jak miałam w reku jedna to wydawało mi sie, że wyjdzie fajna, jasna kamienna podłoga !!!

a wyszła mi kratkowana przepiórka..........wrrrrrrrrrrrr :(

drewno na ścianach zostaje jasne, po prawej chciałam zrobić jakąs zabudowe na nasze kurtki, a po lewej jedynie powiesić jakieś wieszaczki na kurtki gości.

inne meble nie wejdą:(

akuś.....nie wiem czy one są zewnętrzne to nie zmienia faktu, że zaliczyłam wtope :(