sara_78 07.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kala super wyglądałaś...ja w tą sobotę baluję na weselichu... a co tam w domku teraz robicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a czemu ja zdjęć nie widzę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.09.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 ja też nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam sobotnio:) ....od trzech dni poszukuje bateri łazienkowych.....wstepnie wybrałam już baterie do umywalek..... Ale mam problem z bateria wannową nie moge sie zdecydowac czy ma być nawannowa....czy ścienna??? jak to u Was jest?? jak jest wygodniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Z doświadczenia blokowego wiem, że na nawannowej był zawsze na wannie osad i kamień, a jak zrobiłam naścienną to osad z wanny zniknął... W domu mam naścienną i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.09.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 tez mi się wydaje, ze przy naściennej, łatwiej utrzymać czystość.....Witam sobotnio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 robi sie łazieneczka...... podłoga położona, zafugowana, jestem zadowolona bardzo:) umywalka, wanna........dostawione na próbe....musze zdecydować sie na jakies baterie obudowa wanny i brodzik czekają cierpliwie w pokoju Jagody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ja co do pytania o baterię wannową. Jak dziewczynki wyżej napisały, ja też mam ścienną i nie ma problemu. natomiast zamontowana na wannie dla mnie była gorszym rozwiązaniem, gdyż woda spływająca po kranie, zostawia w koło baterii osad z kamienia. Jak zwykle wybór należy do właściciela Kafle są śliczne w łazience i widzę, że reszta wygląda super - będzie boska Jak masz zdjęcie szafek pod zlewem z przodu to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ja co do pytania o baterię wannową. Jak dziewczynki wyżej napisały, ja też mam ścienną i nie ma problemu. natomiast zamontowana na wannie dla mnie była gorszym rozwiązaniem, gdyż woda spływająca po kranie, zostawia w koło baterii osad z kamienia. Jak zwykle wybór należy do właściciela Kafle są śliczne w łazience i widzę, że reszta wygląda super - będzie boska Jak masz zdjęcie szafek pod zlewem z przodu to poproszę prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ekstra, bardzo mi się podoba Super wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Szafeczka miodzio.......!!! kafeleczki też mi sie spodobały, jak je tylko u ciebie zobaczyłam.....BĘDZIE PIĘKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 jutro wybieramy sie do ikei po kinkiety i lampe do łazienki.... musimy kupić oświetlenie aby wiedzieć gdzie kabelki umieścić ....jak ja lubie te wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 To przy kinkietach zwróć uwagę, że niektóre z nich wpuszcza się w ścianę.Ja wybierając musiałam wybierać natynkowe, bo musielibyśmy w płytkachwiększe dziury robić i tynk podkuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Fajna łazienka się wykluwa:wiggle::wiggle:a z kamieniem przy baterii to nie ma problemu jak się ma stację uzdatniania wody(polecam), nie ma wtedy znaczenia jaka jest bateria ,kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.09.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Łazienka piękna się zapowiada:) Podłoga ymmmmm..powzdycham sobie:) szafeczka umywalkowa też cudna, ikeowa ja bym tu widziała retro baterie:) np.w takim stylu http://allegro.pl/bateria-wannowa-retro-dluga-wylewka-chrom-i1806209497.html pozdrowienia niedzielne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ekstra, bardzo mi się podoba Super wybór Szafeczka miodzio.......!!! kafeleczki też mi sie spodobały, jak je tylko u ciebie zobaczyłam.....BĘDZIE PIĘKNIE!!! dzieki dziewczyny Łazienka piękna się zapowiada:) Podłoga ymmmmm..powzdycham sobie:) szafeczka umywalkowa też cudna, ikeowa ja bym tu widziała retro baterie:) np.w takim stylu http://allegro.pl/bateria-wannowa-retro-dluga-wylewka-chrom-i1806209497.html pozdrowienia niedzielne umywalka ikeowa.... ale szafeczkę pod nią wykonała dla mnie betib baterie napewno nie beda nowoczesne... ale jest problem z doborem umywalkowych, wannowych i prysznicowych w jednym stylu....nadal poszukuje;) Fajna łazienka się wykluwa:wiggle::wiggle:a z kamieniem przy baterii to nie ma problemu jak się ma stację uzdatniania wody(polecam), nie ma wtedy znaczenia jaka jest bateria ,kwestia gustu stacja uzdatniania to duży koszt??? To przy kinkietach zwróć uwagę, że niektóre z nich wpuszcza się w ścianę. Ja wybierając musiałam wybierać natynkowe, bo musielibyśmy w płytkach większe dziury robić i tynk podkuwać. dzieki za podpowiedz.....zwrócę uwage:) zaraz wyjezdżamy do Gdańska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.09.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 jak tam zakupy???? Udały się? Masz baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.09.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 stacja uzdatniania to duży koszt??? Za nasz zmiękczacz wody zapłaciliśmy w sumie 2,5 tys. Nie mamy kamienia w pralce, zmywarce, kranach, ani na kranach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ania i BartekAle nie pijecie takiej zmiękczonej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.09.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Kaluniu pięknie zapowiada się łazieneczka a jak będzie gotowa to na pewno bedzie miodzio :)szafeczka piękna Pozdrawiam pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts