Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aka.......tak, to moje klimaty:)

meg....Ty mnie kochana nie zabij:(...ale cały czas pamietam!!

betib....CUDO Wam wyszło z tego kredensiku!!!!!!!!!!!

jak pokaże to mojemu mężowi to padnie z wrażenia :)

dorobiłas dwie nowe szufladki??

Arnika, Arctica, dorka....pozdrawiam Was strasznie mocno i dziekuje, że zaglądacie:)

wczoraj i dziś ... pomylam kilka okien, ukladałam rózne rzeczy w nowym domku....

przewieżliśmy z mieszkania stare fotele i witrynke, ktora teraz będzie bieliźniarką:)

kołdry, poduszki, kolekcje kufli do piwa mojego męża......

wczoraj wieczorem mieliśmy gości i zostalismy tam na noc:)

szukałam kinkietu do oświetlenia schodów........nie znalazłam nic klimatycznego:(

kupiłam dzis tymczasowy za 18 zł

zamiast zazdraszczac......przyjedź i pomóż okna myć :):):)

....a tam powaznie....ostatnio tyle sie dzieje, że zapominam o aparacie :(

jutro szczele jakies fotki:)

ps.....załatwiamy internet z TPSA...

ale nie wiem ile trzeba czekać

mozna gdzieć wykupić net na 1-2 miesiące??????

ja mam z TPSA internet i wcale dlugo nie czekałam......podpisałam umowę i za kilka dni przywieźli mi liveboxa . Tylko musiałam mieć telefon stacjonarny.....a ty nie musisz? Jest teraz jakaś inna opcja?

Kalu co do mycia okien ,to ja będę miała pomoc ;) bo moja mama już kilka krotnie myła mi okna w naszym domku:yes:

Lubi myć i na tym punkcie ma (już nie powiem co) hi hi ;)

Szkoda ,że daleko mieszkasz ,bo przyleciała bym z moją mamą do pomocy:D

Pa!!!:bye:

nie wiem czy to jest nerwówka przed przeprowadzką czy może starość??:)

obudzilam się o 3.00 i dalej już spać nie mogę :(

zrobiłam sobie herbatkę i odpalilam kompa !!

....mam nadzieje, że nie bedę tak miała codziennie???????????? :(

No właśnie miałam pytać, cz Ty spać przypadkiem nie możesz:D...

Przeżywasz przeprowadzkę i tyle. A jakby tak miało zostać to chociaż na FM będziesz miała czas... a nie! Netu na razie niet... no to może lepiej niech tak nie zostaje, bo nieprzytomna będziesz łazić;). Spoko wróci:yes:... ale jak się ze wszystkim pozbierasz, nie wcześniej:lol2:

Kala, dawaj fotki ;).

My mieliśmy mieć net z tpsa, stoi sobie skrzynka przy skrzyżowaniu i dostaliśmy informację, że wszystkie linie są zajęte. Skandal dla mnie :( dookoła wszyscy sąsiedzi mają tel. i net a my nie możemy ehh życie.

U nas jakieś pół roku temu okablowanie TPSA ściągnęła. Co prawda do naszej działki i tak nie dochodziło, ale miałam nadzieję, że da się ten kabel jeszcze parę metrów pociągnąć. A teraz nic z tego.

A przeprowadzki troszkę zazdroszczę. My jeszcze musimy poczekać.

dziewczynki.......dzis spalam jak małe dziecko.....jestem notorycznie zmęczona :(

w czwartek ma przyjść monter z TPSA i zobaczyc co sie u nas da zrobić .....

trzymajcie kciuki!!

zdjęcia bedą.....jak ogarne ten cały bajzel:)

do przeprowadzki - 3 dni !!!!!!!!!

Ojej, jak ten czas leci. Chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu przeprowadzka tuż tuż! Super! Jak już się ogarniesz, koniecznie zrób zdjęcia. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie! :yes:
Widzisz Kalu jak to szybko zleciało;) jeszcze tylko 3 dni i zamieszkasz w swoim wymarzonym domku:) trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzę no i oczywiście nowe fotki!!!! Pozdrawiam pa:bye: