Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aha, Kala zapomniałąm Ci podziękować, dzięki Tobie spełniają się moje marzenia , bo od kiedy trafiłam na Twój wątek uwierzyłam,

ze trzeba spełniać swoje marzenia i zaczełam budować dom, w którym mam nadzieje zamieszkam z rodzinką w przyszłym roku w czerwcu.

Wielkie dzięki :)

Kaśka............strasznie mi się miło na seruszku zrobiło :)

cieszę się, że choćby w minimalnym stopniu mogłam przyczynic sie do tego, że walczysz o swoje marzenia!!!!

ściskam:)

Hej, hej. Zaglądam, a tu dom już gotowy do przeprowadzki! :D

ślicznie wyszło wszystko, ciekawe, co postanowiłaś z kominkiem?

jeśli kupujesz Ektorop, to powiem, że mnie się podobają kolorowe, może być czerwony, ale i niebieski jest fajny i zielony, a nawet liliowy! :rolleyes:

jeśli nie będziesz przestawiać, to może być narożna kanapa, w innym wypadku tylko zestaw, poza tym on wygląda "lżej" (ja tam wolę 2 jednakowe, np. dwie 2-ki, albo dwie 3-ki ;) )

sure, dorbie, aka, Arnika, meg, Renata mama, Nata, Kaska, rogbog, AniaiBartek, Nellka, Alunek, dorka, AGP, taka ja ......

dzieki za podpowiedzi i z wsparcie:)

kolor czerwony bedzie - decyzja zapadła:)

musze sie równiżz zorientowac jaka jest różnica cenowa pomiędzy naroznikiem a sofami........... kasa topnieje..........i aspekt cenowy tez odgrywa ważna role;)

Edytowane przez kala67

LOLA wygrała....Kala, musisz jak najszybciej zawieźć ja do domku i niech zostawi tam swój zapach...naprawdę pomaga. Ja na poprzedniej działce nie miałam kota, ale za to, po zimie, masę oznak pobytu myszek!!!! Ale od kiedy moja sąsiadeczka nabyła kotka i zaczęła opiekować się naszym domkiem podczas naszej nieobecności, myszy już nie bylo. jej pupil przychodził tam za nia i polegiwał sobie gdzieniegdzie.......pomoglo!!!

LOLA wygrała....Kala, musisz jak najszybciej zawieźć ja do domku i niech zostawi tam swój zapach...naprawdę pomaga. Ja na poprzedniej działce nie miałam kota, ale za to, po zimie, masę oznak pobytu myszek!!!! Ale od kiedy moja sąsiadeczka nabyła kotka i zaczęła opiekować się naszym domkiem podczas naszej nieobecności, myszy już nie bylo. jej pupil przychodził tam za nia i polegiwał sobie gdzieniegdzie.......pomoglo!!!

masz rację! sam zapach kota pomaga.

Kala jestes moim idolem.......idziecie jak burza......super. Gratuluję przeprowadzki .......to jeszcze jekaieś 2 tyg. i będziesz już prawdziwą panią na włościach.....

Ja również uważam, że kolor czerwony bardzo ładnie bedzie wygladał z drewnem i ożywi Twój salon.

Pozdrawiam..

ps. dynie cudniaste....moje tez jeszcze stoją

W tym roku to w ogóle jakoś mało jest myszek. W zeszłym to już od sierpnia złaziły się do domu, a teraz jeszcze nie widziałam. Kota nie mam, ale psice moje skutecznie przetrzebiły ich populację na zewnątrz. Stoją nad mysimi dziurkami na dworku i pilnują, jak kotki. A Salma to nawet przy skradaniu potrafi na dwóch łapach w bezruchu zastygnąć!

Jeszcze trochę z sofami namieszam. Wiadomo Ty wybierasz, ale wcale mi nie pasują do twojego salonu czerwone, no wcale. Za nowoczesne i kiepsko do tego ślicznego stołu i planowanych białych krzeseł. Jak chcesz czerwony akcent to pledy jakieś, narzuty antyzwierzowe, ale sofy powinny być wiejsko kwiatkowe.