krysiulinka 04.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Alusia nie wiem jak dodać Swój emblemacik,ja też chcę być w tym okienku,proszę doinformuj mnie.Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Krysiu.....wysłałam Ci instrukcje na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 04.10.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Kala pamiętam że pisałaś że planujecie dechy na podłodze w domku Waszymmasz juz jakieś fajne namierzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jokka......tak , chce miec dechy w całym domku, nawet w kuchni dechy mam zamówione w Stoluxie, to ta sama firma, która budowała nam dom. Dechy maja przyjśc w tym tygodniu. Jak dojdą to szczele fotke i pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 04.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 jokka......tak , chce miec dechy w całym domku, nawet w kuchni dechy mam zamówione w Stoluxie, to ta sama firma, która budowała nam dom. Dechy maja przyjśc w tym tygodniu. Jak dojdą to szczele fotke i pokaże czekam na fotki a jakie dechy zamówiliście? jaka grubośc? szerokośc? napiszesz mi ile Was ta przyjemność kosztowała? za transport też płacicie dodatkowo czy to już w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 niedziela..... dziś dzien niebudowlany Chyba pierwszy taki dzień kiedy ani ja ani mąz nie bylismy na budowie i żyjemy Przed obiadkiem była ładna słoneczna pogoda. Wybrałam sie z mężem i pieskiem na spacer do parku Było fajnie, juz nie pamietam kiedy ostatnio tak sobie razem spacerowałiśmy przez tą budowe to ostatnio wszystko w biegu............ a teraz za oknem zaczęło padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiulinka 04.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://picasaweb.google.pl/krysiulinka/One# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiulinka 04.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 http://picasaweb.google.pl/krysiulinka/One#Założyłam galerię, zapraszam. Możesz czasami zerknąć. Pozdrawiam i caluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 cudny ten Wasz domek ciacho na smutaski http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/salatki_jablka/ciasto_czekoladowe_jablka/files/ciasto_czekoladowe_jablka02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 krysiulinka.........cudny emblemacik!!! bieszczadzki takie nastrojowe masz fotki w galerii!!!!!!! Bieszczady są najpiekniejsze jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Gosia-Anbudowa.......mniam, mniam jakie pyszne ciacho!!!!!!! lece zrobic sobie kawke do ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wklejam sobie ...aby powspominac ciepłe wakacje http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SqZGlHN-fPI/AAAAAAAAEUA/liZAG1bQiGc/PICT0363.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witaj Kala Nu prosze jakie ładne dywany na chudziaku Ty zabieraj te łózko i tam wstawiaj A na serio, to ... dzieje się tam u WAs oj dzieje... Super tak sobie zobaczyć ten korytarzyk... a wiatrołap to chyba wielkością mamy taki sam... Kaluś, głowa do góry... nie smuć się, ale fakt potrzeba czasu do takiej rozłąki. A ja odrazu właśnie taki piec, jakie wkleiłaś widziałam u WAS... No i przy tym tempie... to już przed świętami BN sie wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Alunia, nic nowego nie powiem ...śliczny domek I myślę,ze taki piękny kaflowy kominek w Twoim domku będzie pięknie wygladał Nie smutaj się pleaseeee http://obrazki.joe.pl/sub_images/kotek-sie-modli.gif Troszkę słodkości nie zaszkodzi http://slodycze.okulary.elk.pl/images/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witaj Kaluś... Idziecie jak burza Miśka ma rację - Święta chyba będą w domku z bala przed kominkiem z kafli nawiasem mówiąc taki kominek z kafli idealnie pasuje do drewnianego domu...Już widzę choinkę, ogień trzaskający w kominku i ten zapach.....świeżego drewna.....rozmarzyłam się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 dziewczyny jak syrenki wylegują się w cieplutkiej wodzie miło powspominać jak tam wyspałaś się w ;nowym; starym łóżku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dzień dobry.[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 poniedziałek...... rozpoczął sie kolejny tydzień.... jak ten czas zapiernicza Przed nami prace, które będą sie ciagnęły dłuuuuuuuuuuugo i nie będzie już takich codzinnych widocznych efektów ale cóż...jak to mówią...małymi kroczkami zmierza sie do celu dzis na naszej budowie ma pojawic sie elektryk. Perłóweczko.....nawet nie wiesz jak dobrze się spi w duzym starym łóżku margay...... mam nadzieje, że kolejne święta spedze już przy kominku rogbog...cudny koteczke!! taka_ja & taki_on:)..........moja córcia dzis przyjezdża w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 kawika........Witaj!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts