kala67 22.09.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dziewczyny..........dziekuje za wsparcie !!!!! :) .....dziś mąż przeprowadził rozmowe z instaaltorem..... ppwiedzial, że widocznie woda sie polala z rurki, on tego nie widział.....bo by wytarł dzis dokończyli swoja robote... jutro zrobią rozruch wszystkiego......napalą w kominku......i sie pożegnamy już nie moge sie doczekać pożegnania :) moja łazienka robi sie dalej.....powoli ale starannie Pan robi ! z pracy Pana od łazienki.....jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ach ty!!...............ja też będę miała górną łazienkę na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Przepraszam Was wszystkich, że tak mało bywam ostatnio w Waszych dziennikach...............ale doba jest dla mnie za krótka :( po pracy pędze do domu, karmię rodzinke i jade na budowe !!! dzis Pan elektryk rozpoczął montaż kontaktów..... i dziś pierwszy raz popłyneła woda w kranie kuchennym.... wszystko cieszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To bardzo cieszy, że Pani jest ucieszona i zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Och Kalu łazienka będzie śliczna u Ciebie:) Ja planuję tą dolną łazieneczkę też w szarości zrobić,ale to jeszcze bardzo długo potrwa za nim będe miała;)Pozdrawiam i buziaki ślę pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Kalu coś czuję,że przeprowadzka tuż tuż I tak trzymać! ...nic nowego nie powiem...ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pozdrawiam i podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.09.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Kaluś... z niektórymi grzecznie nie daje efektów:p, nie umiesz inaczej;) łazienka ślicznie wygląda, i taka po mojemu, czyt. bez kafelków do sufitu:rolleyes:a jeszcze jak wstawicie białe mebelki to już w ogóle będzie miodzio:yes:. Wytrwałości życzę... już przecież niedługo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Trzymajcie dziś kciuki........bedzie pierwsze rozpalenie w kominku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 uuu to cieplutko się zrobi....super kolory do łazienki i bombowy zlew w kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Trzymamy kciuki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 witaj Kala, a jaki ten kominek ma byC? kaflowy? czym malowałaś ściany bala w łazience?? Ładnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.09.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Kala, jak domowo się u Ciebie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dziękuje za trzymanie kciuków.............niestety nie pomogło!!!! :) ..okazało się, że u kogoś była dzis awaria bufora ciepla.....i Panowie tam pojechali !!! rozpalenie w kominku zostało przesunięte..... dziś nawet nie bylam na budowie.... szukam w necie baterii prysznicowej z termostatem i deszczownicą..... szukam nadal kibelka wc..... jutro jeśli pogoda dopisze będziemy przesadzać świerki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 łazienka ślicznie wygląda, i taka po mojemu, czyt. bez kafelków do sufitu:rolleyes: Dżizazzzz a myślałam, że tylko ja taka wynaturzona jestem... A przynajmniej tak mnie wmawiano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.09.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 My mamy Grohe Symphonia chyba z termostatem i deszczownią okrągłą, nie była droga ok 1300zł przez allegro. Polecam kala, a jak decyzja o zazdrostce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Mam baterię z termostatem, teraz zastanawiam się, po co mi ten termostat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ach ty!!...............ja też będę miała górną łazienkę na szaro Och Kalu łazienka będzie śliczna u Ciebie:) Ja planuję tą dolną łazieneczkę też w szarości zrobić,ale to jeszcze bardzo długo potrwa za nim będe miała;) Pozdrawiam i buziaki ślę pa!!! szary to dobry kolor w łazience.....dobrze komponuje sie z białą armaturą uuu to cieplutko się zrobi.... super kolory do łazienki i bombowy zlew w kuchni! To bardzo cieszy, że Pani jest ucieszona i zadowolona Kalu coś czuję,że przeprowadzka tuż tuż I tak trzymać! ...nic nowego nie powiem...ślicznie:) Pozdrawiam i podziwiam... dzieki i ciesze, że Wam się podoba:) Kaluś... z niektórymi grzecznie nie daje efektów:p, nie umiesz inaczej;) łazienka ślicznie wygląda, i taka po mojemu, czyt. bez kafelków do sufitu:rolleyes: a jeszcze jak wstawicie białe mebelki to już w ogóle będzie miodzio:yes:. Wytrwałości życzę... już przecież niedługo;) Dżizazzzz a myślałam, że tylko ja taka wynaturzona jestem... A przynajmniej tak mnie wmawiano... a ja sie teraz zastanawiam czy nie za mało kafelek w łazience zaplanowałam??? Trzymamy kciuki:-) Kala, jak domowo się u Ciebie robi! Trzymam kciuki! trzymanie kciuków jeszcze nie raz będzie potrzebne My mamy Grohe Symphonia chyba z termostatem i deszczownią okrągłą, nie była droga ok 1300zł przez allegro. Polecam kala, a jak decyzja o zazdrostce? ....zawsze będąc na budowie zapomne pomierzyc okna w kuchni:) Mam baterię z termostatem, teraz zastanawiam się, po co mi ten termostat? jak to??? nie jesteś zadowolona??? witaj Kala, a jaki ten kominek ma byC? kaflowy? czym malowałaś ściany bala w łazience?? Ładnie!!!!! nadal nie wiem czy kominek kamienny czy kaflowy:( wrrrrrrrrrr bale malowałam na biało profesionalna farba dla stolarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 (edytowane) w łazience mam już zamontowane krany i umywalki. stoi brodzik, a wanna czeka na swoją kolej...... straaaaaaaaaaasznie sie to wszystko ciagnie..... wybraliśmy tez kibelek podwieszany. roca giralda http://www.roca.pl/thumbs/dt_7ce4fb412b897496f20c77bd9c22ee0b.jpg jesli macie jakieś doświadczenia z tym kibelkiem.....to poprosze o opinie Edytowane 25 Września 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts