kala67 17.10.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kaśka K...............Twoj domek tez taki przytulny będzie, zobaczysz:) gdzie go można teraz zobaczyc?? masz dziennik budowy?? Renatamama.............u mnie w kuchni nie bedzie wiszących szafek.... chce powiesić pólki takie na talerze, kubki.... ościeznice w drzwiach mam montowane na piankę.....bo o ktore ościeznice pytałas??? 87anam87............nie mieszkam jeszcze narazie sie wykańczam;) nie przejmuj się.....ja też mam straszne tyły w dziennikach innych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kaśka K...............Twoj domek tez taki przytulny będzie, zobaczysz:) gdzie go można teraz zobaczyc?? masz dziennik budowy?? Renatamama.............u mnie w kuchni nie bedzie wiszących szafek.... chce powiesić pólki takie na talerze, kubki.... ościeznice w drzwiach mam montowane na piankę.....bo o ktore ościeznice pytałas??? 87anam87............nie mieszkam jeszcze narazie sie wykańczam;) nie przejmuj się.....ja też mam straszne tyły w dziennikach innych:( Chodzi mi o to czy masz stałe czy regulowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O rany, Twój dom jest boski, aż się ciepło robi na sercu jak się na niego patrzy, ma dusze, a u mnie dopiero podłogi na piętrze robimy. Napisz prosze gdzie zamawiałaś drzwi wewnętrzne i w jakiej cenie , pliss ))) drzwi robił nam stolarz z Koniakowa kosztują 1 tys. pisz w razie pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Chodzi mi o to czy masz stałe czy regulowane ? regulowane?? niewiedziałam, że sa ościeznice regulowane.... w moich nie ma nic do regulowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 regulowane to takie które można dopasować do każdej szerokości ściany.....obtulają scianę wokół otworu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 moje były robione na wymiar...........wiec chyba nie są regulowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 zamówiłam dwa wzory klamek okiennych: nr 1 nr 2 bardziej podoba mi się nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 o kochana, to są regulowane! moje nie są i wyglądają całkiem inaczej - twoje "obtulają" całość. dla mnie numer 2 - taki inny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No tak, o mnie zapomniała... Ale ja się i tak nie gniewam A klamki śliczne. Mnie akurat nr 2 bardziej się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Amtelko kochana o Tobie zawsze pamietam !!! i buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gratulacje! Uśmiech to chyba nawet przez sen Wam z buzi nie znika, prawda? spadłam z fotela....a wiesz jak trudno z takiego "uszaka" spaść?? chyba mam guza!!! NO POPROSTU CUDOWNIE!!!!!! Klimat już masz - teraz tylko zamieszkać....ŚWIETNIE Kaluniu no po prostu cudo ślicznie u ciebie!!!! Wszystko pięknie współgra ze sobą Jestem zauroczona:lol2: Pozdrawiam i przytulam:hug: Cudo, cudo, cudo!!!!! dziękuje WSZYSTKIM za pochwały........jesteście bardzo mili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 17.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nata 21.........witaj u mnie:) cieszę sie, że wpadłaś !!! powiedz, czy po dwóch latach od zamieszkania nadal domek Was tak cieszy??? gdzie mogę go zobaczyć?? masz dziennik budowy?? buziaki przesyłam Oj cieszy, cieszy i teraz to nawet nie wiem, czy bardziej domek, czy ogród. Dlatego baaaaardzo nie podoba mi się to, co się teraz dzieje za oknami. Obecnie jak dla mnie mogłyby być tylko dwie pory roku: wiosna i lato Chociaż jak wszystko przykryje bielutki śnieg, to też jest pięknie. Gorzej jak śnieg topnieje i robi się chlapa. My się wprowadziliśmy tak halloweenowo, bo 31 października i nasza pierwsza zima to zima stulecia 2009/2010. Po niej stwierdziliśmy, że gorzej już być nie może i żadna zima już nam nie straszna Dziennika budowy nie mam. Nasz domek to aksamitka 3 z Archonu i na ich stronie na forum jest kilka zdjęć wnętrz naszego domku, ale jeszcze praktycznie sprzed zamieszkania, co widać na zdjęciach – pusto wszędzie, głucho wszędzie. Od tego czasu trochę się zmieniło. W salonie mamy m. in. nowy wypoczynek, ale tych zmian jest niewiele. W sumie to patrząc na wnętrza tutaj na forach, piękne, dopieszczone do ostatniego szczegółu, to u mnie jest tak zwyczajnie, standardowo, nudnie, ale ja się w tym dobrze czuje. Ale tym bardziej lubię podglądać wnętrza urządzone w zupełnie innym stylu. I okazuje się, że wiele z nich bardzo mi się podoba. Twój domek zaczęłam podglądać rok temu i byłam bardzo ciekawa jak to wszystko wyjdzie. I jestem pod dużym wrażeniem. A jak pokazałaś drzwi, to poczułam się jak w domu. Na piętrze mam jasne sosnowe drzwi, w sypialni meble sosnowe, więc też tak trochę „po wiejsku” Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.10.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 moje były robione na wymiar...........wiec chyba nie są regulowane:) Kaluś czyli masz na wymiar plus opaska w koło otworu .Też mam drzwi drewniane właśnie maluję ,a zastanawiałam się nad ościeżnicą czy regulowana czy na wymiar ale okazało się ,że będę mieć regulowaną o 20 zł droższą od zwykłej więc się nie zastanawiałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 18.10.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedz.Dziennika budowy nie mam, gdyż brak na to czasu,dom stoi juz omszony i czekamy na okna, a w miedzy czasie robie z mężem podłogi na piętrzew każdej wolnej chwili, ale jak znajde czas to założe dziennik i powklejam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jak dla mnie klamka nr 1.Bo... będziesz wiedziała w którą stronę otwierać, jak spojrzysz na szybko wychodząc z domu to wiesz, czy jest otwarte, czy zamknięte , czy uchylone okno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dziękuje WSZYSTKIM za pochwały........jesteście bardzo mili:) mogę się dopisać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kala albo dziewczyny... bardzo proszę podaj mi numer do siebie, bo wypisuję przesyłkę DHL i muszę podać nr kontaktowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.10.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kalu jest....PRZEŚLICZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nic więcej nie napiszę...no bo i co..że zazdraszczam....że żałuję że nie mam domku z bajki i z ..bali ..jak Ty.......że czuję zapach drewna i ciepełko domu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 18.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam Kalu ja jestem za numerem 1:) bardzo fajnie wygląda i zgodzę się z Arniką, że łatwiej będzie ci rozróżnić czy okno jest otwarte czy zamknięte:)Pozdrawiam i miłego dnia życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nic to... idę/jadę na pocztę....DLH nie mogę przejść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts