Megana 11.11.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tak meg60 dobrze napisała w najdalszym lewym, rogu mieszkania, pokoju..... o takich rzeczach długo by pisać. Lusterka w sypialni też nie powinno być, a co niektórzy je mają hehehe Łazienka niby też nie powinna być koło kuchni, a wszyscy prawie tak budują, bo kanalizacja i woda jest blisko siebie itd itp My tu gadu-gadu, a Kala pewnie padła ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No to ja mam łóżko na wprost drzwi, i głowę od strony wschodniej... śpi mi się dobrze... i mam wgląd co się w części sypialnej wieczorkiem dzieje;)A to musi być ryba czerwona czy cokolwiek czerwonego?Bo wychodzi na to, że w sypialni musiało by stać to coś czerwone.... Kaluś jak pierwsza nocka....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Jak tam nowo....domownicy ? Pierwsza noc udana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.11.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Gratuluję przeprowadzki i życzę szczęścia i radości w nowym domku. Nie życzę tego, żeby się miło mieszkało, bo w takim przytulnym domku inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Hej, hej!!!...Jak tam w domku???.............................. Cisza! no tak, przecież internetu nie ma, buuuu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 w najdalszym lewym, rogu mieszkania, pokoju..... a jeszcze jest jedna zasada - w sypialni łózko nie powinno stać na wprost drzwi, najlepiej jak stoi na scianie na której jest otwór drzwiowy.... O, to ja tak mam i sobie przestawiłam łóżko własnie na ta scianę kolo drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 12.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Kala i jak tam w nowym domku ? meblujesz czy oblewasz ? powodzenia, życzę Wam wszystkiego najlepszego.........aby ten dom był zawsze pełen miłości i ciepła rodzinnego..aby Was cieszyl każdego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kaluś, odezwij się ...chociaż słówko, jakie wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kalu pewnie padłaś jak mucha w dzień przeprowadzki;) ,ale myślę ,że byłaś mega szczęśliwa z zamieszkania w swoim domku. Napisz choć troszkę jaki ci się mieszka i jakie wrażenia!!!!Czekamy:yes: pozdrawiam serdecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Czekamy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kalusia, wszystkiego dobrego w NOWYM DOMU i piśnij słówko co Ci się śniło , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.11.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 kaluniu.......sorry, ale znalazłam pomysł na twój kominek. Może sie jeszcze przyda http://28.media.tumblr.com/tumblr_likvpld6gM1qbjhlno1_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kal pewnie baaardzo zmęczona...a może nie ma neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 14.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Pewnie nie ma neta... mogę się założyć, że brakuje Jej FM co najmniej tak samo, jak nam brakuje Jej! Kalu - przy okazji pozwolę sobie na OT - mamy już Synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pewnie nie ma neta... mogę się założyć, że brakuje Jej FM co najmniej tak samo, jak nam brakuje Jej! Kalu - przy okazji pozwolę sobie na OT - mamy już Synka! gratulacje!!! niech rośnie zdrowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 pewnie Kali tak dobrze, że nawet do neta nie ciągnie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 kala no jak tam....? Daj znać czy wszystko w porządku .......znajdź jakiegoś neta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 15.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no ładnie, Kala się przeprowadziła i już na FM nie zagląda A tak na poważnie, to Kalu Gratulujemy całej Waszej rodzince tak wspaniałego, orginalnego i przede wszystkim ciepłego domku! Życzymy Wam, aby to miejsce, w którym zamieszkaliście, stało się dla Was tym najlepszym miejscem, najpiękniejszym miejscem, gdzie Wam jest i będzie najlepiej! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 MAM WIADOMOŚĆ OD KALI!!!! U Kali ( cytuję.....) - wszystko w porządku - jest zmęczona, ale szczęśliwa! Nie ma netu ale załatwia. Wszystkich pozdrawia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 15.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dziękujemy i czekamy:) Alunek dziękuję osobno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts