kala67 10.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 pit...........a grasz???? ...bo żeby wygrac trzeba grać Megana..... nie mam pojęcia ile kosztują okiennice ale może mozna zamówić u jakiegos lokalnego stolarza taniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Tia gram, zawsze dycha w plecy pomyśl o kolorze okien , parapetów , dachu. Ja miałem z tym problem bo : chcę mieć grafitowy dach, okna są w kolorze ciemnega dębu u mnie i nijak nie wiedziałem czy przypadkiem parapetów nie zrobić w kolorze dachu, ale z drugiej strony jakoś nie mogłem się przekonać do takich grafitowych pasków pod oknami i mam brązowe. Ja mam blaszane prapety zewnetrze, a Ty bedziesz mieć drewniane czy metalowe, czy jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 pit...........a grasz???? ...bo żeby wygrac trzeba grać Megana..... nie mam pojęcia ile kosztują okiennice ale może mozna zamówić u jakiegos lokalnego stolarza taniej??? Lokalny stolarz ostatnio jak byliśmy powiedział, że nie opłaca mu się robić okiennic, a za drzwi drewniane zaśpiewał 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 No, no! Ale się tu u Was dzieje!!! Super taki balowy domek. Bardzo podoba mi się wybrany kolor dachu, myślę, że będzie idealnie pasował. Mi też po głowie chodzą ostatnio okiennice, ale mówicie, że to taki drogi interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Megana....mówisz o drzwiach zewnętrznych czy wewnętrznych??? Aniu....dziekuje za miłe słowa pit...... ja mam plan taki: okna drewniane jane, parapety drewniane jasne, opaski jasne, dach ciemny grafit. Widziałes dom Seby z Koszalina??? poprostu piekny jest: http://i47.photobucket.com/albums/f175/seba7207/Ty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Drzwi wewnętrzne Zewnętrznych drewnianych nie możemy mieć, bo będą od południa i wyblekną. Oooo piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 śliczny dom. Kala a drzwi jakie bedziesz miała - jasne czy ciemne? Ja na samym początku tez myslałem o jasnych ale po przejrzeniu tysiąca projektów zdecydowaliśmy na zmianę i ciemne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Drzwi wejściowe mam zamówione takie jak okna, drewniane jasne z mszeniem drzwi nr 4 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sj5R3kVpqcI/AAAAAAAADLM/Np_M9bVtl14/s512/drzwi_wejsciowe_nowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Hyyyy ładne, a ile będą Cię kosztowały? Jeśli nie tajemnica, chciałam porównać ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mega fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ile kosztowały same drzwi....nie mam pojęcia Drzwi są wliczone w cene domu w stanie surowy zamknietym. Do tych drzwi była dopłata 1200 zł za to, że są z mszeniem i otwierają się u góry nie całe tylko ten fragment półokragły się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A co to znaczy z "mszeniem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 http://images01.olx.pl/ui/2/65/93/22036293_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 tutaj widac mszenie w rózne wzorki Bardzo chciałam mieć domek z mszeniem, ale ze wzgledu na cene zaporowa musiałam zrezygnowac ale bede miała chociaz drzwi wejściowe z mszeniem....czyli z takim sianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mszenie jest śliczne normalnie jak koronka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 wtorek.............. kuźwa od rana leje!!!! moje bale mokną biedaczyska A mój mąż i tak pojechał na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 11.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ty bedziesz ocieplć swój dom? Zauważyłem, że dużo ludzi rezygnuje z mszenia bo cena zaj.... wysoka, ile sobie stollux za tą usługę liczy? Coś wkładali pomiędzy bale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 11.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ty bedziesz ocieplć swój dom? Zauważyłem, że dużo ludzi rezygnuje z mszenia bo cena zaj.... wysoka, ile sobie stollux za tą usługę liczy? Coś wkładali pomiędzy bale? Cena mszenia wcale nie jest droga.... No, przynajmniej nie zawsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 u mnie wyszło za mszenie 34 tysiące ..ale bryła domu jest bardzo duża, bo i dom i garaż dwustanowiskowy i jeszcze ścianka kolankowa podniesiona do góry o dwa bale.....więć sporo wyszło powierzchni do mszenia!!!! Pomiędzy bale wkładają jakąś kremową wate i jakiąś grafitową gumę nie interesowałam sie dotychczas co to takiego jest.....ale dzis zapytam!! Ocieplać nic nie będę bo buduje z grubego bala. Od 20 cm nie trzeba ocieplać a ja mam bale 24 cm. Góral mi mówił, że stawiał dom z bala 16 cm i właściciele tez nie ocieplali Licze na to, że będę miała ciepły domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 11.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 u mnie wyszło za mszenie 34 tysiące ..ale bryła domu jest bardzo duża, bo i dom i garaż dwustanowiskowy i jeszcze ścianka kolankowa podniesiona do góry o dwa bale.....więć sporo wyszło powierzchni do mszenia!!!! Matko boska..... kto takie ceny daje.... Ja płaciłem.... 6,5 tys........ Niby dom mniejszy... ale bez przesady....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts