Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nooooooooooooooo. fajnie wyglądałoby!!!!! Weszłam wczoraj na stronę Ikei, i faktycznie są takie jak Dorotka mówi i wyglądają przesłodko......
  • Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze trochę z sofami namieszam. Wiadomo Ty wybierasz, ale wcale mi nie pasują do twojego salonu czerwone, no wcale. Za nowoczesne i kiepsko do tego ślicznego stołu i planowanych białych krzeseł. Jak chcesz czerwony akcent to pledy jakieś, narzuty antyzwierzowe, ale sofy powinny być wiejsko kwiatkowe.

Zgadzam się.

Brałam pod uwagę sofy w kwiaty....

niestety te, które są obecnie w Ikei nie pasują do mojego wnetrza.....

taka bedzie za mdła:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy--osobowej__60004_PE165947_S4.jpg

A sofa czerwona JAKNAJBARDZIEJ moim zdanie pasuje do mojego stołu i drewnianych krzeseł:)

Kolor czerwony nie jest kolorem nowoczesnym.....

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy--osobowej__0096948_PE237110_S4.JPG

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy-os-z-lezanka__0107782_PE257555_S4.JPG

....ja też wolę coś spokojniejszego...właśnie kwiatki.

Te które pokazałaś są ładne,można je ożywić czerwonymi poduchami...Te kwiaty będą częscią ogrodu za oknami:)

zleja sie drewnem na ścianach i będzie mdło:(

same sofy sa sliczne.....jesli ściany będą inne:)

Z drewnem to by się zlała musztardowa albo jakaś jasno brązowa, a te róże są śliiiiiiiiiiiiczne!!!

Czerwone/bordowe poduchy do tego, jakiś pledzik narzuta czerwona antypsicowa i będzie piknie. Ale nie namawiam bo widzę, że już jesteś zdecydowana.

Obejrzałam jeszcze raz zdjęcia twojego salonu i nie bardzo wiem dlaczego czerwony kolor miałby tu nie pasować. Wydaje mi sie, że ani kolor stołu ani ewentualne białe krzesła nie kolidują z czerwienią. Kwestia tylko jaki to odcień czerwieni, bo wiadomo: czerwony czerwonemu nie równy.

Ale może mam takie odczucia, bo osobiście nie lubię motywów kwiatowych :rolleyes:

Generalnie powinnaś się kierować swoimi upodobaniami, bo ty tam będziesz mieszkała i będziesz widziała te kanapy codziennie.

jak widac na tym zdjęciu kolor czerowny bardzo fajnie pasuje do stołu i drewna....

ożywi i ociepli pokój...

DSC_0345.JPG

te sofy w kwiaty sa ładne.....ale zbyt mdłe jak dla mnie.....

Od dziś będziemy spali w mieszkaniu na podłodze tylko na materacu ........

Mąż rozkręcił nasze stare sosnowe czarne łóżko.....będzie je szlifował...... a potem mamy zamiar pomalowac go na biało.....do naszej białej sypialni:)

...powoli też wywozimy różne ciuchy, miski, pojemniki itd......

W mieszkaniu mam sajgon;)

Od dziś będziemy spali w mieszkaniu na podłodze tylko na materacu ........

Mąż rozkręcił nasze stare sosnowe czarne łóżko.....będzie je szlifował...... a potem mamy zamiar pomalowac go na biało.....do naszej białej sypialni:)

...powoli też wywozimy różne ciuchy, miski, pojemniki itd......

W mieszkaniu mam sajgon;)

Oj jak ja się boję przeprowadzki i tego bałaganu tu i tam .Też planujemy 10-11 listopada .