kala67 26.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Podoba Mu sie wszystko przynajmniej tak mówi..... ma swój pokoik więc jest zadowolony.... Narzeka tylko, że jest za goraco i ciagle wietrzy;) u siebie ma ogrzewanie gazowe.......więc stale oszczedza i teraz przy kominku jest Mu za gorąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 26.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 To super ,że mu się podoba i na pewno cieszy się Twoim szczęściem ,że masz swój wymarzony domek :)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 czyli ogrzewanie sprawdza się? jak na razie..... a twoja czapeczka? jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.12.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 moja czapka jest w Twoim dzienniku:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 widziałam i powtórzę.....fajna! Ładnemu we wszystkim ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kalu, pięknie jest u ciebie...przytulnie i rodzinnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kalusia dziękuje za życzenia Wam również wszystkiego naj na ten nowy rok!!! pięknie u Was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kala, u Was to już prawdziwy (a teraz i świąteczny) dom !!!!!!!!!!!! Mamuniu najdroższa !!! I rodzinka wygląda na zadowoloną z czapek się uśmiałam, to miłe . Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 27.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witaj Alicjo Dopiero się doczytałem że spędziliście pierwsze święta w nowym domu. Gratuluję serdecznie Wszystkiego co najlepsze w nowym roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kaluś ,ale macie cudniaście !!!stworzyliście przytulny i klimatyczny domek!!życzę z całego serca ,aby Wam się w nim dobrze mieszkało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 27.12.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 No to i ja się dołączę do ogólnych zachwytów. Zwłaszcza nad czerwoną kanapą (za którą optowałam ). Świetnie wyglada na tle drewnianych ścian. A do tego kolorem pasuje do świątecznych klimatów Domek wyglada bardzo przytulnie, a i widać, że Rodzinka świetnie się bawi. Życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku - wielu wspaniałych chwil w domku i (za niedługo) w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kala , bardzo ładnie wygląda dom świątecznie ubrany. Super ,że święta się udały i jesteście zadowoleni. A prezenty od twojego taty ...bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kala i ja się zachwycam twoim domkiem! pięknie! cudnie! ciepło! te dechy... ehhhh... marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Alunek, kawika, yokasta, Tinek, Beauty, Nata, Nadulka, MartaiBartek......kochani jestescie !dziekuje za pochwaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 pięknie i ta wszechobecna czerwień, taka mega klimatyczna i świąteczna:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.12.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kalu, dziękuję za życzenia, nawet nie miałam czasu na forum zajrzeć, w pracy codziennie do 18-19 tej, a roboty w domu duuuużo, ulepiłam z córcią 240 pierogów. Jemy je do dzisiaj - z przyjemnością hehehe. Pięknie u Was, nie martw się tym czego nie masz, tylko ciesz się tym co masz, bo kiedy chcesz się cieszyć To ja zdążyłam z życzeniami ........................ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA CIBIE I CAŁEJ TWOJEJ RODZINKI PS Pomysł taty z czapkami - super.................... to może teraz się powymieniajcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.12.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ja też chciałam trochę powzdychać do Twojego pięknego domku Jest super ciepło i klimatycznie ! wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Oj, kaluś, ale mieliście wspaniałe Święta ... A teraz kilka słów o domku: czerwień do drewna wpasowała się znakomicie i jest taka energetyczna Sporo przestrzeni i miejsce na choinkę... A jak zwierzaki się zadomowiły ? O Was nie pytam, bo to widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 jeszcze kilka fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 asiulkowo, Meganko, mugatko, Amtelko.....nic specjalnego u nas nie ma:) proste dodatki, z umiarem.....chcialam aby wyszło w wiejskim stylu..... Nie mam eleganckich dodatkow, u mnie jest bez luksusów, tak zwyczajnie, domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts