Arctica 15.08.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Arctica...........napewno będziemy, a co???? a bo bym się na kawę wprosiła:wiggle: Arctica...........w projekcie były takie opaski: ja wybralam inny kolor dachu i opasek mój domek bardziej mi sie podoba niz projekt :) mi zdecydowanie też. Twój jest taki świeższy... no i ten mansard w projekcie taki przytłaczający:rolleyes:. ooo!!! teraz zauważyłam jaką macie zarąbistą furtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 dorbie, rogbog, Beauty, dorka, sure............dzięki za wsparcie :) kochane dziewczyny jesteście !!! Arctica.....nie musisz sie wpraszać.....zawsze czuj sie zaproszona:) ja bardzo lubię gości:)...juz sie ciesze, że sie spotkamy...... a co Ty masz zamiar robic w moich okolicach?? napisz cos bliżej:) .....przez Ciebie w googlach sprawdzalam co to znaczy...mansard :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dziś odpoczywam.....jesli nie będzie padało pojadę popielić na działke:) Jutro planujemy zakupić farby do 3 pokoi ......wreszcie, wreszcie, wreszcie :) Kolory wybrane.......... W pokoju gościnnym mam dwie ściany z bala. Jedną ściane zostawiam białą, a ta po lewej stronie okna bedzie pomalowana na czerwono....uważam, że czerwień ładnie skomponuje sie z drewnem:)......właśnie mąż mierzył ile jest metrów do pomalowania:) i tutaj jestem pewna wszystkiego W sypialni Jagody będziemy malować na niebiesko. Sufit i ściana skośna z oknem dachowym zostanie biała. Teraz pytanie...........czy wszystkie pozostale 3 ściany machnąć na niebiesko???????? Czy może jedną jeszcze zostawić białą???? ale meble w pokoju bedą białe !!!! Wyglada to taK............... prosze o sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 A drewno będzie na niebiesko??? pamiętam spiżarkę chyba, mniamuśnie... Jak drewno będzie niebieskie to na niebiesko dała bym tylko tą ścianę bez drewna, po prawo tą dużą, jak drewno będzie drewniane to na niebiesko dała bym wszystko co pionowe, ten malusi kawałeczek nad drewnem do skosu też... a skos na biało, wnęka okienna biała po bokach a u dołu wjechała bym niebieskim. A jaki niebieski??? Mansard to ten ścięty dach... Idę na priv się spowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Arctica.............namieszałaś :) u Jagody drewno nie bedzie ani niebieskie, ani drewniane:) Będzie tak jak widac na zdjęciu .....bielone pod kolor podłogi:) czekam na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 łoj tam namieszałam:rolleyes:... a malujecie już czy mogę się zastanowić Dla mnie wszystko zależy od tego niebieskiego, bo nawet czarnego może być kilka odcieni a niebieeeeeeskich, chyba nieskończona ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 kolor niebieski z Nobilesu farby kupujemy jutro !!!!! fotke mam z sypialnią Nelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.08.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Kalu ja już jestem po malowaniu kolorami:) Nie wiem czy pamiętasz jagodowy pokój mojej córki. Biały zostawiłam tylko skos,myślałam że będzie strasznie ciemno ale jest fajnie.U Ciebie też tak bym zrobiła,przy drewnie na ścianach będzie ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Porządnie niebieski:DDała bym na wszystkich pionowych ściankach... i powtórzę się "ten malusi kawałeczek nad drewnem do skosu też" Ciemno nie będzie bo przecież dwa okna i wspaniale do tego koloru pasujące białe meble wszystko rozjaśnią... będzie miodzio:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 oooooooooooooo, jaki NIEBIESKI !!!fajny! z tego co ja się orientuję, to ciemnie kolory zawsze nakłada sie na najjaśniejszą ścianę, u ciebie na tę na wprost okien, wtedy kolor nie przyciemnia pomieszczenia. Będzie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) a starsza córka wybrała Duluxataki kolorek: http://www.dulux.pl/swatch/javan_dawn_3.jpg Ale kupila jednak taki: http://kolory-domu.pl/media/products/66a6855ea6e5b984a7b3cc58830772e8/images/thumbnail/large_C-fakepath-dulux-50niebieskie-migda5l.jpg?updated_at=1299955607 Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 tyż niebieski????? to jakiś sentyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2011 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam z rana:) dzis wybieramy się po farby do pokoi...........odwrotu już nie będzie !!!!!!!!!!! ....mam tylko nadzieje, że wybrane przez nas farby będą dostępne w sklepach?????????? :) ps.....sama nie wiem dlaczego te moje dziewczyny obie poszły w niebieski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Kalu, z racji braku neta (net był zastępczy, ale jakiś niemrawy), troszkę mnie u ciebie nie było. Dzisiaj wchodzę i oczom nie wierzę - elewcja zewnętrzna jest piękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Farby dziś kupione............bez problemu były dostepne te, które wybraliśmy:)) Ruszyło malowanie...............:) Pokój gościnny po jednorazowym malowaniu: Maluje sie również nasza sypialnia na biało............... będę mało skromna............podoba mi się :) ....jutro dalsza akcja malowanie;) Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A ja dziś ........poczyniłam pierwsze kroki w kierunku stworzenia wrzosowiska:) ....nie wiem jak wyjdzie.......nie wiem czy sie uda............. Nawet nie wiem czy miejsce wybralam dobre na wrzosowisko:) kupiłam pierwsze wrzosy.....rozstawiłam na próbę... Chciałabym aby było widoczne z tarasu...... ale tarasu nie mam póki co...........więc zrobiłam mały odstęp..... potem zawsze moge cos dosadzić i połączyć z tarasem przecież..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 kalu, też bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Pokój gościnny po jednorazowym malowaniu: Co to za kolor?? Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 kalu macie dom jak z bajki! Nieprzyzwoicie dawno do Ciebie nie zaglądałam, a dom po prostu jest niesamowity!Cudownie.Bardzo jestem ciekawa Jagodowego - niebieskiego pokoju, proszę wklej zdjęcia jak najszybciej, zanim farba wyschnie:) I poproszę więcej zdjęć rozbielonej sypialni! Mam wielki sentyment do domów z bali, mieszkałam trochę w Montanie, a tam było mnóstwo takich log homes - bajka... Twój, Wasz żywcem wyjęty z Gór Skalistych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.08.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ten kolor bordo? super!!! - jak się fachowo nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts