TAR 13.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Psina wie jak się urzadzic tylko drinka i okularow jej brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Psina wie jak się urzadzic tylko drinka i okularow jej brakuje heh....nie może mieć za dobrze i tak jest nieźle rozpieszczona Kalu jak fajnie ,że się odezwałaś W domku u ciebie jak zwykle cieplutko i przytulnie te dodatki i dekoracje super współgrają z klimatem twojego domku. Z Almy mądra psinka wpadła na fajny pomysł z chłodzeniem się w upalne dni ....super zdjęcia w tym baseniku A w ogrodzie pięknie sie wszystko rozrasta ...superowo masz Pozdrawiam i miłego weekendu życzę je też Cię pozdrawiam Dorka mam zamiar teraz częściej bywać tutaj !! Ale Psia wypoczywa Ogród szaleje.. za rok, daw będziesz miała busz... Arnika....a Ty gdzieś nad morze nie jechałaś wczoraj???? No to zdjęcie to tylko moje nurkujące w brodziku kaczory mogą przebić... CUDO!!! Tylko drinka z parasolką jej brakuje i szmatławca jakiegoś Psinka cudo oczywiście:D Cieszę się, Arctica, że zajrzałaś do mnie a ja Twoje kaczory nadal mam w planach osobiście obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 kalu, ale Ty masz mądrą psinę...ale podejrzewam, że ktoś jej ten pomysł podsunął Pięknie wszystko się rozrasta.....Właśnie skojarzyłam, że mam też przetaczaka, ale niebieskiego. Czy kwiaty które przekwitły od razu obcinasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2013 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Amtla, na razie nic nie obcinałam, on długo kwitnie i pięknie zdobi ogród nawet nie wiedziałam, że są inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2013 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 OGRODOWO - nadrabiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2013 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.07.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 ech, zaleglabym na tym lezaczku i pobyczyla sie troszke tak klimatycznie u Ciebie Kaluniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.07.2013 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 kalu, ale Ty masz mądrą psinę...ale podejrzewam, że ktoś jej ten pomysł podsunął Pięknie wszystko się rozrasta.....Właśnie skojarzyłam, że mam też przetaczaka, ale niebieskiego. Czy kwiaty które przekwitły od razu obcinasz? Amtla , wczoraj byłam w ogrodniczym i kupiłam niebieskiego ech, zaleglabym na tym lezaczku i pobyczyla sie troszke tak klimatycznie u Ciebie Kaluniu Taria, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 kalu, cudownie u Ciebie! Ogród jest piękny i na każdym kroku widać, ile w to wszystko wkładasz serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.07.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kala jest CUDNIE czy to są lawendy ???? OLBRZYMIE .... co Ty im robisz że takie są ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.07.2013 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 kalu, cudownie u Ciebie! Ogród jest piękny i na każdym kroku widać, ile w to wszystko wkładasz serca Neluś, dziekuje lubię prace w ogrodzie i jestem nieszczęśliwa, że nie mam na to za dużo czasu !! Kala jest CUDNIE czy to są lawendy ???? OLBRZYMIE .... co Ty im robisz że takie są ?????? mugatko, oprócz cięcia 2 x w roku nic szczególnego z nimi nie robię. Chyba odmiana jest jakaś bujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ciagle powtarzam, ze w odpowiednim cieciu nie ma nic zlego ono tylko pobudza nasze roslinki do lepszego wzrostu musze w weekend troche podgolic moja brzozke youngii, bo tak zarosla, ze niedlugo po ziemii bedzie sie czolgac i przeszkadzac tym co pod nia rosna Kalunia buziaki, na pewno kiedys wpadne pobyczyc sie na lezaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2013 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 wróciliśmy z urlopu - w ogrodzie zastałam istny busz i trawę do kolan Pracy było sporo !!! Wreszcie też ścięłam lawendę - wiem, że trochę późno, ale cóż - urlop był ważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 kaluś, jak zwykle cudnie!!!I ten gliniaki sa piekne i lawenda tez. Zeby pachniała trzeba ja ciąc jak tylko zacyzna kwitnąc, czyli nawet w połowie lipca zalezy która odmiana. a ja lawendy nie tne w ogole, chyba, ze kwiaty na zimeTez mam ta odmianę w długimi kwiatami to jest chyba Hidcote Blue i mam ta klasyczną Mustead i Mustaead Strain, wszystkie cudne, na pewno ta druga lepsza na obwódki, a ta wyskoa jak poletko lawendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dziękuje Dorotko wcześniej nie cięłam lawendy bo szkoda mi jej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ależ masz cudnie No i urlop ważna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Witam sie po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.10.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam u nas czas płynie powolutku do przodu.... bez pośpiechu.......ale wszystko rośnie i nabiera kształtów............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.10.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Ogródek - tutaj systematycznie wprowadzamy jakieś nowe elementy...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts