dorbie 01.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wstyd się przyznać aale jakieś 60-100m Lasek prywatny, sasiad sie zgodził, full szyszek. Tak jest jak się ma blisko:-) i w kazdym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 wstyd się przyznać aale jakieś 60-100m Lasek prywatny, sasiad sie zgodził, full szyszek. Tak jest jak się ma blisko:-) i w kazdym czasie. 60 m ?????? to dlaczego ja od Ciebie nie wróciłam z workiem szyszek????????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Bo na wiosnę bylo mało, a poza tym co to jest worek, ja mam kilka i nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.10.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kalcia, łazienka super się robi i te płyteczki...miód...a szyszki nie zaszkodzą, nawet na zimę usyp z nich kopczyki wokół wrzosów.Pozdrawiam niedzielną poranną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witam niedzielnie z poranną kawką Mam pytanko dot. odbiory domu....do tych szczęściarzy, którzy już mieszkają w swoich domkach...... czy duzo jest załatwiania? od czego zacząć? jakie to koszty? jak to długo trwa?? czy do odbioru domu wszystko musi byc w środku wykończone? i czy przeprowadzke robiłyście przed czy po odbiorze domu??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Alu, dokumenty potrzebne do odbioru na pewno znajdziesz na stronie urzędu, np. http://www.pinb.pl tam podają potrzebne do wniosku załączniki. Okazuje się, ze w różnych rejonach są różne wymagania, u nas było bardzo dużo załatwiania w porównaniu z sąsiednimi miejscowościami... wszystkie odbiory instalacji i oświadczenia kierownika itp. Musiałam np. zrobić wędrówkę po wszystkich dostawcach energii i pozbierać zaświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 02.10.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Witanko Kalu czekam z niecierpliwością na efekt końcowy waszej łazieneczki ,bo jestem ciekawa jak prezentować się będzie kabina w całości,która jest moją faworytką i też baaardzoooooo mi się podoba:yes: Pozdrawiam i przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kalusia, łazienka przepiękna się zapowiada - uwielbiam ten styl :* Widziałam pisałaś o buforze. Mogłabyś mi tak szybko i najprościej jak się da wytłumaczyć jak tego używasz w praktyce i na ile jest to pomocne/potrzebne?? Koszt takiego bufora to ok. 5tys.zł więc lepiej wolę poznać wszystkie za i przeciw... Głównie interesują mnie te przeciw - czy są? A propos szyszek mam ich mnóstwo w lesie Trzeba je zgrabywać, bo pod kosiarką strasznie strzelają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Alu, dokumenty potrzebne do odbioru na pewno znajdziesz na stronie urzędu, np. http://www.pinb.pl tam podają potrzebne do wniosku załączniki. Okazuje się, ze w różnych rejonach są różne wymagania, u nas było bardzo dużo załatwiania w porównaniu z sąsiednimi miejscowościami... wszystkie odbiory instalacji i oświadczenia kierownika itp. Musiałam np. zrobić wędrówkę po wszystkich dostawcach energii i pozbierać zaświadczenia dziekuje Agatko..... pewnie moj kierownik budowy mi w tym dopomoże?? Witanko Kalu czekam z niecierpliwością na efekt końcowy waszej łazieneczki ,bo jestem ciekawa jak prezentować się będzie kabina w całości,która jest moją faworytką i też baaardzoooooo mi się podoba:yes: Pozdrawiam i przytulam:hug: dorka....ja tez już czekam na efekt końcowy !!! mam już dość robienia tej łazienki.....strasznie sie dłuuuuuugo ciągnie Pan od łazienki w sobote i niedziele u nas nie był Kalusia, łazienka przepiękna się zapowiada - uwielbiam ten styl :* Widziałam pisałaś o buforze. Mogłabyś mi tak szybko i najprościej jak się da wytłumaczyć jak tego używasz w praktyce i na ile jest to pomocne/potrzebne?? Koszt takiego bufora to ok. 5tys.zł więc lepiej wolę poznać wszystkie za i przeciw... Głównie interesują mnie te przeciw - czy są? A propos szyszek mam ich mnóstwo w lesie Trzeba je zgrabywać, bo pod kosiarką strasznie strzelają... dardurka....jeszcze nie moge Ci nic powiedziec.....bo narazie nam to zamontowali i robili pierwszy rozruch. Dopiero jak zamieszkamy to sie okaże jakie sa za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wczoraj mąż zamontował światełko przed wejściem do domu musze też wreszcie zakupić klamke do drzwi wejściowych !!!! dziś była piekna pogoda, dzień spędzony na leniuchowaniu na działce nasza Lola zwiedzała nowy dom i ogród, przyzwyczajała sie do nowego miejsca... Ale już wiem, że najbardziej spodobał jej sie nasz płot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.10.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 W takim razie poczekam A kot jak najbardziej pasuje do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 02.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wejście super, latarenka bardzo klimatyczna, pasuje idealnie:) Lola widać, że czuje się naprawdę dobrze w nowych progach:) Trochę jakby pokazywała kto tu rządzi:) Nasze okoliczne kotki mają teraz pełne - buzie? - roboty, myszy grasują jak szalone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kala.....na zdjęciu z Lolą , na drugim planie, widać tabliczkę z ....chyba numerem i nazwa ulicy??? Możesz przybliżyć? A Lola , widać, chyba już polubiła nowe miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Kala ślicznie Zazdraszczam uporządkowanego i zagospodarowanego ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.10.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ala ma kota (Lolę)...a ja myślałam ,że tylko Almę ...ślicznie prezentuje się!!! Co do odbioru, to u mnie tym zajął się kierownik budowy,a ja tylko byłam w wodociągach i w enerdze podpisać umowy i dostać zaświadczenie o odbiorze. Aha i jeszcze bardzo ważny jest odbiór przez kominiarza,że z odprowadzenie spalin i wentylacja w domku jest OK. Z tego co wiem, to ludzie mieszkają u siebie i bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.10.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 moi znajomi juz 10 lat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 meg.......dla Ciebie ...zbliżenie tabliczki z numerem i nazwą ulicy dziś łazienka dostała nowe lampki: jutro dojdzie jeszcze lustro i fuga na kafelkach ściennych.... Pan za zrobienie łazienki skasowal 2 tys. jestem zadowolona z jego pracy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dzięki Kala.....świetnie wygląda na twoim domku tabliczka opaski pięknie się komponują - MIODZIO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ważne, że Pani zadowolona Kiedyś takie tabliczki widziałam na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Tabliczka byla zamawiana na allegro:) ale projekt z domkiem, Alma i Lolą na specjalne zamówienie !!! .....przy zamówieniu piszesz co chcialabyć mieć na tablicze....i Pani przysyła Ci 3 projekty do wyboru:) Akurat do naszego domku taka tabliczka pasuje chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts