dorkaK 08.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ale się narobiło:( współczuję....również myślę żeby spróbować płynem do naczyń...życzę powodzenia i trzymam kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 po całym mieszkaniu suszę wyprane kołdry, pościel itd..... do śmiechu mi wcale nie jest na dodatek na psa nie mogę sie złościć.....bo sami nauczylismy Alme biegać za butelką poza tym....ona biedna chora jest od tego oleju.....brzuch napęczniały..... musze ją przegłodzić teraz.... materaca i sofy....niestety nie mogę wrzucić do praliki i wyprać.....więc nacieram mąką ziemniaczaną i wyciagam z nich olej.... poszło wczoraj 3 kg mąki !!! Na dodatek.....nie jestem zadowolona z tymczasowej obudowy kominka:( ...wiem, wiem, że to ma byc tymczasowo.....ale też bym chciala ladnie !!! Na dole Pan miał zrobić lekką półkę....na dlugość cegły.....która ma zabezpieczac podłogę przed wypadaniem kawałków goracego drewna.... i wyszło fatalnie: wyglada jak schody musze sie nad tym zastanowić....co z tym dalej.... dlaczego nie chcialam okrągłego kominka???? mialabym tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nakomiady mają cudne kominki, ale ta cena.. Miśnia też miała okrągłe... ale gdzie i za ile takie dostać.... Jak rozsypiesz tą mąkę to połóż ręczniki papierowe i deptaj ....wyciągniesz olej... może ciut szybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kala a Ty chcesz tego morcinka białego?Jak tak to Ci kopsnę odszczepki i wyślę... tylko adres podaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Biedna Alma, sprawczyni kataklizmu! pewnie niedługo będziesz się z tego śmiała, ale współczuje, tyle sprzątania! kominek nie jest zły, choć mało rustykalny - możesz pomalować na kolor maskujący, nie będzie rzucał się w oczy (ale czy okrągły pasowałby bardziej, to nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kala a Ty chcesz tego morcinka białego? Jak tak to Ci kopsnę odszczepki i wyślę... tylko adres podaj;) ale to teraz? czy na wiosne trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Teraz też można.. czemu by nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kalunia nie zamartwiaj się Trudno stało się...piesio nie chciał tego zrobić i do tego jeszcze choruje... ...ja w takich sytuacjach..materialnych...myślę sobie"to tylko rzecz, zdowie i życie najważnejsze".. Tak mnie naszło bo dowiedziałam sie wczoraj,że nasi dawni sąsiedzi z bloku przeżywają straszną tragedię..nagle zmarła ich 32- letnia córka(tętniak).Zmarła w dniu swoich urodzin!!Zostawila męza i dwójeczkę malutkich dzieci...I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie... Tak więc Kalu uśmiechnij się..jednak:)piesia przytul:) Tak jak ja Ciebie przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Biedna Kala....biedna Alma........Kala ma moc roboty, a Almie bokiem wyszła ta zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.10.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale kataklizm:-( Wspólczuję. Ja proponuję zalac Ludwikiem, ale też dobry jest Wezyr do tapicerek Meganko, tak zmarła moja teściowa w wieku 45lat, moja szwagierka miała wtedy 11lat, mój mąż byl juz dorosły 21lat, ale młoda wychowwywała się sama, bo miała bunt przeciwko ojcu - ciężki charakter i on i ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 nie moge do łóżka lać Ludwika......bo jak potem wypłukac materac ze sprężynami i wkładką kokosową???? :( rozprułam sofe z ikei......bo tam są gąbki i mogłam je poprostu wyprać Tymczasowy kominek został pomalowany na biało: zastanawiam sie czy dodac do niego jakąś drewniana belkę??? lub zrobic jakiś derwniany stelaż...... musze cos wymyślić.....bo taka biała trumna, (choćby tymczasowa) mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mo jakbym nie kombinowała, to mi zawsze wychodzi taka biała szafa! http://img690.imageshack.us/img690/8124/kominekkali.jpg pewnie przez to moje upodobanie do prostych - nowoczesnych, a to chyba do rustykalnego wnętrza nie będzie pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Agatko....dziekuje ..z tej białej trumny mozna coś wymyslić ..... mam takie inspiracje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 To pierwsze mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Można jeszcze tak, belka nie na brzegu, ale bardziej do środka: http://desmond.imageshack.us/Himg840/scaled.php?server=840&filename=dsc0168rd.jpg&res=medium albo tak: http://desmond.imageshack.us/Himg525/scaled.php?server=525&filename=dsc0168poprzeczne.jpg&res=medium Jeśli belki byłby bardziej wypukłe, postarzane, jak te z Twoich inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a może portal z postarzonych belek drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kalu, gdzie masz otwór do chłodzenia obudowy ? To ta dziura pod wkładem? Czym palicie? Smoli Wam się szyba ? I tak dla porządku - pod płytą jest wełna ze sreberkiem ? Mam dużo pytań bo temat kominka aktualny u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 http://odkryjpomorze.pl/tinymce/magazyn_plikow/noclegi/kominek_400.jpg http://images38.fotosik.pl/323/a75fe23f5de1ae45med.jpga moze coś takiego?? http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie915-Goralska-wersja-domowego-kominka-styl-tradycyjny-rodzaj-wyposazenie.jpg http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie978-Pomysl-na-kominek.jpghmmmmmmmmmmmmmmmm........ http://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie921-Pomysl-na-kominek.jpg może coś ci zasugeruję tymi zdjęciami.......oczywiście nie wszystkie są piękne albo ciekawe, ale może jakies elementy? z każdego coś i będzie pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kala... dzisiaj kopię zawzięcie... Mam wykopane lilie żółtopomarańczowe.. jak chcesz to daj namiary... Tylko nie zwlekaj, bo lilie już wykopane...Marcinki też będą przesadzane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 10.10.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 kala, ale u Ciebie jest bajkowo, przecudnie!Napisz proszę, co to za wanna, szukam czegoś zgrabnego z prostą obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts