Nadulka 10.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej Kala:) Ale u Ciebie zmiany...łazienka wyszła super,całość zresztą też Oj to miałaś roboty z tym olejem,współczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 meg, Ania i Bartek, Nadulka.....dziekuje ..za pomysły i pochwały !!! Arnika....wysłalam Ci pw. yokasta.....otwory mamy dwa u góry. Jeden z przodu, drugi z boku... ten otwór pod kominkiem to wlot powietrza. w kominku palimy drewnem liściastym. szyba troche sie smoli. sreberkiem mamy owiniete rury.... u nas jest kominek z plaszczem wodnym. mleczajka..........witaj u mnie:) wanna to POLSPA LEDA. pisz śmiało w razie pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kala mam Nie kopnełam jeszcze michałków, a dać Ci jeszcze lilie to są byliny? Jak kopnę to wyślę.. właśnie przekwitają ale jest sporo szczepek koło... tylko maławe jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kala mam Nie kopnełam jeszcze michałków, a dać Ci jeszcze lilie to są byliny? Jak kopnę to wyślę.. właśnie przekwitają ale jest sporo szczepek koło... tylko maławe jakieś... kochana ...pewnie, że chcę tylko daj odrazu opis.....jakie ma wymagania glebowe itd...:_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kalu fajne twoje kominkowe inspiracje mnie podoba się numer 1 super pasuje do twojego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Arniko, lilie nie mogą zostać w ziemi?W zeszłym roku zostawiłam i wyrosło z dwóch cebulek 6 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 10.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kala łazienka piekna..........plisssss zrób mi zdjecia całej szafki i na tle tej pieknej łazienki tez w okno dałabym biale zaluzje drewniane ,bo mnie ten braz ramy lekko razi..... kominek bardzo ładny, spokojnie mozesz dodac jakas bleke.....moze taka prawdziwa stara ? albo choć stylizowaną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Megana.. mogą to jest bylina.. ale robię demolkę w ogródku i mogę się podzielić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 To dzięki, bo dodatkowy problem z wykopaniem mam z głowy.Macie zdjęcia swoich opatulonych roślin z poprzednich lat?To może jakbym pokazała małzowi, to coś mi przykryje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2011 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 dorka......mi tez nr 1 sie podoba....musze nad nim pomysleć Megana, Arnika.....czy u Was pogoda pozwala na dzialania ogrodowe?? u nas leje betib.....mnie też brązowe okno razi. A dojdzie do tego jeszcze drewniana opaska wkoło okna !! w 2009 roku jak zamawiałam okna....to jeszcze nie wiedziałam, że moja łazienka bedzie szaro-biała:):) w całym domu mam okna drewniane...... W czwartek ma przyjechac Pan z montażem drzwi i opasek okiennych..... jak okno będzie z opaską.............zaczne kombinowac czym to zasłonic;) ps....zdjęcia szafki prześlę Ci wieczorkiem......ale nie będą takie piękne jak Twoje fotki marny ze mnie fotograf !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kala u nas też leje... A p. Bogdan przychodzi... Ma trochę roboty przy drewnie, ale niestety piłą elektryczną trzeba ciąć... No i resztę wiesz.... Ja do dentysty, dziadek ma operacje... I jeszcze w ogródku mam grzebać.. Ciekawe jak i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 kala,penie przeprowadzka tuż ,tuż ...kuchnia jest ,łazienka ,to na co czekać....łazienka cudna,jeszcze raz powtórzę... a kominkowi musisz koniecznie nadać trochę przaśnego stylu...belki koniecznie postarzane w połączeniu z cegłą rozbiórkową lub ręcznie formowaną ,nawet pomyślałam o podkładzie kolejowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kalu, ja dzisiaj trochę po plewiłam oraz wsadziłam te dwie pęcherznice i białe Michałki do ziemi. Michał się śmiał (bo było już ciemno), pytał czy mi przynieść lampę. Było ciepło trochę wiatr wiał, ale wcale do domu wracać mi się nie chciało Od jutra zapowiadają, że manie padać i trochę cieplej, super mam nadzieję, że u Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A mi to brązowe drewniane okno w łazience nie przeszkadza. Jakie inne miałoby tam być? Pomalowane? Przecież to łazienka w domu z bali:) Ja bym na siłę tego okienka nie zasłaniała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2011 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 wczoraj wrócilam z pracy strasznie zmęczona, nie mialam na nic siły.... nie myslałam ani nad kominkiem, ani nad oknem w łazience:( troche ogarnełam w mieszkaniu i poszłam chyba spać przed 22.00 !!! ostatnio chodzę częściej zmeczona....... chyba nadchodzi jesień...albo starość już z wieści budowlanych to: - wczoraj kurier dostarczył nam zamówioną klamke do drzwi wejściowych (seria straszny dwór), - dzis mamy do odbioru kratki kominkowe, - jutro ma przyjechac Pan z drzwiami wewnętrznymi ( wg. planu). znowu bede musiała kupić 9 klamek do tych drzwi..... czy te zakupy nigdy sie nie skończa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kalu,jak te zakupy się skonczą to inne się pojawią i tak w kółko;)Ale już i tak bliżej ,niż dalej do przeprowadzki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kala... u mnie wciąż są zakupy... i cały czas trzymam rękę w portfelu, albo na koncie.... Też chciałabym odpocząć... Ale jeszcze troszkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Kalu, Wasz dom pięknieje z każdym dniem:) A co stoi na przeszkodzie żebyście już robili odbiór ? Współczuję demonki i tego sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 czekamy jeszcze na te cholerne drzwi wejściowe........okazało sie, że Pan nie przyjedzie w planowanym terminie z drzwiami:( bedzie tygodniowa obsuwa ..a juz cieszyłam sie, że w wekend posprzatam sobie domek !!!!!!!!!!! czekamy jeszcze na odbiór kominiarski i wtedy zaczniemy załatwiac odbiór domu czy to prawda, że procedura odbioru trwa ok. 2 miesicy???????????????? mąż na budowie walczy z listwami wykończeniowymi..... dziś położył listwy w pokoju Martyny i zaczął w naszej sypialni.... najgorsze sa teraz takie małe ale pracochłonne prace wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 kalu, pocieszę Cię: podobno jak ma się dom, to takie zakupy nigdy się nie kończą, bo jak kupisz ostatnie nowe rzeczy to te kupione na początku trzeba już wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts