aka z Ina 25.10.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 chodziło mi właśnie o te warkocze! dobrze zatem myślałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Meg... bo koty teraz jedzą kity ket... otóż to, otóż to......ale myszka to taka wisienka na torcie, tylko trochę za słodka.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jedna myszka złapała nam sie na łapke:)....nie wiadomo ile tych stworzonek jeszcze mamy...........Wiem, że weszły przez garaż bo bramy garazowe były szeroko otwarte prawie przez całe dnie ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kala... u mnie garaż zawsze szeroko otwarty... a i kilka innych drzwi też... wiec myszka ma gdzie wejść... Obym jej nie miała... bo i kota nie ma.. Tylko Inka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 oświećcie mnie! czy mszenie to jest to ten "sznurek" w łączeniach między balami? Tak jak napisała Kaska.........to taki piękny warkoczy, którego niestety nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aha, Kala zapomniałąm Ci podziękować, dzięki Tobie spełniają się moje marzenia , bo od kiedy trafiłam na Twój wątek uwierzyłam, ze trzeba spełniać swoje marzenia i zaczełam budować dom, w którym mam nadzieje zamieszkam z rodzinką w przyszłym roku w czerwcu. Wielkie dzięki Kaśka............strasznie mi się miło na seruszku zrobiło cieszę się, że choćby w minimalnym stopniu mogłam przyczynic sie do tego, że walczysz o swoje marzenia!!!! ściskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.10.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Hej, hej. Zaglądam, a tu dom już gotowy do przeprowadzki! ślicznie wyszło wszystko, ciekawe, co postanowiłaś z kominkiem? jeśli kupujesz Ektorop, to powiem, że mnie się podobają kolorowe, może być czerwony, ale i niebieski jest fajny i zielony, a nawet liliowy! jeśli nie będziesz przestawiać, to może być narożna kanapa, w innym wypadku tylko zestaw, poza tym on wygląda "lżej" (ja tam wolę 2 jednakowe, np. dwie 2-ki, albo dwie 3-ki ) sure, dorbie, aka, Arnika, meg, Renata mama, Nata, Kaska, rogbog, AniaiBartek, Nellka, Alunek, dorka, AGP, taka ja ...... dzieki za podpowiedzi i z wsparcie:) kolor czerwony bedzie - decyzja zapadła:) musze sie równiżz zorientowac jaka jest różnica cenowa pomiędzy naroznikiem a sofami........... kasa topnieje..........i aspekt cenowy tez odgrywa ważna role;) Edytowane 25 Października 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kalu, moja bardzo zdolna przyjaciółka zabiera się za robienie poduszek do domków. będzie je sprzedawać, jak tylko skończy wstawię u siebie w dzienniku, może ci sie jakaś spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 http://twojemeble.otwarte24.pl/Sofy-i-wersalki link do sklepu internetowego z meblami .....obiecałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 26.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na myszy to najlepsze są pułapki metalowe. My co roku mamy inwazję w garażu i to jest tylko skuteczne. W tym roku nawet jedna weszła nam do domu, ale została wyniesiona już po paru godzinach. Rewelacyjny sposób, choć muszę przyznać że to nie ja zajmuję się tym procederem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 U nas pierwszy sezon mielismy pułapki, ale najlepiej sprawdziła sie obecnośc kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 LOLA wygrała....Kala, musisz jak najszybciej zawieźć ja do domku i niech zostawi tam swój zapach...naprawdę pomaga. Ja na poprzedniej działce nie miałam kota, ale za to, po zimie, masę oznak pobytu myszek!!!! Ale od kiedy moja sąsiadeczka nabyła kotka i zaczęła opiekować się naszym domkiem podczas naszej nieobecności, myszy już nie bylo. jej pupil przychodził tam za nia i polegiwał sobie gdzieniegdzie.......pomoglo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Kalu.... Meg ma rację najlepszy na myszki jest kot;) Zastanawiasz się czy wasza Lola będzie umiała na myszki polować?...myślę ,że tak odezwie się w niej instynkt, który przecież koty mają Zobaczysz będzie dobrze i na pewno Lola poradzi sobie z myszkami:P Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 LOLA wygrała....Kala, musisz jak najszybciej zawieźć ja do domku i niech zostawi tam swój zapach...naprawdę pomaga. Ja na poprzedniej działce nie miałam kota, ale za to, po zimie, masę oznak pobytu myszek!!!! Ale od kiedy moja sąsiadeczka nabyła kotka i zaczęła opiekować się naszym domkiem podczas naszej nieobecności, myszy już nie bylo. jej pupil przychodził tam za nia i polegiwał sobie gdzieniegdzie.......pomoglo!!! masz rację! sam zapach kota pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 humanitarnie i bezkrwawo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Hm, to może dlatego my nie mamy żadnego problemu z myszkami? nasze koty chyba jeszcze żywej nie widziały... każda tylko powącha i ucieka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2011 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Powiem mężowi żeby dziś Lolę zabrał ze sobą na ...........budowe:) ......kiedy ja przestane pisać.....BUDOWA?? i zaczne mówić............DOM ??? :) jakoś ciężko przestawić sie z nazwą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 27.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kala jestes moim idolem.......idziecie jak burza......super. Gratuluję przeprowadzki .......to jeszcze jekaieś 2 tyg. i będziesz już prawdziwą panią na włościach.....Ja również uważam, że kolor czerwony bardzo ładnie bedzie wygladał z drewnem i ożywi Twój salon.Pozdrawiam..ps. dynie cudniaste....moje tez jeszcze stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 W tym roku to w ogóle jakoś mało jest myszek. W zeszłym to już od sierpnia złaziły się do domu, a teraz jeszcze nie widziałam. Kota nie mam, ale psice moje skutecznie przetrzebiły ich populację na zewnątrz. Stoją nad mysimi dziurkami na dworku i pilnują, jak kotki. A Salma to nawet przy skradaniu potrafi na dwóch łapach w bezruchu zastygnąć! Jeszcze trochę z sofami namieszam. Wiadomo Ty wybierasz, ale wcale mi nie pasują do twojego salonu czerwone, no wcale. Za nowoczesne i kiepsko do tego ślicznego stołu i planowanych białych krzeseł. Jak chcesz czerwony akcent to pledy jakieś, narzuty antyzwierzowe, ale sofy powinny być wiejsko kwiatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Były w Ikei takie kwiatkowe różane chyba na białym tle czerwone kwiaty, mi sie bardzo podobają i też dla mnie fajnie jakby je połączyć jedna czerwona druga kwiatkowa, albo sofy czerwone a fotel kwiatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts