Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stało się!!!....córka już odwieziona :(

Teraz dalsze jej losy w jej rękach !! :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

W drodze powrotnej zajechaliśmy na budowe!!!!

patrze..... a tam mam już balkon :o :o :o

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2KFL_RBI/AAAAAAAAEfw/-eZkw9JSUAQ/PICT0080.JPG

bardzo mi sie mój domek podoba :lol: :lol: :lol:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2kniVJZI/AAAAAAAAEf0/nulX71Sxb1Q/PICT0082.JPG

Balkonik super :)

Co do córki, pamiętam jak zdecydowałam się wyjechać do Wrocławia ( już po szkole dopracy).

Mój tato się na mnie obraził i nie odzywał do mnie :(

Jak przyjeżdżałam do domu, to mama opowiadała mi później, jak mówił do niej: to daj jej kiełbasę, a to daj jej to, czy tamto. W końcu się "od obraził" ( bo jak tu się gniewać na kochaną córeczkę ). To pewnie z miłości. :)

To były inne odległe czasy :)

Córka da sobie radę :), na dodatek teraz jest era telefonów komórkowych, GG, skype. Nie zdążysz zatęsknić, a już będzie na weekend w domku :)

kala, piekny sufit, balkon...

Kurczeeeeeeee Ci Górale to chyba Redbulka popijają, czy jak? codziennie macie niespodziankę :wink: :lol: Ale to dobrze...

Ponieważ zawsze podobały mi sufity z balami - u nas piersza czeka na kolejnych 5 -za rok :wink:

Na te deski -sufit co będzie dane? Jakieś ocieplenie?

Co do dachówki -to wyglądać będzie Superrrrrrrrrr... Ja myslałam, ze może będzie gont czarny.

Nie wiem dlaczego, wczesniej, jeszcze przed całą ta budową myslałam, że to gont jest najtańszy i najmniej trwały :o A teraz podoba też mi się :wink: :D

jakoś dzisiaj tak za Miśką łażęjeszcze pomyśli że ją śledzę :o :lol:

Kala....pięknie to mało powiedziane :o Twój domek jest przepiękny - jak się na niego patrzy to się ciepło robi jakiś taki blask od niego emanuje......jednak mury to takie zimne i więcej czasu upłynie zanim się zrobi tak domowo a u ciebie to się czuje od razu :D

Barierka idealnie dopasowana i jestem pod wrażeniem drzwi :o :p :p

Pozdrawiam