Arnika 03.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pasuje, pasuje i to bardzo:)U mnie znowu by się zgubił, i na dodatek od furtki jest kawałek, to by i przeczytać było trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Wiecie.......coraz bliżej do przeprowadzki............ nawet powoli zaczęłam mysleć o odbiorze domu.....( nie wiem czy nie za wczesnie;)) tak mnie jakoś naszło...........i zaczełam ogladać stare zdjęcia.... z których widać ile sie u nas zmieniło.......... tak było w 2009r-wiosna potem 2009r- jesień to już maj 2011r i wrzesien 2011r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A nie mówiłam,że przeprowadzka coraz bliżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pięknie wyszła ta szarość w łazience! A metamorfoza Waszej działki od wiosny 2009 - WOW:) Też chciałabym już mieć ogrodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.10.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Super postępy! Łazienka bardzo ładna. Nam kierownik budowy do odbioru kazał zrobić schody i podjazd jakikolwiek . Poza tym nie trzeba mieć całego domu wykończonego. Teoretycznie kierbud twierdził, że podłogi chociaż powinny być ale w praktyce można powiedzieć, że lubisz lofty i chcesz na betonie mieszkać . Na pewno audyt energetyczny trzeba zrobić, wszystkie dokumenty o odbiorze ścieków, odbiorze wody, papiery od elektryka, kominiarza. Nie pamiętam co jeszcze - nadanie numeru domu (a propos, fajna ta Wasza tabliczka, sama nie wiem co wybrać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 04.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kala.....łazienką jestem zauroczona...wszystko pięknie dobrałaś....ma to styl, charakter i niewątpliwy urok. Latarenka przed domem przy drzwiach...równiez dobrana idealnie. A kot na płocie i tabliczka z numerem ulicy to juz mnie totalnie rozwaliła- pięknie......i gustownie. Masz kobieto dar i umiejętności. Potrafisz wszystko ładnie ze soba zestawić aby tworzyło całość....brawo.Przeprowadzka juz tuż tuż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kaluś gdzie kupowałaś białe cegiełki do łazienki i za ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.10.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 codziennie nowe zaskoczenie mnie czeka u Ciebie.Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dziękuje dziewczyny dziś troche sprzątaliśmy w domku..... płytki w łazience zafugowane, lustro powieszone.... powoli idzie do przodu...... dardurdka....białe cegiełki - 89 zł, kupowalam www.domzbajki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kala, super porównania:-) Widzisz jakie postepy, za rok bedziesz miala juz miejscami gąszcz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 dziś była piekna pogoda, dzień spędzony na leniuchowaniu na działce nasza Lola zwiedzała nowy dom i ogród, przyzwyczajała sie do nowego miejsca... Ale już wiem, że najbardziej spodobał jej sie nasz płot :) Piękna. Super pasuje do tego płotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 myłam dziś łazienkę........kafelki, kabinę, okno..... mąż skręcił łóżko w pokoju Jagody i stolik u Martynki... dzwoniłam do Pana od drzwi wewnętrznych.......nie odbiera tel kupiłam dziś na targu fajną dynie.....będzie ozdobą przed domem ! jutro zacznie się tymczasowa obudowa kominka......i montaż gniazdek telewizyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 uuuuuuuuuuuuuu to pewnie niedługo przeprowadzka??? jak juz gniazdka, to lada moment!! Fajnie masz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2011 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 martwi mnie Pan od drzwi wewnętrznych............nie odbiera telefonu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aaaa bo za wcześnie dzwonisz... 6.53... i Ty byś chciała , żeby o tej porze ludzie trzeźwo myśleli.... Będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Arnika ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 dokładnie!! 6.53 to zdecydowanie za wcześnie!!! Spróbuj później! Wszystko będzie dobrze! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No ale i też nie tak późno jak wczoraj o 22.49.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 palnąć Wam???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts