Megana 08.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ślicznie- nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 09.01.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kalu jaką farbą malowaliście pokój Jagody i ile razy ?. Wyszedł śliczny kolor. A tak ma marginesie to ja też mam córke Jagode ,tylko malutka w porównaniu z Twoją ,bo ma 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.01.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 no to szkoda, że przez Grudziądz nie masz po drodze;) a na jakiej ulicy jest Twój nocleg, jaka to dzielnica? moja uczelnia APS jest na Grzegorzewskiej, niedaleko Dworca Zachodniego. Fajnie byłoby sie kiedys spotkac na kawce:) Alu, jeżdżę przez Wąbrzeźno.... od kiedy otworzyli dalszy odcinek autostraty to omijam Grudziądz.Ale oczywiście można to zmienić. Moja uczelnia jest na Ursynowie.... to niestety dosyć daleko od twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kaluś, ślicznie się zrobiło u Was:) tak prawdziwie po domowemu:) Mam nadzieję że większość gości już przyjęłaś, więc teraz tyko relaksowanie się Ci zostało - no i jak na babę przystało kombinowanie co by to jeszcze dokupić, postawić, przerobić... emiluś........my dopiero ruszylismy z parapetowkami w ten weekend;) więc wszystko przed nami :D:D: Hej, ale mi sie udało wpaść, na nowe zdjecia. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Teraz już mogę być na bieżąco Wiolka.....tez mam zaległości u Ciebie:( musze nadgonic!!! Pięknie u ciebie, oj pięknie........wszystko jak najbardziej pasuje!!!! Mnie rozbawiła Alma........to tak jak moja Aisha - pod kołderką najlepiej!!!! meg......Alma jest straaaaasznie rozpuszczona niestety:( i śpi w naszym łózku codzinnie......ale w nogach;) kalunia, Serdecznie gratuluję przeprowadzki do nowego domku. Pięknie u Was. Cudownie!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Neluś.....też Wam zycze wszysttkiego naj naj w Nowym Roku:) Ślicznie- nic dodać, nic ująć Meganko..dziekuje:) Kalu jaką farbą malowaliście pokój Jagody i ile razy ?. Wyszedł śliczny kolor. A tak ma marginesie to ja też mam córke Jagode ,tylko malutka w porównaniu z Twoją ,bo ma 4 latka Kasiu.....to Nobiles, cztery pory roku, zima burzowa. malowana 2 lub 3 razy i uściskaj swoja Jagóde Alu, jeżdżę przez Wąbrzeźno.... od kiedy otworzyli dalszy odcinek autostraty to omijam Grudziądz.Ale oczywiście można to zmienić. Moja uczelnia jest na Ursynowie.... to niestety dosyć daleko od twojej Alu....ja mam PKS w piatek po pracy i w Warszawie jestem na zachodnim przed 21.00 wracam w niedziele ok. 22.00 jestem w domu mam nadzieje, że kiedyś, jak dni beda dluzsze to się umówimy na kawe w stolicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ala, o której kończysz zajęcia w soboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.01.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ala, o której kończysz zajęcia w soboty? w soboty ok. 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 kala witam Cię ciepło w nowym roku! Straszliwie dawno mnie tu nie było, nawet nie złożyłam Ci życzeń...żadnych! O, zgrozo! Usprawiedliwiona się troszkę czuję, bo Synuś dopiero niecałe 10 tygodni ma, więc przy komputerze gościem jestem:) Ale na szczere życzenia nigdy za późno nie jest, prawda? Wszystkiego wymarzonego dla całej Rodzinki w nowym domku w nowym roku! Domek macie niesamowicie klimatyczny, a czas na przeprowadzkę idealny! Pięknie, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kaluniu no pięknie u ciebie:).....znowu się powtórzę ,że pokój Jagody przecudny i ten kolor Fajny prezencik dostałaś...podoba mi się !!! A zwierzaki boskie!!! Poproszę troszkę zdjęć z łazienki ...jak kabina się użytkuje ...zakup trafiony? Pozdrowionka i całuski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 11.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 chciałas kiedyś Kalu zobaczyć moj domek, teraz wygląda tak Nie wiedziałam jak wgrać zdjecia ,moj 10 letni syn Kacperek to zrobił, nieźle Jagusie pozdrowiłam od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 chciałas kiedyś kalu zobaczyć moj domek, teraz wygląda tak piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 11.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Kalu pieknie u Ciebie. Mam wrazenie patrzac na Twoj dom, ze jest taki pachnacy drewnem, u mnie juz tego nie czuje a tu patrzac na zdjecia tylko to widze ZAPACH i piekne, wszystko nowiutkie, udalo sie wszystko wspaniale. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 12.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 piękny!!! Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kalusia, super mieszkacie. Bolesławiec piękny i widzę moje najdroższe, ukochane i uwielbione słoiczki z kogutami! :D:D U nas pierwsza parapetówka to Sylwester i też czekają kolejne rób, gotuj to pochwalisz się przepisami. I zdjecia rób Kalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.01.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 kala witam Cię ciepło w nowym roku! Straszliwie dawno mnie tu nie było, nawet nie złożyłam Ci życzeń...żadnych! O, zgrozo! Usprawiedliwiona się troszkę czuję, bo Synuś dopiero niecałe 10 tygodni ma, więc przy komputerze gościem jestem:) Ale na szczere życzenia nigdy za późno nie jest, prawda? Wszystkiego wymarzonego dla całej Rodzinki w nowym domku w nowym roku! Domek macie niesamowicie klimatyczny, a czas na przeprowadzkę idealny! Pięknie, pięknie! Aniu......ja tez ostatnio malo bywam na FM Kaluniu no pięknie u ciebie:).....znowu się powtórzę ,że pokój Jagody przecudny i ten kolor Fajny prezencik dostałaś...podoba mi się !!! A zwierzaki boskie!!! Poproszę troszkę zdjęć z łazienki ...jak kabina się użytkuje ...zakup trafiony? Pozdrowionka i całuski:) dorka.....kabinie póki co brak bateri ;( chciałas kiedyś Kalu zobaczyć moj domek, teraz wygląda tak Nie wiedziałam jak wgrać zdjecia ,moj 10 letni syn Kacperek to zrobił, nieźle Jagusie pozdrowiłam od Ciebie Kaska.....cudny domek ! co macie na dachu?? Kalu pieknie u Ciebie. Mam wrazenie patrzac na Twoj dom, ze jest taki pachnacy drewnem, u mnie juz tego nie czuje a tu patrzac na zdjecia tylko to widze ZAPACH i piekne, wszystko nowiutkie, udalo sie wszystko wspaniale. Gratuluje i pozdrawiam agatka.....ja tez nie czuje juz drewna.....ale goście mówią, że czuć nadal..... Kalusia, super mieszkacie. Bolesławiec piękny i widzę moje najdroższe, ukochane i uwielbione słoiczki z kogutami! :D:D U nas pierwsza parapetówka to Sylwester i też czekają kolejne rób, gotuj to pochwalisz się przepisami. I zdjecia rób Kalu! yokasta.....jutro mam wyjazd na uczelnie, ale w przyszły wekeend mamy zaplanowane kolejne parapetówki z nowych zdjęć to nie wiem czy pokazywałam to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Niezły "babiniec" :)wnioskuje że było wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kaluś ślicznie u Ciebie i podkładki mamy takie same ,i wiem ,że nie dam się mężowi po Twoich zdjęciach namówić na sofy 3+2 bo ostatnio tak coś przygadywał ,że może było by lepiej bo goście mieli by gdzie spać odpowiedziałam ,że do gabinetu możemy kupić sofę rozkładaną.Troszemnie to zaczeło męczyć ,że może ma racje ale narożnik wygląda super i nie dam się to już wiem na 100% .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No i pięknie.......chyba zabawa była udana? widać po kobitkach, że tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kalus slicznie wyglada to czarne lozko z bialymi mebelkami, bardzo Ci dziekuje za fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Łał... jaka impreza była... Tylko Kala ... dlaczego wszystkie dziewczyny na zdjęciu są niepełnoletnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 13.01.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Na dachu mamy czarna matową blachodachówke, miała być czarna dachówka z posypką ale górale tak zrobili dach ,ze gość co robił dach odradził nam dachówke ze względu na ciężar, ale wyszło bardzo ładnie, starannie, podbitka w kolorze machoniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts