Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Namachałam się dzis w ogrodku strasznie............

najpierw wypieliłam kawałek ugoru......potem okopalam wkoło łopatą............wybrałam warstwe ziemi.....

w to miejsce dosypałam kwasny torf.............i okazało, że te 3 worki torfu to o duzo za mało:(:(

....tak wiec nie posadziłam dziś wrzosów.....jutro musze dokupic kwasniej ziemi...

dzis wygladało to tak:

DSC_0292.JPG

DSC_0267.JPG

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ala dostalam maila od mojego Kierownika Budowy ( to Jemu " wyswatalam " Chorwacje ) jest zachwycony ........ dzekuje mi bardzo za kontakt do Ciebie :hug:. Wyglada na to , ze upieklam sobie dwie pieczenia przy jednym ogniu ....

Wypoczety Kierownik Budowy = Zadowolony Inwestor :D

montaż kuchni trwał do 22.00 !!!

ogólnie jestem bardzo zadowolona...........poszło sprawnie i gładko.....chociaz nie obyło sie bez wpadki;)

Niestety jedną szafkę już reklamowalismy telefonicznie podczas montażu :)

wstawiam zdjęcia i spadam spac...........rano wyjeżdżamy o 5.00 rano!!!!!!!!!!!!!!

DSC_0208.JPG

DSC_0217.JPG

DSC_0219.JPG

DSC_0221.JPG

Kochana, jak juz masz kuchnię to lada dzień przeprowadzka.......... może napijemy się kawki w twojej nowej kuchni.......tak sobie myślę! a tak poważnie - mam bardzo podobny układ kuchni u siebie, tylko odwrotnie jest okno, tam gdzie ty masz kuchenkę. a kuchenkę ja mam gdzie ty masz okno.....ale namieszałam!;)