meg60 27.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 nooooooooooooooo. fajnie wyglądałoby!!!!! Weszłam wczoraj na stronę Ikei, i faktycznie są takie jak Dorotka mówi i wyglądają przesłodko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A ja bym dała obie kwiatkowe i czerwone pledy... albo poduchy... ... jak już musi być ten czerwony:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Arctico fajny pomysł z tymi kanapami też super by wyglądały w takiej koncepcji o której piszesz;)A może coś w granacie:rolleyes: .....myślę ,że chyba pasowałoby także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 27.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Jeszcze trochę z sofami namieszam. Wiadomo Ty wybierasz, ale wcale mi nie pasują do twojego salonu czerwone, no wcale. Za nowoczesne i kiepsko do tego ślicznego stołu i planowanych białych krzeseł. Jak chcesz czerwony akcent to pledy jakieś, narzuty antyzwierzowe, ale sofy powinny być wiejsko kwiatkowe. Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ojej!!! A wydawało mi się, że wszscy popierają czerwone:lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Brałam pod uwagę sofy w kwiaty.... niestety te, które są obecnie w Ikei nie pasują do mojego wnetrza..... taka bedzie za mdła: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy--osobowej__60004_PE165947_S4.jpg A sofa czerwona JAKNAJBARDZIEJ moim zdanie pasuje do mojego stołu i drewnianych krzeseł Kolor czerwony nie jest kolorem nowoczesnym..... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy--osobowej__0096948_PE237110_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-pokrycie-sofy-os-z-lezanka__0107782_PE257555_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ....ja też wolę coś spokojniejszego...właśnie kwiatki.Te które pokazałaś są ładne,można je ożywić czerwonymi poduchami...Te kwiaty będą częscią ogrodu za oknami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ....ja też wolę coś spokojniejszego...właśnie kwiatki. Te które pokazałaś są ładne,można je ożywić czerwonymi poduchami...Te kwiaty będą częscią ogrodu za oknami:) zleja sie drewnem na ścianach i będzie mdło:( same sofy sa sliczne.....jesli ściany będą inne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.10.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kaluś, kup czerwoną i drugą w kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Z drewnem to by się zlała musztardowa albo jakaś jasno brązowa, a te róże są śliiiiiiiiiiiiczne!!!Czerwone/bordowe poduchy do tego, jakiś pledzik narzuta czerwona antypsicowa i będzie piknie. Ale nie namawiam bo widzę, że już jesteś zdecydowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.10.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Póki co sofy u mnie będa czerwone;) ....ale zawsze mogę kupić na zmianę pokrowce w kwiaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 28.10.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Obejrzałam jeszcze raz zdjęcia twojego salonu i nie bardzo wiem dlaczego czerwony kolor miałby tu nie pasować. Wydaje mi sie, że ani kolor stołu ani ewentualne białe krzesła nie kolidują z czerwienią. Kwestia tylko jaki to odcień czerwieni, bo wiadomo: czerwony czerwonemu nie równy. Ale może mam takie odczucia, bo osobiście nie lubię motywów kwiatowych Generalnie powinnaś się kierować swoimi upodobaniami, bo ty tam będziesz mieszkała i będziesz widziała te kanapy codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.10.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jak widac na tym zdjęciu kolor czerowny bardzo fajnie pasuje do stołu i drewna.... ożywi i ociepli pokój... te sofy w kwiaty sa ładne.....ale zbyt mdłe jak dla mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.10.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kalu jakie sobie zaplanowałaś sofy takie kup na pewno będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.10.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 noooooooooo już się nie mogę doczekać :yes: będzie PIĘKNIE I KLIMATYCZNIE!!!! Tak ...........Kalowo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.10.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Od dziś będziemy spali w mieszkaniu na podłodze tylko na materacu ........Mąż rozkręcił nasze stare sosnowe czarne łóżko.....będzie je szlifował...... a potem mamy zamiar pomalowac go na biało.....do naszej białej sypialni:)...powoli też wywozimy różne ciuchy, miski, pojemniki itd......W mieszkaniu mam sajgon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jezu....jak fajnie!!! strasznie lubię takie zmiany - kiedy u mnie tak bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ach Kalu kochana, ale ja ci zazdroszczę(ale tak pozytywnie) ....też już bym tak chciała:yes: kiedy to nastąpi nie wiem:confused: Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 W sumie dobrze, że macie duży samochód.. bez niego było by trudno To tak naprawdę przeprowadzka rozpoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Od dziś będziemy spali w mieszkaniu na podłodze tylko na materacu ........ Mąż rozkręcił nasze stare sosnowe czarne łóżko.....będzie je szlifował...... a potem mamy zamiar pomalowac go na biało.....do naszej białej sypialni:) ...powoli też wywozimy różne ciuchy, miski, pojemniki itd...... W mieszkaniu mam sajgon;) Oj jak ja się boję przeprowadzki i tego bałaganu tu i tam .Też planujemy 10-11 listopada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts