Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki dziewczyny za rady :)

Prawie zdecydowalam sie jednak na czerwone sofy.........99 % :)

...teraz kolejny problem........narożnik czy dwie sofy??

:):):)

strasznie duzo tych decyzji trzeba podjąc.....

Jakie to proste..........na myszy dobry jest kot :)

mamy przecież naszą Lole...........tylko ona nigdy w zyciu myszy nie widziała:(

skad będzie wiedziała, że ma ja łapać????????????

ps....mszenie naszego domku z dobudowanym dwustanowiskowym garażem miało kosztować 22 tyś :(

dlatego odpuściłam!

Kaluś ja też myślę nad Etkopem to jest pewne ,że on stanie w naszym salonie to ,że narożnik też tylko kolor chodzą za mną brąz ,jasny ekri i czerwony ,tak po cichu podstępem przekonuje męża do jasnego ,że najtańszy a za różnicę dokupiny dodatkowy pokrowiec.

brąz u mnie odpada..........byłoby ciemno i ponuro w tych balach:(

jaśniutki ecri BARDZO mi sie podoba.......ale przy psie i kocie raczej nigdy nie byłby czysty;)

w rachubę wchodzi więc czerwień, szarość...........lub jakieś wzorki, kwiatki.....:):):)

Nie wiem dlaczego..........ale tak na jesień, nadchodzaca zimę.....chce mi sie tego czerwonego ciepłego koloru w salonie!!!!!

kochana, myslę, żę dwie kanapy będą praktyczniejsze - zawsze można je przestawic w razie potrzeb lub upodobań. A Lola nie musi łapać, wystarczy, ze jej zapach bedzie w całym domku. Myslę jednak, że jak myszkę zobaczy, to przypomni jej się co trzeba z tym zrobić....zjeść nie zje, ale ( niestety!!!) zamęczy..:(

Hej, hej. Zaglądam, a tu dom już gotowy do przeprowadzki! :D

ślicznie wyszło wszystko, ciekawe, co postanowiłaś z kominkiem?

jeśli kupujesz Ektorop, to powiem, że mnie się podobają kolorowe, może być czerwony, ale i niebieski jest fajny i zielony, a nawet liliowy! :rolleyes:

jeśli nie będziesz przestawiać, to może być narożna kanapa, w innym wypadku tylko zestaw, poza tym on wygląda "lżej" (ja tam wolę 2 jednakowe, np. dwie 2-ki, albo dwie 3-ki ;) )

Dekoracja przed domem jest, znaczy miejsce już "udomowione" :D

A co do myszek, to tak jak pisze Ania i Bartek, trzeba sprawdzić skąd one się wzięły. My tuż przed przeprowadzką w październiku też mieliśmy dwie myszki, ale to dlatego, że ekipa jeszcze kończyła wnętrza i cały czas był otwarty garaż. I tamtędy sobie spryciule weszły. Łapka załatwiła sprawę. Od tamtej pory, jak się robi chłodno, to pilnujemy, żeby garaż nie był otwarty przez dłuższy czas. W ciepłych miesiącach nie ma takiego problemu, bo myszki wolą pola. I jak do tej pory (czyli przez 2 lata) więcej myszy nie mieliśmy. Pytanie którędy zawitały do Was. Czy przez otwarte drzwi tarasowe, wejściowe, garaż, czy też znalazły inne wejście (dziurkę) do domu.

Kala nawet się nie zastanawaij ,tylko kupuj sofe czerwoną, szczególnie w jesieni super się na nią patrzy,

dodaje chęci do życia podczas ponurego krajobrazu za oknem.

Co do mszenia ,to rzeczywiście sie nie dziwie,ze odpuściłaś za 22 tys to można fajne rzeczy kupic

z wyposażenia domku. My mamy dom 160 m + 40 garaż ,ale dom mszony tylko dół, piętro jest troche inaczej

rozwiązane.