Arnika 20.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ładna ta kuchnia. Wiwdziałam ja na żywo u jednej dziewczyny. Zlew na mnie zrobił wrażenie....Ładnie to wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ślicznie:) stadt mój ukochany, a kolorki bardzo wyraziste:) zgrały się z barwą drewna. Dziś też przeobrażałam swoje wrzosowisko, z 20 wrzosów muszę dokupić, żeby miało ręce i nogi. Pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) jesteście dziewczyny kochane dziekuje za tyle miłych słów.......obiecuje jutro z rana nadrobic zaległości w Waszych dziennikach!!!!!!!!!!!!!!!! dziś miałam cudny dzień.....byłam z wizyta u betib odebrałam zamówione mebelki, które w rzeczywistości okazały sie jeszcze piekniejsze niż były na zdjęciach mam więc boski, duży wygodny stół, stolik kawowy, szafke pod podwójną umywalkę, mam rame do lustra do łazienki i rame do lustrado salonu......... ...dzieki temu, że betib zabrała mnie na targ staroci......mam też NIESPODZIEWANIE cudną lampę, wiklinowy kosz i dwie piekne szafeczki nocne do naszej sypialni !!!!....to znaczy jedna jest piekna........a drugą musimy upiekszyć Tutaj sa nasze przywiezione dobytki: zrobie lepsze fotki jak to wszystko rozpakuje:) Ale jeżeli ktos z Was zastanawia sie nad zamówieniem mebli u betib.....to naprawde polecam.......wszystko dopracowane w każdym calu !!! RE-WE-LA-CJA !!!!! :) ps....betib i bardzo Ci dziekuje za cudowne gratisy !!!!!!!!! Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 kalu, cieszę się razem z Tobą! Pamiętam, jak marzyłaś o tych mebelkach od betib Świetnie, że jeszcze udało Wam się wyskoczyć na ten targ Cudowne zdobycze Ach, co to jest za dom!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) wracając do tematu mojej kuchni.... wybrałam ją jakieś 2 lata temu.......i nadal bardzo mi się podoba:) na żadną inną bym jej nie zamieniła !!! mogę śmiało powiedzieć, że ją kocham:):) dorbie.......śmietnika jeszcze nie mam.......ale ma być w szufladzie pod zlewem zlew z baterią idealnie wpasował mi sie pod okno.....i bezproblemu okna otwierają się całe:) ...a bałam się, że coś nie zagra z tymi oknami:( brakuje jeszcze opasek wokół okien i będzie pięknie;) reklamowaliśmy wysoką szafkę stojącą obok lodówki. Planowałam tam wyjeżdżające cargo z koszami.....i tak mam w projekcie.....a sprzedano mi szafke normalnie otwieraną reszta jest super a ja jestem wniebowzięta :) Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam niedzielnie!!! My też w sobotę, a szczegóły podam jak upewnię się co do odjazdu autobusu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kuchnia wygląda na tle drewnianych bali super - gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 21.08.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 :jawdrop:Ale tu pięknie i w domku, i wokół. Kuchnia już ma cudowny klimat, a jak dopieścicie resztę, to już chyba nie odpędzicie się od gości A te fotki zdobyczy zapakowanych i mało widocznych, to jak ostatnia scena w serialu - trzymająca w napięciu do następnego odcinka :lol2: Pewnie szybko znów zajrzę, żeby nie przegapić odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala, świetnie wyszła ci ta kuchnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Pomęczylam sie dzis znowu na działce:).......ale udalo się wsadzić pierwsze wrzosy:) najpierw przymiarka;) potem sadzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Będzie pięknie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 SPOTKANKO Wszystkim pasuje bardziej sobota 27.08 jedynie dorbie napisała, że ma plany na sobotnie popołudnie............więc może ustalmy godzine spotkania ok.11.00.....to i Dorota pewnie z rana będzie mogła wpaść chociaż na troszke:) czy pasuje Wam dziewczyny ta godzina???? ponoc ma byc ładna pogoda, zrobimy sobie grilla, posiedzimy w ogrodzie, bedzie napewno fajowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 ja jestem na tak!!!!! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Jak zakwitną, będzie tam pięknie Co planujesz posadzić żeby na wiosnę to miejsce nie było smutne? Bo za nim zaczną wypuszczać zielone gałązki na wiosnę, to będzie trochę szare i może coś przydałoby się tam jeszcze dosadzić? Tak robiła Dorbie u siebie, zerknij do jej dziennika Mam parę wrzosów ( 8 sztuk ) i posadzę je koło różaneczników i rododendronów, bo lubią tą sama ( kwaśną ) ziemię. najwyżej jeszcze parę dokupię Nie mam tam za wiele miejsca, zobaczę jak to będzie wyglądało. Kupowałam już po 2,70 i 3,5 zł , już lepiej niż 7-8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Jak zakwitną, będzie tam pięknie Co planujesz posadzić żeby na wiosnę to miejsce nie było smutne? Bo za nim zaczną wypuszczać zielone gałązki na wiosnę, to będzie trochę szare i może coś przydałoby się tam jeszcze dosadzić? Tak robiła Dorbie u siebie, zerknij do jej dziennika Mam parę wrzosów ( 8 sztuk ) i posadzę je koło różaneczników i rododendronów, bo lubią tą sama ( kwaśną ) ziemię. najwyżej jeszcze parę dokupię Nie mam tam za wiele miejsca, zobaczę jak to będzie wyglądało. Kupowałam już po 2,70 i 3,5 zł , już lepiej niż 7-8 zł Meganko...........mam dwie kosodrzewiny, dwa cisy i dwa jałowce........posadze je pomiędzy wrzosami............ może kupie jeszcze jakąś azalie??? kiedy azalie kwitną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Wyczytałam: Azalia zwykle kwitnie wiosną, lecz można również sprawić, by kwitła między jesienią a wiosną. Kiedy roślina jest w okresie kwitnienia, podlewaj ją regularnie słabym roztworem płynnego nawozu w miękkiej wodzie. Jeśli zadbasz o to, by podłoże nigdy całkowicie nie wyschło, azalia będzie kwitła przez około miesiąc. Azalia lubi kwaśną ziemię, więc należy podlewać ją wodą odwapnioną, najlepiej deszczówką. Jeśli nie masz takiej możliwości, możesz do konewki wypełnionej wodą wrzucić zużytą torebkę herbaty na 24 godziny przed podlewaniem – sprawi ona, że odczyn wody z zasadowego stanie się kwaśny. Azalię, która kwitnie drugi rok z rzędu, należy późnym latem i jesienią codziennie zraszać, aby pobudzić ją do wypuszczania nowych pąków. Na pewno wiosną kwitnie. Na tym Twoim wrzosowisku, to już wiem czego brakuje - paru ładnych kamieni, może jakaś trawa. Kalu ale ja tylko tak, wiesz że się nie znam na tym, ale wpisz w googlach wrzosowisko i wybierz grafikę, tam widziałam wrzosowiska właśnie z azaliami, rh, krzewami "chinkowymi" i kamieniami. Ja osobiście uwielbiam kamienie Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Meganko.....dziekuje za podpowiedzi:) azalie napewno jutro dokupie i posadze........... kamienie tez jakies położe...... mam ich sporą kupke za domem.....ale narazie ich nie rozkładam bo najpierw chce skonczyć sadzenie a potem wysypie korę na rabatke u Ciebie widzialam piekne kompozycje z kamieni, slicznie to wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Ja w tym roku jeszcze posadzę te wrzosy i koniec, w przyszłym roku będę rzesadzać i ewentualnie dokupię coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala napisałam i pokazałam wzór kafli u siebie .... zerknij....Jutro idę szukać zduna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala napisałam i pokazałam wzór kafli u siebie .... zerknij.... Jutro idę szukać zduna.... byłam...widziałam........jesli kawa z mlekiem to może wyjść niezłe cacko !!! trzymam kciuki za zduna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts