bartolini18 11.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Fatycznie tanizna . Aż boje się spytać to ile za dom zapłaciłaś? No Ale tynkowć nie musisz Kruszon coś ci się w galerii zawiesiło żadnych nowych fotek? muszę sie pochwalić i mam nadzieje,że nie zapesze ale własnie wpłaciłem zaliczkę na działkę. Trzymajcie kciuki, żeby sie udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 11.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Faktycznie tanizna . Aż boje się spytać to ile za dom zapłaciłaś? No Ale tynkowć nie musisz Kruszon coś ci się w galerii zawiesiło żadnych nowych fotek? muszę sie pochwalić i mam nadzieje,że nie zapesze ale własnie wpłaciłem zaliczkę na działkę. Trzymajcie kciuki, żeby sie udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Fatycznie tanizna . Aż boje się spytać to ile za dom zapłaciłaś? No Ale tynkowć nie musisz Kruszon coś ci się w galerii zawiesiło żadnych nowych fotek? muszę sie pochwalić i mam nadzieje,że nie zapesze ale własnie wpłaciłem zaliczkę na działkę. Trzymajcie kciuki, żeby sie udało!!! To ja trzymam kciuki mocno Inowrocław jest mi bardzo bliski, mieszka tam mój brat i cała rodzina ze strony taty i zawsze spędzałam u babci wakacje 2-u miesięczne . Wspominam te czasy z łezką w oku ( babcia nie żyje, a mieszkała w Przybyszewie na wsi). Zwiedzałam Mysią wieżę w Kruszwicy i kąpałam się w jeziorze Gopło - wtedy tam jeszcze była woda przeźroczysta. Kiedy pojechałam tam jako już 27 latka, to jezioro było zarośnięte glonami, a o kąpaniu nie było mowy. Pozdrawiam serdecznie Kujawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 11.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzięki za pozdrowienia. Niestety teraz też jestem tam gościem .Ziemię kupuję w sumie z drugiej strony Inowrocławia, Orłowo jeśli Ci coś to mówi Megana. Tak jezioro w Kruszwicy to za czyste nie jest, a jeszcze zagrożenie jest, jak powstanie niedaleko kopalnia węgla brunatnego Ekolodzy obawiają się,że poziom wody drastycznie spadnie i będzie wielkie bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tez sie pochwale, jestem rodowita inowroclawianka ale od slubu czyli od 16 lat mieszkam 200 km dalej. Cala moja rodzina zostala jednak w Inowroclawiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzięki za pozdrowienia. Niestety teraz też jestem tam gościem .Ziemię kupuję w sumie z drugiej strony Inowrocławia, Orłowo jeśli Ci coś to mówi Megana. Tak jezioro w Kruszwicy to za czyste nie jest, a jeszcze zagrożenie jest, jak powstanie niedaleko kopalnia węgla brunatnego Ekolodzy obawiają się,że poziom wody drastycznie spadnie i będzie wielkie bagno. Niestety Orłowa nie odwiedzałam To przykre, że takie piękne miejsce się zmarnuje Ale trzymam kciuki za kupno działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tez sie pochwale, jestem rodowita inowroclawianka ale od slubu czyli od 16 lat mieszkam 200 km dalej. Cala moja rodzina zostala jednak w Inowroclawiu. Również mi miło Mam zamiar może w przyszłym roku pojechać do Inowrocławia odwiedzić dalszą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.08.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 u mnie wyszło za mszenie 34 tysiące http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/przeraz.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/przeraz.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/przeraz.gif o mało z krzesła nie spadłam.... KalaTwoi górale robią cudeńka z tych bali, piękne wykończenia, rzeczywiście chłopaki mają talent....oj piknie będzie piknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 środa......za oknem pogoda taka se troche pochmurno, mam nadzieje, że nie będzie padało!! mąż pojechał na budowe. a ja szukam bram garażowych !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 znalazłam producenta bram garażowych.cena bramy bez wypełnienia- 900 zł plus montaż 150 zł.chyba pojedziemy zobaczyć czy solidne te bramy.potrzebujemy takie dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Byłam dwa dni bez netu Ale u Ciebie cudności się rzeźbią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzisiaj mój garaż wyglada juz tak:....a z boku będa dwa okienka: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SoMepxbmHII/AAAAAAAAEKw/RWfT7H5ef60/PICT0145.JPG z przodu potrzebuje dwie bramy garazowe http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SoMerd8L0dI/AAAAAAAAEK0/02YRGfPf4Js/PICT0147.JPG[list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryszna23 12.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Górale mają tempo !!!! Za chwilę będziecie mieszkać! O ilu Ty rzeczach musisz myśleć równocześnie?? I dach, i bramy, i oiennice... nie mowiąc o mszeniu, rzeźbieniu i urządzaniu! Komputer w głowie! Ale dom pikny bedzie i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ile kosztowały same drzwi....nie mam pojęcia Drzwi są wliczone w cene domu w stanie surowy zamknietym. Do tych drzwi była dopłata 1200 zł za to, że są z mszeniem i otwierają się u góry nie całe tylko ten fragment półokragły się otwiera nie no takie drzwi to będzie cudo! full wypas! kapitalny pomysł nie widzę tylko Twoich ostatnich foteczek garażu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czwartek ....dzis jestem ostatni dzień w pracy!!! jutro mam wolny dzień, a od poniedziałku zaczynam urlop!! Popołudniu wyjeżdżamy na 2-3 dni do Kołobrzegu mam nadzieje, że po powrocie nie poznam budowy kryszna23..dzięki za pochwały Ania i Bartek....zdjęcia możesz zobaczyć w moim albumie - link mam wstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzień dobry.Poczytała pooglądał i stwierdziła że domy z bali maja swój urok. Miłego urlopu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 13.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dobrze że miejsce jest dwustanowiskowe. Ładnie się to będzie komponować z bryłą domu jak sądze. Wogóle to nie mogę się doczekac już efektu końcowego. Al epewnie super będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 13.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Kala, domek będzie cudny... już czuje ten klimat jaki w nim zapanuje Powodzenia przy dalszych pracach!! Będę Was odwiedzać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ale Ci fajnie z tym Kolobrzegiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandm7 13.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to wybierasz się na urlop dokładnie w tym samym czasie co my ale co z budową!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts