dorkaK 01.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Pięknie Kalu u ciebie:) a ten stół z krzesłami w ogrodzie super pasuje do waszego pięknego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Kala, ale pięknie kwitnie ci migdałek. Mój ma obecnie jeden kwiat i na więcej się nie zapowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 cześć... nareszcie jesteś ślicznie u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.05.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 piękny ogród, dopieścisz go z czasem i wszystko się rozrośnie i pięknie zadarni ziemię))) Kalciu, imprezuj ile wlezie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.05.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Coraz ładniej u ciebie. W wątkach teraz ogrodniczo się robi aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.05.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kaluś, ogród nabiera kształtów i kolorków. W takim tempie to za rok będzie nie do poznania. Brawo! PS. Mam koleżankę zainteresowaną budową takie domu, jak twój. Możesz napisać mi na pw namiary na wykonawców, może przybliżone koszty stanu bez wykończenia . Sorki,że zawracam ci głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.05.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No, pięknie, trochę powiększyłaś rabaty. Fajnie będzie jak podrośnie wszystko. Powiększyłaś wrzosowisko. A posadziląś roślinki, które kwitną wtedy , gdy wrzosy nie kwitną? np modrzewnica zaraz zakwitnie, bażyna, golteria rozesłana, brukentalia, janowce barwierskie, Polecam, robi się wtedy bardziej żywo kupilam dzis azalie i wsadze na wrzosowisko.......w sumie to czekam aż mi taras zrobis abym wiedziała ile moge tam jeszcze roslin posadzić Ale fajna wiosenka I ile już jest roślin u Ciebie Arnika......roslin jest sporo ale są male i słabo je widac niestety:( Do tych wrzosów możesz spokojnie dosadzić jeszcze pomiędzy np jałowce kolumnowe i dodatkowe krzaczki rzosów, ciut sa za luźno posadzone, nie zleją ci się w jedną całość. Sorry, że tak Cię szkolę Oj, chętnie bym w tym roku zobaczyła Twój ogród, oj, jakbym tam tydzień temu była, takie fajne było nasze spotkanie:-) Pokazuj zdjęcia na bieżaco, please:-) dorbie....licze na to, że w tym roku też sie spotkamy!! no, no........miodzio Kala!! dzieki meg:) Pięknie Kalu u ciebie:) a ten stół z krzesłami w ogrodzie super pasuje do waszego pięknego domku:) stół w pełni spełnia swoją role.....dużo osób pomieści! Kala, ale pięknie kwitnie ci migdałek. Mój ma obecnie jeden kwiat i na więcej się nie zapowiada... po przekwitnięcie trezba go przyciąć, wtedy ładnie zakwitnie w przyszłym roku...ponoć cześć... nareszcie jesteś ślicznie u Ciebie... hej Arctica.....wpadam co jakiś czas:) piękny ogród, dopieścisz go z czasem i wszystko się rozrośnie i pięknie zadarni ziemię))) Kalciu, imprezuj ile wlezie:) pozdrawiam imprezuje non stop:):) Coraz ładniej u ciebie. W wątkach teraz ogrodniczo się robi aż miło popatrzeć dzieki Dorfi:) Kaluś, ogród nabiera kształtów i kolorków. W takim tempie to za rok będzie nie do poznania. Brawo! PS. Mam koleżankę zainteresowaną budową takie domu, jak twój. Możesz napisać mi na pw namiary na wykonawców, może przybliżone koszty stanu bez wykończenia . Sorki,że zawracam ci głowę... Alu.....nam budowal Stollux cene wysle na priv buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.05.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Majówka trwa........ cieszymy sie domkiem...... przyjmujemy gości....... Nie wszystko jest zrobione ale i tak jest pięknie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.05.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.05.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 po przekwitnięcie trezba go przyciąć, wtedy ładnie zakwitnie w przyszłym roku...ponoć Tak, tak czytałam o tym. Mój to świeży nabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Fajne klimaty macieJa sporo popracowałam w ogrodzie, jakoś żadnych gości nie mieliśmy, ale ognisko z sąsiadami robiliśmy. Nie mieliśmy też dużó wolnego, ja w zasadzie dopiero ten weekend i 3 maja, a tak to w pracy byłam, Krzyś z tych 9 dni miał tylko 4 wolne. Ale to i tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.05.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kala u Ciebie jak zwykle tętni życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.05.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 wesoło u ciebie, oj wesolo.....zazdroszczę takiej sielanki. My z mężem jesteśmy też cały dzień w domku, z małą różnicą......zapitalamy jak małe samochodziki widzę, zmiana pokrowca...na letni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.05.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kalu no po prostu super klimat u ciebie:) wesoło, imprezki widać udane i tak trzymaj:)Pokrowiec widzę zmieniony i tez fajnie wygląda i pasuje do wnętrza domku:)Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.05.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 rok temu bylo tak: teraz tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.05.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 rok temu: jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 kalu, fajne życie tam macie... A ogród będzie miodzio...co piszę, już jest W piątek przejeżdżałam przez Twoje miasto i tak się szeroko rozglądałam za taką chałupką jak Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 pięknie Kaluś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Kala ,ale wesolutko tam macie!! Widać ,że życie tętni...a pokrowiec na kanapie zmieniłaś ,,,miałaś chyba czerwoną ,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts