Arctica 23.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cudna ta zaimpregnowana elewacja, chałupka się taka mniej nowa wydaje , mniej surowa, cieplejsza. Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aniu......... niestety pod balkonikiem nie bedzie drabiny na stałe Perłóweczko..........dziś zdrówko już ok, byłam w pracy!!! Arctica...........dziekuje za pochwałe, mi też sie BARDZO podoba domek w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.09.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj Meganko !!!! BARDZO Ci dziekuje za pomoc w tropieniu sprzedawcy na allegro !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj Meganko !!!! BARDZO Ci dziekuje za pomoc w tropieniu sprzedawcy na allegro !!!!!!!!!! Jutro częśc dalsza występów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cudna ta zaimpregnowana elewacja, przyłączam się cudoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.09.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 czwartek............ witam wszystkich poranna kawką!!!! dziś mała przerwa budowlana ja w pracy cały dzień mąż w pracy cały dzień. za oknem pogoda piękna, słoneczko świeci od rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.09.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Hej! Kwaka z rana mniam.... Lecę się pakować na kolejny turnus na budowę. Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.09.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kaluś widzę że mężuś zapier...icza na budowie.......u nas to samo.........co możemy to robimy sami i to cieszy podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Danusiu..........oj zapiernicz, zapiernicza!! po cholere płacić obcemu za robocizne jak samemu mozna zrobić!!! wtedy jest dłużej ale za to dokładniej i jaka radość, że samemu sie zrobiło ja tylko mężowi obiadki dowoże, żeby mi nie padł z głodu na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dziewczyny ponawiam pytanko: szukam komina leiera. Na allegro jest duzo taniej niz u nas w hurtowni czy ktos z was zamawiał komin na allegro???????czy to dobry pomysł???? komin leiera zamawiałam u przedstawiciela z Kwidzyna,można też w Malborku i jak się uprzesz to będziesz miała taniej niz na allegro. wiem bo sama sprawdziłam materiały mam od leiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 zapomniałam gratuluję SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kamlotek...........daj mi jakis namiar na tego przedstwiciela!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dobry. cholera ale te stronki u Ciebie lecą. Domek coraz piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kamlotek...........daj mi jakis namiar na tego przedstwiciela!!! już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 24.09.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kamlotek...........daj mi jakis namiar na tego przedstwiciela!!! Kala tu sprawdzałaś? http://www.leier.pl/malbork/gdziekupic/6200_sprzedaz.php#AnchorResellers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nu witaj kawika... wpadłam na kawusię... a u mnie dzisiaj słonko bardziej za chmurami i ciut chłodniej... Wczoraj to upał był Idę zaraz ugotuję marmoladkę z jabłuszek i zrobię naleśniki... Bo Misiek głodny wróci z budowy -kominy obkłada za salonem A domek superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kala, czy Ty wiesz , że dopiero przy porównaniu człowieka ze ściana domku dopiero widać jaka ty duza chałupe będzisz miała??? super wyglada po impregnacji !!! miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.09.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kalu, byłam widziałam się z Panią. Myślę, ze możesz załatwiać komin. Bardzo miła, sympatyczna i kompetentna. Chciała mi kserować dokumnety firmy dla Ciebie, ale powiedziałam, że jak będziesz potrzebować, to wówczas poproszę. Zapytałam czemu te kominy takie tanie. Powiedziała, że zakupili dużą ilość i dostali dobre ceny. Na dodatek wychodzą prosto z fabryki do klienta, więc odpada im magazynowanie. Mają również inne oferty na przykład na bloczki i inne systemy kominowe. Dostałam również ulotki i oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A gdzie Kala ? pewnie po pracy pojechała na budowę pozdrowionka i mam nadzieje ze juz przeziębienie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts