dorkaK 31.12.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 NIECH NOWY ROK POZBAWIONY BEDZIE PRZYKROŚCI, A SKŁADA SIE Z SUKCESÓW I SAMYCH RADOŚCI!!! http://e-kartki.net.pl/kartki/58/4/d/4948.jpgżyczy Dorka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kaluś wszystkiegoi naj naj naj!!!!!!!! http://img35.imageshack.us/img35/5056/szczsliwego.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/8c963a77-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kala z rodzinką..... http://images37.fotosik.pl/238/b0153273f332fa1c.jpg Życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 31.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.01.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Kochani.... z całego serca dziekuje Wam za pamięć i za tyle pięknych życzeń noworocznych !!!jednocześnie przepraszam, że nie zdążyłam tym razem odwiedzić Waszych dzienników:(... pozostało mi jedynie tutaj zyczyć wszystkim odwiedzającym SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.01.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 kilka fotek: Wiatrołap. Zawisło tutaj cudne serduszko, które dostałam od meg jest ozdobą tego małego pomieszczenia. dziekuje !! W kuchni zawisła odmalowana i przetarta stara półka z Cepelli dostałam ją od kolegi ze strychu ! rok produkcji 1989 a zegar kiedyś zakupiony u betib;) i jeszcze babeczki pieprzniczka i solniczka - dostałam od Mikolaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no cóż, powtórzę się i nie będę oryginalna...JEST CUDNIE. Kala jak ja ci zazdroszczę tego, że juz mieszkasz w swoim domeczku.......a ja? buuuuuuuuuuuuu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 01.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no cóż, powtórzę się i nie będę oryginalna...JEST CUDNIE. Kala jak ja ci zazdroszczę tego, że juz mieszkasz w swoim domeczku.......a ja? buuuuuuuuuuuuu !!!! Podpisuje się pod słowami Meg....ja też już bym chciała mieszkać w swoim domku buuuuuuuu:o:cry: i mieć tak pięknie jak u ciebie buuuuu:cry: Pozdrawiam cieplutko pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Kala przepraszam żem taka nachalna, ale czy mogę zapytać ponownie? :Turkusowe spodenki i kurteczka to skąd? bardzo mi się podobają!a i półeczki te w kuchni to ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.01.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kaluś pięknie u Ciebie! Domowo, prztulnie, poprostu mega ciepło!!! Buziaki :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kala ta odmalowana półeczka przeeee urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) dziewczynki kochane przepraszam, że nie odpowiadam na posty .... W Nowym Roku mam szał w pracy, codziennie biorę papiery do domu i siedzę nad nimi mugatka, Karollinko....dziekuje:) martaibartek....spodnie - Beresha , kurtka - Orsey , a o które półki pytasz?? dorka, meg.....juz za chwileczke, juz za momencik też będziecie mieszkały w swoich domeczkach:) ps...Ruszamy z parapetówkami;) pierwsze w piątek dla znajomych "basenowo-saunowych" w sobotę mamy kolęde w nowym domu w niedziele babska parapetówka dla koleżanek z pracy Edytowane 4 Stycznia 2012 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kaluś- parapetówka i karnawał- super okazja! szczęścia jeszcze raz w nowym domku życzymy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no to wesołej zabawy.....a u mnie w piątek STUDNIÓWKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.01.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kaluniu witam w Nowym roku:) fajny okres parapetówkowo-karnawałowy:) a sama chętnie poszła bym na takie spotkanko basenowo-saunowe;) Pozdrawiam cieplutko i przytulam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ooo to już parapetówy się zapowiadają,super!Kalu... bardzo klimatycznie się robi u Ciebie,kuchnia już całkiem udomowiona,widać życie w waszym domku;) Nadmiaru pracy nie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2012 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kaluś- parapetówka i karnawał- super okazja! szczęścia jeszcze raz w nowym domku życzymy!!! akuś.....ściskam Cie i całą Twoja rodzinke w Nowym Roku !! no to wesołej zabawy.....a u mnie w piątek STUDNIÓWKA!!!! meg.....niech sie córcia dobrze bawi do białego rana;) Kaluniu witam w Nowym roku:) fajny okres parapetówkowo-karnawałowy:) a sama chętnie poszła bym na takie spotkanko basenowo-saunowe;) Pozdrawiam cieplutko i przytulam:) dorka....spotkanie jest u nas....ale dla towarzystwa z którym chodzimy co niedziele na basen i saune. Ooo to już parapetówy się zapowiadają,super! Kalu... bardzo klimatycznie się robi u Ciebie,kuchnia już całkiem udomowiona,widać życie w waszym domku;) Nadmiaru pracy nie zazdroszczę... Nadulka....własnie wstalam wczesniej i robie dla męża liste zakupów:)Z tymi parapetówkami to sie chyba do wiosny nie obrobie.....bo w co drugi wekend wyjezdżam do Warszawy, w niektóre mężowi przypada słuzba i ciężko to wszystko zgrać...... ale powoli zaczynamy bedzie wesoło:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ZAPRASZAM NA WAKACJE DO CHORWACJI już przyjmuje rezerwacje na rok 2012 szczegóły sa podane w moim drugim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts