taka_ja taki_on 17.09.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kala nie noooooooooo poprostu pedzą jak strusie te górale i jeszcze ten napis -pamiątka -SUPER A pomysł z bramą garażową i to x2 uważam, że b.dobry a teraz zdradź koleżańce, czym będzie kryty Wasz domek? Papa jest... czyzby dachówka? Czarna? Czy inny dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym pod koniec dnia znowu nie pojechała na budowe Okazało sie, że dach prawie cały juz jest pokryty papą. Kończyli kłaść pape na garażach Kocham moich gorali http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrJrytcSp1I/AAAAAAAAEek/pn9qagqXH3E/PICT0074.JPG Mąz tez sie dobrze spisał Pomalował dechy leżące dziś na podłodze, a jutro będą przybijane na suficie pod bale. http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrJr0-8PU9I/AAAAAAAAEeo/mlYQnNlvBhU/s512/PICT0064.JPG to co teraz leży na podłodze, będzie jutro na suficie mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 taka_ja & taki_on:)Chciałabym coś takiego mieć na dachu:http://www.ahiroofing.pl/showcase/showcase_detail.aspx?cid=85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 taka_ja & taki_on:)Chciałabym coś takiego mieć na dachu: http://www.ahiroofing.pl/showcase/showcase_detail.aspx?cid=85 piękny ten dach dzieki za zaproszenie na nk laseczka z Ciebie ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ciekawie wygląda dachówka, taki melanż. Chciałabym to obejrzec na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak sobie tu urządzamy pogaduchy to chyba warto się oblukać się na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 sure.........jak tylko położe dach to osobiście zobaczysz!!!!!!!!!!!! nie masz daleko, więc nie wywiniesz sie, ...zapraszam na kawe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 sure.........jak tylko położe dach to osobiście zobaczysz!!!!!!!!!!!! nie masz daleko, więc nie wywiniesz sie, ...zapraszam na kawe !!! Dzięki! A kiedy będzie położony? No juz nie muszę dodawać, że ja już mam dach (ale nie taki ładny, niestety), a nawet parapety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Specjalnie kładziemy teraz pape.......żeby mozna było z położeniem dachówki troche poczekać!!!! Nie chcemy kłaść czegos.....byle położyć a ta ktora nam sie podoba jest DROGA !!! dlatego napewno nie połozymy dachu w tym roku niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To kawa u mnie będzie szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 sure............z największą przyjemnością ostatnio w sobote sama pojechałam autem do Gdańska!!!!!!! sama z córką czytaj Szadółki i Ikea jesli do Ciebie blisko z obwodnicy to dojade jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kala67 tak sobie myślę....piękny będziesz miała domek Jak się juz teraz na niego patrzy to czuje się takie ciepło drewna,przytulność... Sama natura Pięknę drzwi I dom zaczął już swoją historię ..... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 domek buduję w połowie drogi między Szadółkami i Ikeą! Teraz mieszkam jeszcze na Chełmie, to trochę dalej, ale mam nadzieję, że to już niedługo? no, w kazdym razie piekarnik mam (a płytę dziś zamówiłam, ale w innym sklepie!) dzięki za zaproszenie na nk - miło Cię zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 sure............z największą przyjemnością ostatnio w sobote sama pojechałam autem do Gdańska!!!!!!! sama z córką hehe też miałam chęć ostatnio tam jechac a skończyło sie tradycyjnie na Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 17.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 To ja też zapraszam, bo po drodze z 30km do Gdańska!! Chociaż nie mam jeszcze piekarnika ale coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 sure............z największą przyjemnością ostatnio w sobote sama pojechałam autem do Gdańska!!!!!!! sama z córką hehe też miałam chęć ostatnio tam jechac a skończyło sie tradycyjnie na Poznaniu Poznań tez jest ok, kiedys tam często bywałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 może wymyslimy gdzies jakieś wspólne spotkanie??? jakiś zlot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 widzę, że tu jakaś zbiorowa wycieczka się organizuje Może ja następnym razem dołączę, bo teraz szans na wyrwanie się z budowy nie mam.... Kala, Ty mnie za chwilę dogonisz, jak dalej pójdzie w takim tempie...no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja się chętnie pozlatuję, jezeli mnie ta wykończeniówka nie wykończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 może wymyslimy gdzies jakieś wspólne spotkanie??? jakiś zlot?? jestem za! a nawet bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts