magpie101 22.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 chodzisz do pracy?? Niestety tak , wczoraj byl najgorszy dzien ale dzisiaj juz troche lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dobry wieczór No proszę, wyjechałam sobie tylko na kilkanaście dni a u Ciebie tyle się dzieje Ale nadrobiłam już te kilka stron z Twojego dziennika i jestem na bieżąco. Dołączam do gratulacji zakończenia SSZ. Tępo do pozazdroszczenia Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Dużo zdrówka życzę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Gratulacje SSZ. Podczytuję Twój dziennik. Domek wygląda ciekawie. Prawdę mówiąc nie zastanawiałem się nawet nad drewnianym, a tu miłą niespodzianka, będę obserwował dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 środa.......... lepiej sie czuje, jestem w pracy !! mąż szlifuje na budowie - takie zdanie będę chyba pisać codzinnie przez miesiąc albo i dłużej miłego dnia życze wszystkim i zabieram sie do pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Kuźwa........a ja sie boje wysłac, bo sprzedawca ma dopiero 10 pozytywnych komentarzy sama nie wiem ja tak poważnych rzeczy od takich gosci co maja tylko 10 komentarzy nie kupuje Witanko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj aka! ich firma znajduje sie we Wrocławiu, Meganka mi obiecała, że pójdzie do nich na przeszpiegi wtedy wszystko będzie jasne, czy warto ryzykować czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ich firma znajduje sie we Wrocławiu, Meganka mi obiecała, że pójdzie do nich na przeszpiegi wtedy wszystko będzie jasne, czy warto ryzykować czy nie łe, no to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witajcie z rana, o kuźwa już 11.00, ale dla mnie rano Dobrze kalu, że już lepiej się czujesz. U mnie młodsza chora, nie chodzi do szkoły, a i męża coś wczoraj wzięło. Niestety musiał jechać do pracy. Więc coś chyba lata w powietrzu,a nie na łączach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 23.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja w sprawie klamek, co prawda nie wiem jaka jest różnica miedzy kalmkami wewnętrznymi a zewnętrznymi - dla mnie żadna, ale znalazłam takie : http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-retro-dlugi-szyld_145.jpg cena - 51,20: a ja mam takie, a ja ma takie , w leroju po około 45zł kupiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No patrz, a mnie sie wydawało, że znalazłam tanie (oczywiście niektóre !!) Okazało się, że mnie przebiłeś - gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj kala Kurcze to naszlifuje sie mąż ten domek A Tobie zdrówka kochaniutka życzę... No i chyba nie pogratulowałam SSZ -to GRATULACJE Klameczki super -obłędu mozna dostać, ale ta wybrana przez ciebie też jest fajniutka To kiedy sie wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 artmach...... klameczke masz sliczną, ale do mnie tylko czarna będzie pasowała meg....... ale Ty masz dobrze, ja pracowac musze taka_ja & taki_on:).........do przeprowadzki to jeszcze milion lat świetlnych Szukam firmy aby ubezpieczyc moja budowe!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 23.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 artmach...... klameczke masz sliczną, ale do mnie tylko czarna będzie pasowała cały czas mowa o klamkach do drzwi wewnętrznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 co do tego allegro, to raczej nie kupuję od takich z mała ilością komentarzy, ale w takim przypadku trzeba wsiąść pod uwagę, że to są drogie rzeczy, no i nie sprzedaje się tego tak dużo. Sprawdź może, czy ma dużo przedmiotów. Ale jak ktoś sprawdzi osobiście, to najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 23.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Szukam firmy aby ubezpieczyc moja budowe!!!!! Witaj Kaluś, My mamy nasz domek z bala ubezpieczony:) mogę podac Ci na priv namiary do agenta (ki) która nam ubezpiecza. Niestety okradli nas zaraz w pierwszym roku, na szczęści mieliśmy ubezpieczenie i nie było problemu oprócz nerwów Pozdrawiam JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jasne JAM poprosze namiary na priv!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Byłam na budowie Tak wygląda śiana garażowa zaimpregnowana pierwszą warstwą: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Srpdts0yLFI/AAAAAAAAEiw/iLNTy1XaQAM/PICT0099.JPG tak było przed impregnacją: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrfWEP_9uZI/AAAAAAAAEhg/bhIzCbbvq7A/PICT0095.JPG róznica jest widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 mąż dzielnie szlifuje tył domku: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SrpdvbZO5LI/AAAAAAAAEi0/MqQuUw5Lnkc/PICT0101.JPG nabrał wprawy i coraz lepiej to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 23.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Gratulacje! Nie było mnie na forum chyba z tydzień, a tu takie zmiany! Super! Domek wygląda PIĘKNIE! Jest idealny:) Klamka, którą wybrałaś jest bardzo oryginalna, podoba mi się Aaaa widziałam to zdjęcie z drabiną na "balkonik" - czy tam będzie pokój córki? ładnie, ładnie...jak zaproszenie dla wielbicieli:) No i zdrówka życzę! Mój mężuś też się przed grypą broni jak może, ale chyba przegrywa:( Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam i o zdrówko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts