Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łałłłłł to będzie cieplutko... Tylko nie wiem dlaczego myślałam, że będziesz miała podłogówkę... ;) choć nigdzie rureczek nie widziałam....

Arnika....podlogówk eteż mam , ale tylko tam gdzie musialam poożyć kafle.....czyli łazienka i wiatrołap !

w całym domu mam dechy na podłogach wiec mam i kaloryfery......transakcja wiązana :):):)

Ala, nie powinnam Ci mówić, ale mi one nie bardzo pasowały, były zamontowane przez poprzednich właścicieli mieszkania, a my tam zamieszkaliśmy po ok pół roku od nowości. Wolę jednak baterie z jedna rączką do regulacji ciepłej i zimnej

dorbie......problem polega na tym.....że z jedną rączką nie ma baterii retro :)

akurat dwa pokretła mamy teraz pod prysznicem więc nie stanowi to dla nas problemu;)

....a jakościowo bateria była ok???

Kala, domyśliłam sie, że chodzi o retro, bo nowoczesne nie pasują do łazienki retro. Jakościowo to po ok 10 latach trzeba było zmienić uszczelkę w słuchawce ta przy sitku. Na pewno plus że słuchawka jest prosta i nie ma przełącznika na różne strumienie, a to są miejsca gdzie się psuje

montują od 2 dni kaloryfery, baniak do ciepłej wody, bufor ciepła itd.....

gdy przyszlam w pierwszym dniu....i zobaczyłam ciężkie narzędzia na moich nowych blatach kuchennych.....to szlag mnie trafił.....ale grzecznie poprosiłam, żeby tego nie robili!! mówilam, że mamy podłogi juz tez zrobione i ściany.....i prosilam aby uwazali i o wszystko dbali:)

usłyszałam: tak, tak....

dzis po pracy pojechałam na budowe..........a tam w dolnej łazience pod rozłożoną folia i kartonami......KAŁUŻA wody !!!!

całe szczęście, że to zauważyłam i szybko starłam....bo tam mamy dechy i do rana pewnie by sie uniosła podłoga:(

potam zobaczylam ,że w kuchni coś cięzkiego upuścili.....bo mam w podłodze wgniecenie !!!!!!!!!!

wrrrrrrrrrrrrrrr.........

dostałam wkurwa !!!!!!!!!!!!!

:(:(:(

i myśle sobie.....ile takich niespodzianek jeszcze mnie czeka????

prosiłam grzecznie

Edytowane przez kala67