AGP 21.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala, szkoda, że do ciebie tak daleko. Szykuje się sympatyczne spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala, szkoda, że do ciebie tak daleko. Szykuje się sympatyczne spotkanko duża odległość to pojęcie względne........przecież nie mieszkam w Ameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 21.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 piękne wrzosowisko się szykuje...a co to za niebieskie 2 roslinki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Kala, szkoda, że do ciebie tak daleko. Szykuje się sympatyczne spotkanko no co ty !!!! ja jadę, a przecież mieszkamy w tym samym, no prawie, mieście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 piękne wrzosowisko się szykuje...a co to za niebieskie 2 roslinki?? he he....to są wrzosy....sztucznie barwione na granatowo........tylko w tym roku takie będą......w przyszłym bedą zwykłe. Podobały mi sie gdy je kupowałam......teraz na tej rabatce wygladają troche kiczowato;) a były najdroższe.......całe 6 zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 no co ty !!!! ja jadę, a przecież mieszkamy w tym samym, no prawie, mieście!!!!! No Meg, w mieście powiadasz... Może następnym razem wybierzemy się razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.08.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 nie ma sprawy....gdzie i kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2011 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 w nasadzeniach pamiętajcie jeszcze, że wrzosy lubią w pełnym słońcurosnąć a rh w cieniu,w słońcu to azalie dają radę, ale trzeba z wodą uważać, bo wrzosynie lubią się moczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 w nasadzeniach pamiętajcie jeszcze, że wrzosy lubią w pełnym słońcu rosnąć a rh w cieniu, w słońcu to azalie dają radę, ale trzeba z wodą uważać, bo wrzosy nie lubią się moczyć jamles.....dzieki za podpowiedzi:) dziś własnie chcę kupic azalie i dosadzić.... a co w takim razie z podlewaniem wrzosów?? nie można ich moczyć z góry?? bo ja podlewaczkę stawiam w ogrodzie , którą przesuwam co jakiś czas.........i co teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 22.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ja dopiero dzis zagladam kuchnia super i widze ze wyspa z mojego pomyslu i blagam ........juz mnie tak nie chwal sama jestesm super osobą więc bylo mi bardzo miło ponownie Was gościc lepiej pochwal się lampa jaką dla Ciebie wypatrzyłam a szafeczki to ciekawa historia.......biala jest od nas....kiedys ja kupilismy i przemalowalismy, nie byla sprzedana.....a teraz Alicja wypatrzya drugą i konieczne ją chciala.......no a jak uslyszala ze ja mam jej siostre to juz bylo wiadomo ze bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 w nasadzeniach pamiętajcie jeszcze, że wrzosy lubią w pełnym słońcu rosnąć a rh w cieniu, w słońcu to azalie dają radę, ale trzeba z wodą uważać, bo wrzosy nie lubią się moczyć Z wrzosami to ważne żeby woda w nich nie stała, czyli,, żeby odpływała A moje Rh rosną w słońcu do popołudnia i dobrze się mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Kala, Betib... a gdzie się takie cuda kupuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ja dopiero dzis zagladam kuchnia super i widze ze wyspa z mojego pomyslu i blagam ........juz mnie tak nie chwal sama jestesm super osobą więc bylo mi bardzo miło ponownie Was gościc lepiej pochwal się lampa jaką dla Ciebie wypatrzyłam a szafeczki to ciekawa historia.......biala jest od nas....kiedys ja kupilismy i przemalowalismy, nie byla sprzedana.....a teraz Alicja wypatrzya drugą i konieczne ją chciala.......no a jak uslyszala ze ja mam jej siostre to juz bylo wiadomo ze bierze szafeczki są boskie:) a lampę musze jutro z bliska obfotografować i sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Kala, Betib... a gdzie się takie cuda kupuje??? Arnika...........na targu staroci u betib:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Z wrzosami to ważne żeby woda w nich nie stała, czyli,, żeby odpływała A moje Rh rosną w słońcu do popołudnia i dobrze się mają u mnie woda nie stoi dosadziłam dziś iglaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Fajnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dziś pokój Martynki pomalowany został pierwsza warstwą farby Dulux - niebieskie migdały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jaki wesolutki ten niebieski, nic a nic nie chłodny! Kala, a iglaki to może jałowce Skyrocket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 he he....to są wrzosy....sztucznie barwione na granatowo........tylko w tym roku takie będą......w przyszłym bedą zwykłe. Podobały mi sie gdy je kupowałam......teraz na tej rabatce wygladają troche kiczowato;) a były najdroższe.......całe 6 zł :) niezłe te "ultramarynki", ja jednak wolę te naturalne.......nie spotkałam w mojej okolicy takich barwionych Kalu domek pięknieje z dnia na dzień...kolory pokoi super....pięknie współgrają z drewnem.....nie moglam sobie wyobrazic własnie jak te domy wygladają w środku....myślałam, że sa całe "drewniane"....bez słodzenia - jestem zauroczona domkiem w środku jak i na zewnątrz......a ogród coś czuję będzie dopełnieniem klimatycznej całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Arnika...........na targu staroci u betib:) Tylko jak to część Polski???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts