Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie.......coraz bliżej do przeprowadzki............

nawet powoli zaczęłam mysleć o odbiorze domu.....( nie wiem czy nie za wczesnie;))

tak mnie jakoś naszło...........i zaczełam ogladać stare zdjęcia.... z których widać ile sie u nas zmieniło..........

tak było w 2009r-wiosna

DSCN1050.JPG

potem 2009r- jesień

DSCN3221.JPG

to już maj 2011r

DSCN0273.JPG

i wrzesien 2011r

DSC_0011.JPG

Super postępy! Łazienka bardzo ładna.

Nam kierownik budowy do odbioru kazał zrobić schody i podjazd jakikolwiek :lol2:. Poza tym nie trzeba mieć całego domu wykończonego. Teoretycznie kierbud twierdził, że podłogi chociaż powinny być ale w praktyce można powiedzieć, że lubisz lofty i chcesz na betonie mieszkać ;).

Na pewno audyt energetyczny trzeba zrobić, wszystkie dokumenty o odbiorze ścieków, odbiorze wody, papiery od elektryka, kominiarza. Nie pamiętam co jeszcze - nadanie numeru domu :) (a propos, fajna ta Wasza tabliczka, sama nie wiem co wybrać :rolleyes:).

Kala.....łazienką jestem zauroczona...wszystko pięknie dobrałaś....ma to styl, charakter i niewątpliwy urok. Latarenka przed domem przy drzwiach...równiez dobrana idealnie. A kot na płocie i tabliczka z numerem ulicy to juz mnie totalnie rozwaliła- pięknie......i gustownie. Masz kobieto dar i umiejętności. Potrafisz wszystko ładnie ze soba zestawić aby tworzyło całość....brawo.

Przeprowadzka juz tuż tuż.....

myłam dziś łazienkę........kafelki, kabinę, okno.....

mąż skręcił łóżko w pokoju Jagody i stolik u Martynki...

dzwoniłam do Pana od drzwi wewnętrznych.......nie odbiera tel :(

kupiłam dziś na targu fajną dynie.....będzie ozdobą przed domem !

jutro zacznie się tymczasowa obudowa kominka......i montaż gniazdek telewizyjnych...