kamarsz 29.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dawno tu nie zaglądałam , a tu tyle zmian Na początek - gratulacje dla córki - najważniejsze to znależć swoje miejsce w życiu. Bale wspaniałe Robią wrażenie Muszę częściej tu zaglądać. U nas gorący okres - płot w trakcie wykonywania przez inwestorów, przygotowania do więżby - początek w poniedziałek. CHYBA (ciągle nie jesteśmy pewni, czy to dobry wybór) wybraliśmy dachówkę - Roben Kasztan plus Może ktoś też miał dylemat z wyborem koloru??? pozdrawiam DOM KASI I MARIUSZA http://forum.muratordom.pl/post3447251.htm#3447251 KOMENTARZE DO DOMKU KASI I MARIUSZA http://forum.muratordom.pl/post3450437.htm#3450437 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 CHYBA (ciągle nie jesteśmy pewni, czy to dobry wybór) wybraliśmy dachówkę - Roben Kasztan plus Może ktoś też miał dylemat z wyborem koloru??? kamarsz -witaj, też właśnie mam ten sam dylemat. Chociaż wolałabym ciemnobrązową dachówkę, to chyba ze wzgledów kasowych również wybierzemy Średzką Plus kasztan TMK - ma taką dachówkę i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 GÓRALE PRZYJECHALI !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 GÓRALE PRZYJECHALI !!!!!!! GÓRALE PRZYJECHALI będą Kali budować dom z bali Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Megana.....ale ułożyłaś rym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Musze troche ochłonąć Bo chodze nakręcona od dwóch dni Górale przyjechali po godzinie 20.00 Przywiezli własną przyczepe w której będą spać. Dziś przyjechało dwóch górali, w piątek ma dojechac trzeci. Główny cieśla, Pan Staszek stawia domy z bala od 10 lat!!!!!!!!!!! co mnie uspokoiło wiem, że moje bale są w dobrych rękach Jutro od rana zabierają się do pracy !!!!!!! PS.dziewczyny zdjęcie górali zrobie później bo nie chciałam ich na poczatek wystraszyć tym aparatem jeszcze by mi uciekli z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Megana.....ale ułożyłaś rym Właśnie umawiałam się dzisiaj na spotkanie z góralami w sprawie dachu- kładzenia dachówki. Jak oni super mówią - uwielbiam ich słuchać. A Pan Darek jak zapytałam to co umawiamy się na jakieś spotkanie i rozmowę, a on do mnie - no jasna, to kiejdy pani pasi Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 kala od takiej babki napewno by nie uciekli nawet z aparatem fotograficznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 29.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 bale są, górale są, to się będzie jutro nieźle działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 O kurcze Kala ale emocji nam dostarczasz Ja tez nie mogę się już doczekać zdjęć pierwszych efektów pracy górali /i fotek samych górali / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 górale, górale, ostatnio w każdy poście to hasło....czuję się u ciebie jak w domu ja mam może do tatr kawałek, ale górali tych niskopiennych mam na co dzień nie wiem jak tam twoi ale u mnie na budowie jak zaczynają rozmawiac, to nawet ja przyzwyczajona do gwary, momentami nie mogę się od chichrania powstrzymac. Np."my zrobiemy jak ty będziesz chcioł", "my już dzisiaj więcej nie urobiemy","uwidzomy jak będzie", "to my już jadomy" Ale mi się to bardzo podoba, osobiście uwielbiam gwarę, choc sama nie umiem się nią posługiwac. Chociaż jak mąż ostatnio się mnie zapytał:" to jakie w końcu rynny kupujemy" to usłyszał odpowiedź:"a jeszcze uwidzomy" aaaahahahahahaaaaaa A wracając do tematu to dobrze że wzięłaś ten dzień urlopu, bo wszystko dokładnie sfotografujesz - górali też-tylko na razie z przyczajki A jak się górole wezmą do roboty to będzie domku w przybywało że hohoho A na koniec kawał, bo tak mi się przypomniał nie wiem dlaczego Turysta się pyta górala :umiesz powiedziec chrząszcz brzmi w trzcinie?" Góral:"no pewno - robok bąko w trowie" aahahahahaahaaa No to czekamy na dalszą relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No nie wiem czy dziś beda jakies fotki Dostałam telefon, że dzis przyjeżdża do nas kuzynka z Krakowa z mężem i córką!!! więc zamiast od rana na budowie to ja robie zakupy i zaraz ide do kuchni cos przygotowac dla gości!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No to nas załatwiłaś na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Iwuś.....jak mi sie uda wyrobic w kuchni to zajade na budowe oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kala Ty bierz kuzynostwo pod pachę i z nimi śmignij na budowę. Na pewno z przyjemnością zobaczą Wasze postępy budowlane, taką im zrób wycieczkę z atrakcjami /atrakcjami czyt. balami i góralami / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 kala Rodzina, rodziną a my to co???? Nie rodzina???? Forumowska przecież!!!!! Pajogor ma rację, ty bierz rodzinę i dalej zdjęcia robić!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no i goście nie przyjadą!!!!!!! Dostałam telefon, że samochód sie im popsuł i nawet z Krakowa nie wyjechali ..a ja od rana w garach siedziałam mamy jedzenia na kilka dni za chwile jade na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.07.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Oj na Twoim miejscu chyba strasznie bym sie zdenerwowala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 nie ma co sie denerwować A rodzina sie nawet cieszy.....zjadła obiad z dwóch dań, a teraz na deser mamy lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.07.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!!!! Masz gotowe obiady na kilka dni i zdjęcia będą!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts