aka z Ina 18.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kala-jak ja Ci zazdraszam ,tak pozytywnie oczywista, takiego sufitu!!!! pieknie juz jest a będzie jeszcze piękniej co od okna w garderobie-ja ma dwie bez okien ,ale jak by byly to by było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no to kawał drogi jessi masz oj kawał kawał jakis mały urlopik w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witajcie z rana dziewczyny!!!!!!! ja już przy kawce siedze Wybieramy sie dziś do Torunia przewieść meble i cały dobytek córki do mieszkania w którym zamieszka od 1 października!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 poważna sprawa! duży krok do dorosłości... mój syn będzie nadal w domu, bo szkoła na miejscu, sama nie wiem, co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ja tez sie troszke tego boje tej dorosłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no i zżarło mi posta!... no chciałam tylko napisać, ze z każdym kolejnym zaliczonym punktem jest latwiej (ale poprzednio to jakoś ładniej ujęłam)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kalu masz już DOROSŁĄ córkę i nic na to nie poradzisz. Lata lecą a dzieci się starzeją - dobrze, że my stoimy w miejscu No, nie !!!!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Stało się!!!....córka już odwieziona Teraz dalsze jej losy w jej rękach !! W drodze powrotnej zajechaliśmy na budowe!!!! patrze..... a tam mam już balkon http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2KFL_RBI/AAAAAAAAEfw/-eZkw9JSUAQ/PICT0080.JPG bardzo mi sie mój domek podoba http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrT2kniVJZI/AAAAAAAAEf0/nulX71Sxb1Q/PICT0082.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Balkonik super Co do córki, pamiętam jak zdecydowałam się wyjechać do Wrocławia ( już po szkole dopracy). Mój tato się na mnie obraził i nie odzywał do mnie Jak przyjeżdżałam do domu, to mama opowiadała mi później, jak mówił do niej: to daj jej kiełbasę, a to daj jej to, czy tamto. W końcu się "od obraził" ( bo jak tu się gniewać na kochaną córeczkę ). To pewnie z miłości. To były inne odległe czasy Córka da sobie radę , na dodatek teraz jest era telefonów komórkowych, GG, skype. Nie zdążysz zatęsknić, a już będzie na weekend w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 No poprostu migiem Wam ten dom budują. Do wykańczalni macie tę samą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ta sama ekipa wstawi nam jeszcze tylko stolarke okienną, drzwi tarasowe, balkonowe i drzwi wejściowe. Umowę mamy podpisaną na stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dobrze miec do każdej roboty specjalistów, którzy się na niej znają, pamiętaj!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 kala, piekny sufit, balkon... Kurczeeeeeeee Ci Górale to chyba Redbulka popijają, czy jak? codziennie macie niespodziankę Ale to dobrze... Ponieważ zawsze podobały mi sufity z balami - u nas piersza czeka na kolejnych 5 -za rok Na te deski -sufit co będzie dane? Jakieś ocieplenie? Co do dachówki -to wyglądać będzie Superrrrrrrrrr... Ja myslałam, ze może będzie gont czarny. Nie wiem dlaczego, wczesniej, jeszcze przed całą ta budową myslałam, że to gont jest najtańszy i najmniej trwały A teraz podoba też mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.09.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jakoś dzisiaj tak za Miśką łażęjeszcze pomyśli że ją śledzę Kala....pięknie to mało powiedziane Twój domek jest przepiękny - jak się na niego patrzy to się ciepło robi jakiś taki blask od niego emanuje......jednak mury to takie zimne i więcej czasu upłynie zanim się zrobi tak domowo a u ciebie to się czuje od razu Barierka idealnie dopasowana i jestem pod wrażeniem drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 dziewczyny,......dziekuje za pochwały i ciesze sie, że Wam sie podoba Gdy patrze jak mój domek rosnie, to sama nie moge uwierzyć, że marzenia sie spełniają a górale naprawde znają sie na robocie i nieźle zapier.....ają!!!! jutro niedziela a oni chcą okna montować!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 zapomniałam Dziękuję za zaproszenie na nk Ale z Ciebie laskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!WOWWWWWWWWWWWWW!!!! To ja poproszę przepis na ten eliksir PS. w najbliższym czasie uzupełnię swój profil, bo kiedyś usunęłam zdjęcia to sobie lukniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jak nie wychwalać takiego domku - no jak?? jutro niedziela a oni chcą okna montować!!!! ....a to już do górali nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.09.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ale śłllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie z tym balkonikiem Czy on jast z innego drewna niż reszta domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ale śłllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie z tym balkonikiem Czy on jast z innego drewna niż reszta domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 balkon jest też ze świerku!!! wydaje się jaśniejszy ponieważ jest zrobiony ze świeżego drewna. Ale dzis mąż popołudniu impregnował balkon tym środkiem co domek więc kolorek powinien być juz taki jak całość domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts