kala67 02.08.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ja mam ogrzewanie podłogowe w łazience na poddaszu i nie ma z nim żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ja poproszę zdjęcia Pieska i kotka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 02.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ja mam ogrzewanie podłogowe w łazience na poddaszu i nie ma z nim żadnego problemu. a na podlodze co polozyliscie?deski?panele?istebna powiedziała mi ze lepiej jak będą grzejniki,ze to sie lepiej sprawdza.nie mieli zadnych zastrzezen?ze technicznie jest latwiej zalozyc grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 02.08.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 przepraszam,bo przeczytalem ze na całym poddaszu jet ogrzewanie podlogowe,wiec pytanie o panele i deski bezsensowne:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 02.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 w lazience chcemy dac mate grzewcza,taką z prądem,no i grzejnik.zawsze milo bedzie chodzic po niezazimnej podlodze,no i poza sezonem grzewczym bedzie mozna ja włączyc,zwłaszcza rano o 5.30!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja poproszę zdjęcia Pieska i kotka też Meganko......musze porobić jakieś nowe fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 a na podlodze co polozyliscie?deski?panele?istebna powiedziała mi ze lepiej jak będą grzejniki,ze to sie lepiej sprawdza.nie mieli zadnych zastrzezen?ze technicznie jest latwiej zalozyc grzejniki. W całym domu mamy dechy na podłodze. A tam gdzie jest podłogowe ogrzewanie mamy kafle. Zastrzeżeń nie mieli, a ekipa która nam zakładala ogrzewanie też nie miala z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 03.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 W całym domu mamy dechy na podłodze. A tam gdzie jest podłogowe ogrzewanie mamy kafle. Zastrzeżeń nie mieli, a ekipa która nam zakładala ogrzewanie też nie miala z tym problemu. no właśnie i ztym jest problem ze co firma to inne informacje.najlepiej pytac ludzi ktorzy maja w domach to z czym sie borykamy.po jakims czasie widac plusy i minusy,a w firmach to raczej sa same plusiki,i wszystko jest piekne i tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.08.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Alu, radosnego urlopowania życzę ci!! i pozdrów ode mnie Chorwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dziękuje :)j jeszcze kilka dni i wreszcie ten wyczekiwany urlop !!!! Mąż popełnił taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2012 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Prosze o pomysły.....czym go obsadzić aby dawało trochę chociaż cienia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.08.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Piękny tarasik Schody do niego planujecie? Nawiązując do wrzosowiska, które jest obok proponuję abyś posadziła tam sosnę czarną 1-3 - w zależności, jak dużego cienia potrzebujesz, Kup większe sadzonki min. 1,2 m.żeby je było widać już teraz. Nie powinny być drogie, bo to popularna odmiana. Druga propozycja to szczepiona (wysoko) brzoza Youngii o przewisającej koronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 07.08.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Prosze o pomysły.....czym go obsadzić aby dawało trochę chociaż cienia??????? moja siostra bardzo sie cieszyla ze miala ladne drzewko obok tarasy,ok 5-7 m od domu,fajny cień i kilkimacik.niestety drzewko uroslo i pewnej pieknej polskiej jesieni postanowiło sie zlamac i troszke pokiereszowac dach.drzewa sa fajne pod warunkiem ze do 2-3 m max.powyzej stanowia jednak jakies zagrożenie dla domu.moze jakąs pergole z klematisami,jast kilka fajnych odmian,ladnie wygladaja i niektore pieknie miodowo pachna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.08.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jestem za. Mi sie podoba i sosna i brzoza YoingiPiękny tarasik Schody do niego planujecie? Nawiązując do wrzosowiska, które jest obok proponuję abyś posadziła tam sosnę czarną 1-3 - w zależności, jak dużego cienia potrzebujesz, Kup większe sadzonki min. 1,2 m.żeby je było widać już teraz. Nie powinny być drogie, bo to popularna odmiana. Druga propozycja to szczepiona (wysoko) brzoza Youngii o przewisającej koronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 mi tez podoba sie ten pomysl Alunka brzozka youngii jest tak wysoka jak miejsce jej szczepienia wiec w miare bezpieczna dla budynku i z wrzosami sie ladnie prezentuje, rozkrzewiona stworzy super parasol oslaniajacy, sosny czarne najtansze i dla mnie najladniejsze, jeszcze jak dobrze prowadzone - bajkowe i do wrzosow idealne. i to wszytko bedzie ladnym tlem do tej rabatki przy tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 07.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no tak,tylko ze zadne małe drzewko nie da zadnego cienia,chyba ze podczas zimy,a latem to i tak słonce jest wysoko,wiec musiałoby rosnąć przy samym tarasie,miec conajmniej 3-4 m wysokosci, a jego gałezie powinny byc nad nim.tak to wygląda patrzac praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 z czasem rozkrzewione drzewka dadza a na poczatek zawsze mozna zastosowac parasol u mnie na wiosce jeden z sasiadow ma ok. 3 metrowa youngi juz rozrosnieta, oj daje ona duzo cienia, w ogole brzozki sa magicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 07.08.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ja tez mam 5 slicznych brzozek niedaleko miejsca gdzie bedzie taras,ale przyciolem im troche czubki,aby nie rosly zbyt wysoko,piekno pieknem a naprawa dachu kosztuje.jestem raczej zwolennikiem krzewiastych roslin,sa tak samo ladne, mozna je kształtowac,a są miejszym zagrozeniem.uwielbiam trawy,jet ich tyle odmian,i tyle wielkosci ze jest w czym wybierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 aron ale mowimy o youngi, one sa przeciez szczepione i w wersji pendula, rosna jak parasol. chyba ze ty masz zwykle brzozki i stad twe obawy o dom i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aron68 07.08.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 zgadzam sie tylko ze one wg informatora rosna na wys ok 5m,a ich szerokosc jest do 6m,wiec w jakiej odleglosci posadzic od tarasu,zeby to mialo spełniac zadanie?a w ogrodzie mamy kilkadziesiat m2 mniej,zadna trawa tam nie urosnie ,jesyne co to podsypac kre.moim zdaniem takie drzewa maja sens w parkach,albo wielkich ogrodach.ja mam takie zwykle,byly na dzialce wiec je zostawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts