Nelli Sza 29.08.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 dziewczyny.....nie mam jeszcze od wszystkich adresów meilowych.......a chce Wam wysłać razem te foteczki:) .......brakuje mi meila Arctici i Alunka.......może któraś z Was ma........to poprosze na priv:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 żałuję po stokroć, ze nie mogłam dojechać..... nie dość, ze stęskniłam się już za "starą" ekipą to nie dano mi poznać Arctikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witaj Kala, ale u Ciebie malowniczo, gratuluję postępów, chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu tyle się dzieje:). Fajnie. Kuhnia sielska. Dodatki - zdobycze świetne. Kolorki w pokojach Dziewczyn bajkowe:). Spotkanie zapewne super udane! I jeszcze mnie interesują czarne opaski wokół okien - z czego są? bo bardzo fajnie wyglądają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Łaaał... jak ładnie I jak fajnie, ze wizyta się udała Pozdrawiam z Południa Po powrocie z wakacji nadrabiam zaległosci.... Kuchnia wpasowała się świetnie do wnętrza :D:D ....na pewno będzie się cudownie użytkowała... A spotkanie musiało być z pewnością udane, przy takim doborze towarzystwa Amtla.....ja juz dawno zapomnialam, że wakacje były;) Kaluniu widzę ,że spotkanie się udało ale fajne laski z was kobitki:) szkoda ,że nie mogłam być na takim spotkaniu i poznać was w realu ,ale myślę ,że kiedyś jeszcze to nastąpi;) W takim razie czekam na obiecane fotki Pozdrawiam serdecznie pa!!!! Ale zazdroszczę Wam spotkania:) A kuchnia już wyglada ślicznie! Jak jestem w Ikea to jakoś mi się ich meble nie podobają ale jak patrzę na już gotowe w domkach to zmieniam zdanie:) Pozdrawiam z płd-zach:) u nas dzisiaj chłodniej ale słonecznie,pięknie! dziewczynki...........nastepnym razem tez musicie przyjechac na spotkanie !!! koniecznie:) Na "a" znam Arnolda. A może na "b", np. Blue Arrow? zdjęcie może być, przynajmniej za bardzo mnie nie widać! sure.......zgadza się !!! jest na "b" :) Witam!!!! Kaluniu dziękuję za miłe przyjęcie i możliwość poznania tak wspaniałych dziewczyn!!!! Było świetnie! podróż upłynęła nam spokojnie i dotarłysmy do domu. Zdjęcie może być oczywiście! Choć przez ten wiatr fryz mi sie trochę potargał Dziękujemy za gościnę i możliwość poznania dziewczyn:). Ja nawet nie zapytałam, czy tą porzeczkową pychotę to własnoręcznie spłodziłaś??? Pozdrawiam serdecznie:) meg, Arctica....ciesze się, że moglam Was gościc u siebie!!! Arctica..........a smakowało jak domowe?? modelki pierwsza klasa aaaaaaaaaaa dziękuję to może ja przedstawię, mogę???........... od lewej - ja czyli meg, sure, dorbie, Arctica, Kala i Alunek! ot i wszystkie forumowiczki na spotkaniu u Kali!!! taaaaaaaa....modelki z nas pierwsza klasa :) żałuję po stokroć, ze nie mogłam dojechać..... nie dość, ze stęskniłam się już za "starą" ekipą to nie dano mi poznać Arctikę Akuś....ja tez żałuje, że nie było Ciebie u mnie Witaj Kala, ale u Ciebie malowniczo, gratuluję postępów, chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu tyle się dzieje:). Fajnie. Kuhnia sielska. Dodatki - zdobycze świetne. Kolorki w pokojach Dziewczyn bajkowe:). Spotkanie zapewne super udane! I jeszcze mnie interesują czarne opaski wokół okien - z czego są? bo bardzo fajnie wyglądają. Pozdrawiam Olu........jak to z czego???? opaski sa z drewna.........jak wszystko u mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Podczas spotkania Alunek wspomniala mi o stronce tablica.pl zajżałam tam.....i kupiłam sobie wczoraj kredensik kuchenny uzywany, sosnowy...........będzie zeszlifowany i pomalowany na biało. Stanie w naszej kuchni. Narazie wyglada tak: Odpowiada mi kształtem i wymiarami:) zresztą cały mi sie podoba i już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pokaże Wam jeszcze jak wyglada przez okno dachowe nasza biała sypialnia na tle czarnego dachu: kładą się kafle w górnej łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.08.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 super!!!! Ale miałaś farta! Zajrzałaś i masz!!!! Będzie pasowała jak ulał nie tylko do kuchni ale i do całego domku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Arctica..........a smakowało jak domowe?? no właśnie smakowało... wyszukane, ale nie plastikowe już miałam prosić o przepis;) Kredensik super i będzie się dobrze prezentował w twojej kuchni pozdrawiam i spadam, bo raz, że zadek doskwiera od siedzenia a dwa... ups... wygadałam się jutro długa droga przed nami trzymajcie kciuki, jak dobrze pójdzie to się nasze stado powiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ooooooooooooo, a kto z wami zamieszka???? Dwu czy czterołapy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Arctica..........co Wy tam znowu knujecie??? ..co to będzie tym razem.....kurka, gąska, krówka czy może jakaś świnka japońska??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ...może świnka chińska? Moja wymarzona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Kala, sliczny ten kredensik. Ale fart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 wklejam więc większy zoom :) o teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.08.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kalunia..już czuje,że Twój domek ma duszę a co będzie jak bedzie wykończony! ...jak wpadam do Ciebie to ciągle widzę kolorowe malwy wokół domku:)..to juz prawie jak natręctwo(brrr wstrętne słowo prawda?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 31.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Donosze dobrą nowine, w ikea są nowe katalogi na 2012, wczoraj pani mi przyniosła pod dom i wręczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 kochani, sprostuję Sa nowe katalogii, ale na razie tylko roznoszone do domów - osobiscie dostałam w moim starym mieszkaniu, ale w samym sklepie będą dopiero do 12 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 31.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A to sorki ,nie chciałam wprowadzić w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 31.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Kalusia, płytki miód malina, moje drugie ukochane po szachownicy:)i kobitki pikne na tle domu:)miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ooooooooooooo, a kto z wami zamieszka???? Dwu czy czterołapy???? Arctica..........co Wy tam znowu knujecie??? ..co to będzie tym razem.....kurka, gąska, krówka czy może jakaś świnka japońska??? :) ...może świnka chińska? Moja wymarzona! Już się pochwaliłam:D... Meg... cztero:D Sure... a na pewno chińska??? Nie peruwiańska??? Kaluś japońskich świnek też nie znam... może chodziło Ci o wietnamkę??? aaa... maila zapodałam, a zdjęcióffff niet:( kiedyś mam nadzieję, że zamieszka z nami świnka właśnie peruwiańska... taka co to mieszka w domu i załatwia się do kuwetki. Ale to kiedyś jak już pożegnamy naszą Kajusię... teraz by ją zjadła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts