sara_78 01.09.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kala piknie u Ciebie....i jakie towarzystwo miałaś w weekend.....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Jakos ostatnio nie moge sie z niczym wyrobić i mało czasu mam na FM........... z nowości: -w tym tygodniu kurier dostarczył kabinę prysznicową z brodzikiem -mąż wyszlifował górną częśc kredensu kuchennego -co drugi dzień musimy olejować blaty kuchenne -kładą się listwy przypodłogowe w całym domu -wczoraj mieliśmy wizyte instalatora, który będzie zakładał kaloryfery i kocioł. Pan miał na sobie koszulkę z napisem:" instalator jest jak halny, wzmaga popęd seksualny". nie zadziałało .... Edytowane 2 Września 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ale numer!!! a przystojny chociaz był??? Czy nosił ten napis, zeby zadziałało????? bez względu na wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 ale numer!!! a przystojny chociaz był??? Czy nosił ten napis, zeby zadziałało????? bez względu na wygląd? meg....nieeeeeeeeeee był przystojny!!! i miał strasznie brudne łapy:):) Kala piknie u Ciebie....i jakie towarzystwo miałaś w weekend.....super sara..........a Ty kiedy wpadniesz?? Już się pochwaliłam:D... Meg... cztero:D Sure... a na pewno chińska??? Nie peruwiańska??? Kaluś japońskich świnek też nie znam... może chodziło Ci o wietnamkę??? aaa... maila zapodałam, a zdjęcióffff niet:( kiedyś mam nadzieję, że zamieszka z nami świnka właśnie peruwiańska... taka co to mieszka w domu i załatwia się do kuwetki. Ale to kiedyś jak już pożegnamy naszą Kajusię... teraz by ją zjadła:( ...okoazało sie, że to cos wiekszego od świnki:):) Kalusia, płytki miód malina, moje drugie ukochane po szachownicy:) i kobitki pikne na tle domu:) miłego popołudnia dziekuje asiulko:) Donosze dobrą nowine, w ikea są nowe katalogi na 2012, wczoraj pani mi przyniosła pod dom i wręczyła Kaśka.....ja mam do Ikei 100 km nie doniosą do mnie niestety:( Kalunia..już czuje,że Twój domek ma duszę a co będzie jak bedzie wykończony! ...jak wpadam do Ciebie to ciągle widzę kolorowe malwy wokół domku:)..to juz prawie jak natręctwo(brrr wstrętne słowo prawda?) Bogusiu....mam przy płocie wsadzone malwy........maja kwitnąc w przyszłym roku !! o teraz lepiej specjalnie dla Ciebie to było;) Kala, sliczny ten kredensik. Ale fart! to troszke zasługa Alunka:) ...może świnka chińska? Moja wymarzona! sure....ja myslałam,że wymarzone u Ciebie są koteczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 BARDZO CHCIAŁABYM MIEĆ JUŻ NOWY KATALOG IKEI może komuż z Was jakimś cudem dostarczyli dwa i może się podzielic ze mna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.09.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 mnie jeszcze wcale nie dostarczyli katalogu, bo mieszkam daleko... to znaczy, od Ikei blisko, ale daleko do centrum i pewnie sobie poczekam. Ale niedługo powinien być już w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2011 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 mnie jeszcze wcale nie dostarczyli katalogu, bo mieszkam daleko... to znaczy, od Ikei blisko, ale daleko do centrum i pewnie sobie poczekam. Ale niedługo powinien być już w sklepie... tylko, że jestem straaaaaaaasznie niecierpliwa:) ..i przecież mam TALONIK do wykorzystania w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2011 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Dziś bawię się na weselu........u chrześnicy męża !!!!!!!! Wam tez zycze miłego weekendu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 kalu, pewnie już wiesz, ale jeśli nie, to piszę na stronie Ikea można obejrzeć nowy katalog on-line, jest tam już jakieś 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.09.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ala, jak będę w Ikei, a będe na pewno w tym tygodniu co poniedziałek jest 12.09, bo jadę na Chrzciny i mam kupic fotelik, to mogę Ci kupić i wysłać. jak oczywiście dotrwasz do tego terminu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.09.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 .....no i po weselu :) szybko minęło....szkoda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.09.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wow ale imprezkę zaliczyłąś Kalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 fiu, fiu!!! kala nieźle "walcowałaś" ...zabawa, widzę, się udała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 wczoraj miałam "urlop na telefon" :) ....dziś już ide do pracy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.09.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Świetnie wyglądałaś ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 odpoczęłaś????? Mnie nogi jeszcze przez kilka dni bolały!!!!! Tak dawno nie tańczyłam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.09.2011 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 odpoczęlam..... mialam w planach dzialac dzis po pracy ogrodowo..........a zapowiadaja deszcz:( planujemy jeszcze wysiać trawke na pozostałej części działki............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kaluś ...po czasie ( wiesz dlaczego) dziękuję za bardzo miłą sobotę i pamiątkowe zdjęciaBuziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts