rogbog 24.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kaluś-koty w domu! to najlepsze rozwiązanie...... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gif Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 24.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 [ Kaśka K.....bardzo chcialam mieć dom z mszeniem.... ale zrezygnowalismy z uwagi na koszt czekam na Twoje zdjęcia! Co do mszenia ,to patrząc na inne koszty zwiazane z budowa ,to mnie nie powaliła cena , za mszenie domu 9,5 m x15, jednostronne to koszt 8500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To tak jak sam tynk.... Nie jest może aż tak źle.... Tylko tyle, ze dom nie jest bardzo duży.... A skąd miałaś msorzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.10.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Tylko koty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dzięki dziewczyny za rady Prawie zdecydowalam sie jednak na czerwone sofy.........99 % ...teraz kolejny problem........narożnik czy dwie sofy?? :) strasznie duzo tych decyzji trzeba podjąc..... Jakie to proste..........na myszy dobry jest kot mamy przecież naszą Lole...........tylko ona nigdy w zyciu myszy nie widziała:( skad będzie wiedziała, że ma ja łapać???????????? ps....mszenie naszego domku z dobudowanym dwustanowiskowym garażem miało kosztować 22 tyś dlatego odpuściłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zrobiłam pierwszą dekoracje przed domem:) dekoracja niskobudżetowa;)......bo narazie nie mieszkamy i boje sie, że moze zniknąc w każdej chwili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kaluś ja też myślę nad Etkopem to jest pewne ,że on stanie w naszym salonie to ,że narożnik też tylko kolor chodzą za mną brąz ,jasny ekri i czerwony ,tak po cichu podstępem przekonuje męża do jasnego ,że najtańszy a za różnicę dokupiny dodatkowy pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kaluś ja też myślę nad Etkopem to jest pewne ,że on stanie w naszym salonie to ,że narożnik też tylko kolor chodzą za mną brąz ,jasny ekri i czerwony ,tak po cichu podstępem przekonuje męża do jasnego ,że najtańszy a za różnicę dokupiny dodatkowy pokrowiec. brąz u mnie odpada..........byłoby ciemno i ponuro w tych balach:( jaśniutki ecri BARDZO mi sie podoba.......ale przy psie i kocie raczej nigdy nie byłby czysty;) w rachubę wchodzi więc czerwień, szarość...........lub jakieś wzorki, kwiatki.....:) Nie wiem dlaczego..........ale tak na jesień, nadchodzaca zimę.....chce mi sie tego czerwonego ciepłego koloru w salonie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To kup ten czerwony , jak Ci się podoba...A ten narożnik , czy kanapy to mają zdejmowane pokrowce???? Bo jak tak to kup czerwony i jasny pokrowiec na zmianę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 kochana, myslę, żę dwie kanapy będą praktyczniejsze - zawsze można je przestawic w razie potrzeb lub upodobań. A Lola nie musi łapać, wystarczy, ze jej zapach bedzie w całym domku. Myslę jednak, że jak myszkę zobaczy, to przypomni jej się co trzeba z tym zrobić....zjeść nie zje, ale ( niestety!!!) zamęczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Meg... bo koty teraz jedzą kity ket... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 2 sofy zdecydowanie lepszejsze niż narożnik...ja mam teraz ikeowskie 3,2,1 moja Klarusia blokowa a jak tylko się wprowadziła na domek codziennie, nawet kilka razy przynosi mi podarunki w postaci upolowanej myszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja tez mam 3, 2, 1 Ektorp. Jestem za osobymi sofami - bardziej ustawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Kala, jeszcze dodam, że jestem za czerwonym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Hej, hej. Zaglądam, a tu dom już gotowy do przeprowadzki! ślicznie wyszło wszystko, ciekawe, co postanowiłaś z kominkiem? jeśli kupujesz Ektorop, to powiem, że mnie się podobają kolorowe, może być czerwony, ale i niebieski jest fajny i zielony, a nawet liliowy! jeśli nie będziesz przestawiać, to może być narożna kanapa, w innym wypadku tylko zestaw, poza tym on wygląda "lżej" (ja tam wolę 2 jednakowe, np. dwie 2-ki, albo dwie 3-ki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 24.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dekoracja przed domem jest, znaczy miejsce już "udomowione" A co do myszek, to tak jak pisze Ania i Bartek, trzeba sprawdzić skąd one się wzięły. My tuż przed przeprowadzką w październiku też mieliśmy dwie myszki, ale to dlatego, że ekipa jeszcze kończyła wnętrza i cały czas był otwarty garaż. I tamtędy sobie spryciule weszły. Łapka załatwiła sprawę. Od tamtej pory, jak się robi chłodno, to pilnujemy, żeby garaż nie był otwarty przez dłuższy czas. W ciepłych miesiącach nie ma takiego problemu, bo myszki wolą pola. I jak do tej pory (czyli przez 2 lata) więcej myszy nie mieliśmy. Pytanie którędy zawitały do Was. Czy przez otwarte drzwi tarasowe, wejściowe, garaż, czy też znalazły inne wejście (dziurkę) do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 25.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kala nawet się nie zastanawaij ,tylko kupuj sofe czerwoną, szczególnie w jesieni super się na nią patrzy,dodaje chęci do życia podczas ponurego krajobrazu za oknem.Co do mszenia ,to rzeczywiście sie nie dziwie,ze odpuściłaś za 22 tys to można fajne rzeczy kupicz wyposażenia domku. My mamy dom 160 m + 40 garaż ,ale dom mszony tylko dół, piętro jest troche inaczejrozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 25.10.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aha, Kala zapomniałąm Ci podziękować, dzięki Tobie spełniają się moje marzenia , bo od kiedy trafiłam na Twój wątek uwierzyłam, ze trzeba spełniać swoje marzenia i zaczełam budować dom, w którym mam nadzieje zamieszkam z rodzinką w przyszłym roku w czerwcu. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 oświećcie mnie! czy mszenie to jest to ten "sznurek" w łączeniach między balami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 25.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Mszenie to takie warkocze z wiór drzewnych, skręcane ręcznie. A liny to co innego. Ale i jedne i drugie służą jako ocieplenie domu, dodatkowo mszenie dostarcza efektów wizualnych, jeśli ktoś jest zakochany w drewnianych domkach Mszył mi Pan Darek z Jaworzynki z rodzinną ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts