dorkaK 06.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Piękny ten kredensik Kalu:) pasowałby u Ciebie!!!Pozdrawiam niedzielnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 aka.......tak, to moje klimaty:) meg....Ty mnie kochana nie zabij:(...ale cały czas pamietam!! betib....CUDO Wam wyszło z tego kredensiku!!!!!!!!!!! jak pokaże to mojemu mężowi to padnie z wrażenia dorobiłas dwie nowe szufladki?? Arnika, Arctica, dorka....pozdrawiam Was strasznie mocno i dziekuje, że zaglądacie:) wczoraj i dziś ... pomylam kilka okien, ukladałam rózne rzeczy w nowym domku.... przewieżliśmy z mieszkania stare fotele i witrynke, ktora teraz będzie bieliźniarką kołdry, poduszki, kolekcje kufli do piwa mojego męża...... wczoraj wieczorem mieliśmy gości i zostalismy tam na noc:) szukałam kinkietu do oświetlenia schodów........nie znalazłam nic klimatycznego:( kupiłam dzis tymczasowy za 18 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a zdjęcia??????daj chociaż trochę popatrzeć !!! plis!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ale co mam fotografować?? jak okna myje??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ojej....mnie ciekawi wszystko czego teraz doświadczasz....wiesz, ze ci zazdroszczę i to dlatego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 zamiast zazdraszczac......przyjedź i pomóż okna myć :) ....a tam powaznie....ostatnio tyle sie dzieje, że zapominam o aparacie jutro szczele jakies fotki:) ps.....załatwiamy internet z TPSA... ale nie wiem ile trzeba czekać mozna gdzieć wykupić net na 1-2 miesiące?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ja mam z TPSA internet i wcale dlugo nie czekałam......podpisałam umowę i za kilka dni przywieźli mi liveboxa . Tylko musiałam mieć telefon stacjonarny.....a ty nie musisz? Jest teraz jakaś inna opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kalu co do mycia okien ,to ja będę miała pomoc bo moja mama już kilka krotnie myła mi okna w naszym domku:yes: Lubi myć i na tym punkcie ma (już nie powiem co) hi hi Szkoda ,że daleko mieszkasz ,bo przyleciała bym z moją mamą do pomocy:D Pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2011 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 nie wiem czy to jest nerwówka przed przeprowadzką czy może starość?? obudzilam się o 3.00 i dalej już spać nie mogę zrobiłam sobie herbatkę i odpalilam kompa !! ....mam nadzieje, że nie bedę tak miała codziennie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No właśnie miałam pytać, cz Ty spać przypadkiem nie możesz:D... Przeżywasz przeprowadzkę i tyle. A jakby tak miało zostać to chociaż na FM będziesz miała czas... a nie! Netu na razie niet... no to może lepiej niech tak nie zostaje, bo nieprzytomna będziesz łazić. Spoko wróci:yes:... ale jak się ze wszystkim pozbierasz, nie wcześniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kala, dawaj fotki . My mieliśmy mieć net z tpsa, stoi sobie skrzynka przy skrzyżowaniu i dostaliśmy informację, że wszystkie linie są zajęte. Skandal dla mnie dookoła wszyscy sąsiedzi mają tel. i net a my nie możemy ehh życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 U nas jakieś pół roku temu okablowanie TPSA ściągnęła. Co prawda do naszej działki i tak nie dochodziło, ale miałam nadzieję, że da się ten kabel jeszcze parę metrów pociągnąć. A teraz nic z tego. A przeprowadzki troszkę zazdroszczę. My jeszcze musimy poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dziewczynki.......dzis spalam jak małe dziecko.....jestem notorycznie zmęczona w czwartek ma przyjść monter z TPSA i zobaczyc co sie u nas da zrobić ..... trzymajcie kciuki!! zdjęcia bedą.....jak ogarne ten cały bajzel:) do przeprowadzki - 3 dni !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 super!!! tylko trzy dni! Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ojej, jak ten czas leci. Chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu przeprowadzka tuż tuż! Super! Jak już się ogarniesz, koniecznie zrób zdjęcia. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Kalu 3mam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Normalnie szczęka mi opadła - już za 3 dni????? SUPER - ale niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 08.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Widzisz Kalu jak to szybko zleciało;) jeszcze tylko 3 dni i zamieszkasz w swoim wymarzonym domku:) trzymam kciuki za szybką i sprawną przeprowadzę no i oczywiście nowe fotki!!!! Pozdrawiam pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No to już tylko dwa dni do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.11.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No to już tylko dwa dni do przeprowadzki Arnika mnie wyręczyła - do przeprowadzki - 2 dni !!!!! :) buziaczki dla wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts