kala67 19.09.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 dziś rozpoczeła się u nas instalacja kaloryferów............. mam fotorelacje..... salon.... pokój gościnny..... pokój Jagódki.......... powiesili nam też zbiornik na ciepłą wode ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Łałłłłł to będzie cieplutko... Tylko nie wiem dlaczego myślałam, że będziesz miała podłogówkę... choć nigdzie rureczek nie widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ala, nie powinnam Ci mówić, ale mi one nie bardzo pasowały, były zamontowane przez poprzednich właścicieli mieszkania, a my tam zamieszkaliśmy po ok pół roku od nowości. Wolę jednak baterie z jedna rączką do regulacji ciepłej i zimnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Łałłłłł to będzie cieplutko... Tylko nie wiem dlaczego myślałam, że będziesz miała podłogówkę... choć nigdzie rureczek nie widziałam.... Arnika....podlogówk eteż mam , ale tylko tam gdzie musialam poożyć kafle.....czyli łazienka i wiatrołap ! w całym domu mam dechy na podłogach wiec mam i kaloryfery......transakcja wiązana :) Ala, nie powinnam Ci mówić, ale mi one nie bardzo pasowały, były zamontowane przez poprzednich właścicieli mieszkania, a my tam zamieszkaliśmy po ok pół roku od nowości. Wolę jednak baterie z jedna rączką do regulacji ciepłej i zimnej dorbie......problem polega na tym.....że z jedną rączką nie ma baterii retro akurat dwa pokretła mamy teraz pod prysznicem więc nie stanowi to dla nas problemu;) ....a jakościowo bateria była ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.09.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Kala, domyśliłam sie, że chodzi o retro, bo nowoczesne nie pasują do łazienki retro. Jakościowo to po ok 10 latach trzeba było zmienić uszczelkę w słuchawce ta przy sitku. Na pewno plus że słuchawka jest prosta i nie ma przełącznika na różne strumienie, a to są miejsca gdzie się psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 dorbie.....czyli jakościowo sa dobre? mam nadzieje, że będą nam służyć dłuuuuuuuuuugo !! w naszej łazience widac dalsze postępy... wisi kaloryfer robi sie schowek na brudną bieliznę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Kalu coraz więcej się u ciebie dzieje:) super.....czekam w dalszym ciągu na efekt końcowy:) Całuski i przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.09.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witaj Kaluś, łóżko super do pokoju Jagody, pokój będzie klimatyczny:), łazienka bardzo gustownie będzie urządzona, gratuluję. Tak trzymaj. U nas znów zastój.......wrrrrrrrrrrrrrrrr. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Cześć Kala, parę dni mnie nie było a tu proszę jakie postępy:D A czym planujecie podgrzewać wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Pisała coś o kominku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dzisiaj mam strasznego wkurwa !!!! NIENAWIDZĘ INSTALATORÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.09.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 oooooooooooooooooooo!!!! a cóż znowu?? cię tak wkur................................zyło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Wyrzuć to z siebie....może ulży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 CO przyszedł podłączyć / lub nie przyszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.09.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) montują od 2 dni kaloryfery, baniak do ciepłej wody, bufor ciepła itd..... gdy przyszlam w pierwszym dniu....i zobaczyłam ciężkie narzędzia na moich nowych blatach kuchennych.....to szlag mnie trafił.....ale grzecznie poprosiłam, żeby tego nie robili!! mówilam, że mamy podłogi juz tez zrobione i ściany.....i prosilam aby uwazali i o wszystko dbali:) usłyszałam: tak, tak.... dzis po pracy pojechałam na budowe..........a tam w dolnej łazience pod rozłożoną folia i kartonami......KAŁUŻA wody !!!! całe szczęście, że to zauważyłam i szybko starłam....bo tam mamy dechy i do rana pewnie by sie uniosła podłoga:( potam zobaczylam ,że w kuchni coś cięzkiego upuścili.....bo mam w podłodze wgniecenie !!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrr......... dostałam wkurwa !!!!!!!!!!!!! :( i myśle sobie.....ile takich niespodzianek jeszcze mnie czeka???? prosiłam grzecznie Edytowane 21 Września 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ojjjj nie dziwię się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kalu .Zrób im chociaż porządną awanturę i powiedz, że będą mieć pomniejszoną kasę do wypłaty. Od razu wylicz i powiedz o ile mniej im wypłacisz , że jak tak dalej pójdzie zapłacą za cyklinowanie i inne zniszczone rzeczy itd itp. Buraki .......................... cukrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Właśnie, jak nie ich, to nie muszą uważać, to nie muszą szanować...ile jeszcze razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 nie daj się........postrasz ich - Megana ma rację!!!! w końcu są to twoje, ciężko, zarobione pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kalu pięknie..ale to już pisałam....mnie też by krew troista zalała gdyby "fachofcy" niszczyli to co już w domku zostało zrobione. Jeżeli jesteś silną kobitą to opi....ol ich najmocniej jak się da!To chyba jedyna skuteczna metoda!I oczywiście potrącić z wypłaty za szkody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts