krysiulinka 11.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No cóż-stało się i niech się dzieje-byle do przodu,byle w Miłości i zdrowiu,byle z Pasją,Szczęściem i wszelką pomyślnością-i nigdy nie przestawajcie marzyć-i spełniajcie nadal Swoje nawet te Najdziwniejsze marzenia-a marzenia się spełniają wiemy coś o tym-co?powodzenia na Nowym Domku i niech opiekują się Wami Dobre Aniołki i Dobrzy Ludzie,bo Wam się to należy!Kocham Was wasza Krynia i Fanka!Braaaaaaaaawo,braaaaaawo i 100 lat!Ukłony i Szacun!Ażeby być szczeęśliwym-wystarczy nauczyć się słuchać siebie-bądżcie SZCZĘŚLIWI!!!!A Szczęście-to Stan Naszego umysłu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiulinka 11.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jeszcze chciałam coś dopisać!Jeśli człowiek ma poczucie własnej wartości,wtedy,to co potrafi robić przynosi mu szczęście i pieniądze,za które może kupić ziemię,po której się chodzi-stąpa i wybudować DOM, w którym się mieszka i żyje-a no właśnie cały czas Was obserwowałam,podziwiałam i podziwiam Wasze dokonania-pasję w dążeniu do celu.W żołędziu drzemie dąb;z jajka wykluje się ptak,a w najwznioślejszej wizji duszy budzi się Anioł.Marzenia są nasionami rzeczywistości!i nie trzeba rozumieć Świata,ale trzeba tylko znależć w nim swoje miejsce!I życze Wam wewnętrznej równowagi,a jest to równowaga czterech ENERGII:RADOŚĆ,MIŁOŚĆ,OCZYSZCZENIE Z niepotrzebnych,emocji,Stabilizacja-bo one sprawiają,że Człowiek żyje w HARMONII ze Wszystkim-kto prosi-ten dostaje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Krysia... - ładnie napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Krysia... - ładnie napisałaś nic dodac nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 wszystkiego najlepszego w nowym rozdziale waszego życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Oby Wam się dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 11.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kalu życzę Wam wszystkiego najlepszego:)http://static2.iprezenty.pl/system/upload/production/products/photos/000/158/157/big.jpg?1314121013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Cześć Alicja z niecierpliwością czekam na dzien w ktorym powiesz nam ze juz mieszkacie coraz ladniej u Ciebie !!! te poduszki tez mam zapamietane i juz od dawna zabieram takie koronki...może własnie nadszedl czas żeby sobie to wszystko uszyc......zainspirowalas mnie a co z kredensem ? malujecie ? mam coś dla Ciebie pamietasz ten kredens ? jutro jedzie juz do nowego domku, ślicznie wyszedl co ? http://img412.imageshack.us/img412/2074/dsc0271x.jpg Uploaded with ImageShack.us Ale cudeńko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.11.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 kalu, z pewnością zajrzysz tutaj później, znacznie, znacznie później... ...ale ja już teraz życzę Wam WIELE MIŁOŚĆI W NOWYM DOMU :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kaluś wszystkiego nalepszego w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.11.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kalu, oby w nowym domku nie zabrakło szczęścia, radości i miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.11.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 KALU życzę Szczęścia i miłości w nowym domku!!!! Aby dobrze Wam się w nim mieszkało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kalu, życzę Tobie i całej Twojej rodzinie, samych szczęśliwych chwil w nowym domku, miłości, zrozumienia i aby każda spędzona chwila w nim, przypominała Wam, że w rodzinie siła i dom byłby tylko domem, bez Was i waszego uśmiechu Nie zapomnij postawić w najdalszym lewym rogu domu - czerwoną rybę. Słyszałam, ze przynosi szczęście i kasę http://systemc.pl/domek/2011/11/ryba.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 o rybie nie słyszałam, ale o czymś czerwonym, w lewym rogu...tak. To w/g feng-shui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 W najdalszym lewym rogu od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 w najdalszym lewym, rogu mieszkania, pokoju.....a jeszcze jest jedna zasada - w sypialni łózko nie powinno stać na wprost drzwi, najlepiej jak stoi na scianie na której jest otwór drzwiowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 O drzwiach nie słyszałam. Słyszałam natomiast, że dobrze jest tak ustawić łóżko, żeby głowa była od strony północnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kaluś wszystkiego naj naj naj w nowym domku Oby to było Wasze miejsce na ziemi, przesyłam buziaki dla całej Rodzinki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 O drzwiach nie słyszałam. Słyszałam natomiast, że dobrze jest tak ustawić łóżko, żeby głowa była od strony północnej. o to ja o tym nie słyszałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Na pewno już po przeprowadzce:yes:. Ale czy Kala ma siły cieszyć się z tego;), Oby tak było. Gratuluję i miłego zasłużonego odpoczynku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts