Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piękne wrzosowisko się szykuje...a co to za niebieskie 2 roslinki??

he he....to są wrzosy....sztucznie barwione na granatowo........tylko w tym roku takie będą......w przyszłym bedą zwykłe.

Podobały mi sie gdy je kupowałam......teraz na tej rabatce wygladają troche kiczowato;)

a były najdroższe.......całe 6 zł :):)

w nasadzeniach pamiętajcie jeszcze, że wrzosy lubią w pełnym słońcu

rosnąć a rh w cieniu,

w słońcu to azalie dają radę, ale trzeba z wodą uważać, bo wrzosy

nie lubią się moczyć

jamles.....dzieki za podpowiedzi:) dziś własnie chcę kupic azalie i dosadzić....

a co w takim razie z podlewaniem wrzosów?? nie można ich moczyć z góry??

bo ja podlewaczkę stawiam w ogrodzie , którą przesuwam co jakiś czas.........i co teraz???

ja dopiero dzis zagladam

kuchnia super i widze ze wyspa z mojego pomyslu :)

i blagam ........juz mnie tak nie chwal ;) sama jestesm super osobą więc bylo mi bardzo miło ponownie Was gościc :)

lepiej pochwal się lampa jaką dla Ciebie wypatrzyłam :)

a szafeczki to ciekawa historia.......biala jest od nas....kiedys ja kupilismy i przemalowalismy, nie byla sprzedana.....a teraz Alicja wypatrzya drugą i konieczne ją chciala.......no a jak uslyszala ze ja mam jej siostre to juz bylo wiadomo ze bierze ;)

w nasadzeniach pamiętajcie jeszcze, że wrzosy lubią w pełnym słońcu

rosnąć a rh w cieniu,

w słońcu to azalie dają radę, ale trzeba z wodą uważać, bo wrzosy

nie lubią się moczyć

Z wrzosami to ważne żeby woda w nich nie stała, czyli,, żeby odpływała

A moje Rh rosną w słońcu do popołudnia i dobrze się mają

ja dopiero dzis zagladam

kuchnia super i widze ze wyspa z mojego pomyslu :)

i blagam ........juz mnie tak nie chwal ;) sama jestesm super osobą więc bylo mi bardzo miło ponownie Was gościc :)

lepiej pochwal się lampa jaką dla Ciebie wypatrzyłam :)

a szafeczki to ciekawa historia.......biala jest od nas....kiedys ja kupilismy i przemalowalismy, nie byla sprzedana.....a teraz Alicja wypatrzya drugą i konieczne ją chciala.......no a jak uslyszala ze ja mam jej siostre to juz bylo wiadomo ze bierze ;)

szafeczki są boskie:)

a lampę musze jutro z bliska obfotografować i sie pochwale :)

he he....to są wrzosy....sztucznie barwione na granatowo........tylko w tym roku takie będą......w przyszłym bedą zwykłe.

Podobały mi sie gdy je kupowałam......teraz na tej rabatce wygladają troche kiczowato;)

a były najdroższe.......całe 6 zł :):)

niezłe te "ultramarynki", ja jednak wolę te naturalne.......nie spotkałam w mojej okolicy takich barwionych

Kalu domek pięknieje z dnia na dzień...kolory pokoi super....pięknie współgrają z drewnem.....nie moglam sobie wyobrazic własnie jak te domy wygladają w środku....myślałam, że sa całe "drewniane"....bez słodzenia - jestem zauroczona domkiem w środku jak i na zewnątrz......a ogród coś czuję będzie dopełnieniem klimatycznej całości.