sure 26.09.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 a ja już nie mogę doczekac się obejrzenia budowy, bo dopiero wróciłam,wykonawcy trochę po sobie posprzątali, ale jeszcze sporo dla mnie zostanie... dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 27.09.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 doberek Kalus jak łapki , to miłego grillowania dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Niedziela..... Witam wszystkich z rana!!!! z poranna kawka oczywiście!!! Po wczorajszym sprzątaniu dzis ledwo z łóżka wstałam wszystko mnie boli, mam zakwasy jak po aerobiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Asaf...........witaj u mnie my budujemy dom z bali bo o takim marzyliśmy a marzenia trzeba realizować!!! natomiast Ty mi nie wyglądasz na kogoś komu brak odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witaj Kala...... Pogoda przepiękna dziś więc pewnie tam szalejesz na ty grillu mam nadzieję że dobrze się bawisz i że nie będzie cię jutro rano głowa bolała.... Słodkie serducho Ci górale wyrzeźbili....piękna pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cześć przyszłam z rewizytą zostawiam uśmiechy a jak tam po grillu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Chyba grill się udał, bo kali niet !!!!!! Oj będzie głowa bolała, oj będzie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 27.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 kala pewnikiem odpoczywa I bardzo dobrze kala z tym sprzątaniem to już tak...zawsze będzie Ja już nie zliczę ile razy sprzatałam garaż i pomieszczenie gospodarcze.. i ciągle bałagan Dobrej nocy i wypoczynku zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A Kala pewnie tańcuje musiała się imprezka przedłużyć ...no i dobrze bo po takiej ciężkiej pracy to czas zeby kamilka z mężem się zrelaksowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Poniedziałek..... jak ja nie lubię poniedziałków!!!!!!!! ciężko było wstać, głowa troszke boli ...wczorajszy grill sie udał, i to nawet BARDZO !!!! pogoda była rewelacyjna, cieplutko, niczym w środku lata goście dopisali, humor też dopisywał uwielbiam takie spotkania w zgranym towarzystwie jak juz zamieszkamy w tym domu to chyba co wekeend będziemy zapraszali gości aaaaaaaaa i dostałam pierwszy prezent do nowego domu!!!!! śliczną dużą donice na taras!!!!! naprawdę sliczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 doberek Kala ,widzę że grilek sie udał i pogoda też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 jessi...........witaj! Perłóweczko...........ja Alicja jestem od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dzień dobry.ciesze się że impreza się udała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Alicjo a któż lubi poniedziałki ,zwłaszcza po udanych imprezkach Taras to cudowna sprawa ,pewnie w następne lato będziesz już wypijała na nim poranną pyyyszną kawkę Bardzo Ci tego życzę Czy już tęsknisz za córcią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj Alicjo. No to chrzest bojowy za tobą !!!!!! Pierwsza impreza, pierwsi goście i ......pierwszy prezent Teraz już tylko będzie z górki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 28.09.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 O raju, ale ładny ten Twój domek. Tempo prac jak dla mnie rewelacja . Kibicuje dalej!!! PS> niezbyt częśto sie odzywam, bo czasu brakuje, ale podgladam, podglądam i powiem tyle.....SZACUNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kala, a pokażesz donicę tarasową?Btw, taras robisz również drewniany, czy dla odmiany z czegoś innego? U nas będą drewniane, mam nadzieję, ze niedługo. Ale kawa na tarasie pewnie już w przyszłym roku, bo pogoda się popsuła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 pewnie, że pokaże moją donice tylko musze pojechac na działke pstryknąc fotke!!! Za to dziś pokaże fotki z wczorajszego grila najpierw było oprowadzenie gości po domu http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsClstnl_BI/AAAAAAAAEkM/laeiPnDTrag/s512/Telefon001.jpg http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsCl1IuzSUI/AAAAAAAAEkU/OdEvRAbUvDM/s512/Telefon007.jpg a potem grill na świezym powietrzu!!! na szczęście pogoda nam dopisała!! http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsCl5ZpYXpI/AAAAAAAAEkc/XdtPRRYOvW4/s640/Telefon017.jpg http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsCl9A26HQI/AAAAAAAAEkg/TEAEsaVdrU8/s640/Telefon022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witam Alicjo Nu to pogoda dopisała i fajny taki gesta zarazem miła niespodzianka dostac taki prezencik do domku Najwazniejsze, że grill i spotkanie udane. Jak zgrane towarzystwo, to posmiac sie mozna i fajnie pogadać... A tam przed drzwiami (pieknymi jak pisałam) to co tam za piwko... czyżby te co lubię na literę Ż.... ? Tak patrze i proszę... stolik krzesełka i imprezka na całego To pierwsze koty za płoty - pierwsi goście w Nowym domku A ja kilka dni niewidziałam naszego, a dzisiaj az radośc poczułam jak pojechalismy na budowę na moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bardzo sympatycznie! A ja tez dzisiaj miałam gosci w domu, siedzieliśmy przy kominku! A potem trzeba było niestety wracac do mieszkania... to już naprawdę niedlugo i będziemy mieszkac, jestem pewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts