Perłóweczka 06.10.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam od dziś jest temat kabelki hm... to fajnie . będzie się działo juz dałaś im instrukcje co gdzie ma być ? miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wtorek......... dziś ważny dzień!!! zaczną w naszym domku kłaść prąd Mąz juz pojechał na działke ja pojade po pracy sprawdzic co i jak przebiega kawika, kaśka73, kamarsz....... miłego dnia wam zycze laski cześć Kaluś przybiegłam sie przywitac i o zdrówko spytać to trzymam kciukasy żeby pięknie "prądzik położyli " a Ty pózniej nie zapomnij zdjęć kliknąć kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kala a jak będą kładzione kable u Was w domu w takich specjalnych osłonkach poproszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam od dziś jest temat kabelki hm... to fajnie . będzie się działo juz dałaś im instrukcje co gdzie ma być ? miłego dzionka Nu właśnie WAŻNY DZIONEK - będzie prund niedługo Ja tam czekam grzecznie na fotki... Nie ma jej, to zapewne robi zdjątka Nu i mam nadzieję, że córcia już o wiele lepiej sie czuje, zdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 powiem ze ciekawi mnie bardzo jak idą ułożone kabelki w domku z bali więc kala nie trzymaj nas w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wszystko Wam opowiem i pokaże w środku w balach są wywiercone kanały przez które dziś były poprzeprowadzane specjane plastikowe rurki tzw. peszle teraz własnie w tych plastikowych rurkach będą biegły kabelki od prądu, anteny, internetu itd..... wyglada to tak: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsuLb7MtXGI/AAAAAAAAEoE/fcKNZ88L4eQ/s512/PICT0142.JPG http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SsuLU4nlvEI/AAAAAAAAEoA/TENgMS4TrzQ/s512/PICT0141.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Oj kala, fajnie z tymi peszelami czy też peszlami Jak to wszystko ciekawie wymyślone.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kala twoje drzwi pięknie się prezentują a co do zdrówka to niestety jesień wokoło pełno zarazków a dzieci podatne są na takie infekcje musisz uzbroić się w cierpliwość i samej uważać aby się nie rozchorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melart 06.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hej, tak pieknie to wygląda w drewnie. ten stollux to chyba dość solidna firma jeśli dobrze kojarzę to robią też drewniane restauracje. Jaki kolor dachu przewidujecie? i jaki materiał na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Amtla, EwaWoj.......dzieki za odwiedzinki i miłe słówka melart.....Stollux stawiało min. drewnianą karczme przy wieździe do Ciechocinka na dach chcemy ......coś w kolorze grafitowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kala jakie u Ciebie postępy - super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 fajnie pomysłowo idzie ta elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Co to ludzie nie wymyślą !!! No, no pomysłowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Środa..... witam wszystkich z rana za oknem deszczowo, brzydko mąż ma dziś obsadzać bramy garazowe ... mam nadzieje,że ta pogoda nie pomiesza mu planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 życze, żeby sie u Was rozpogodziło http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/slonko.gif . Pewnie Cię to nie pocieszy ale u mnie tez deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 07.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hej Kala U nas też deszcz i ponuro za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam , u mnie na razie nie pada,więc u Was też zapewne nie. oby tak było do czasu,aż zamontujecie bramę ,trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam przed 12-stą Nu Kala a ja myślałam, że może elektryka w takich domkach to jakos pod podłogą, a tutaj proszę jakie rozwiązanie Dzisiaj u nas słonko i pogoda na 102, to ciut Wam wysyłam... no i kciukasy trzymam aby mąz zamontował bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Środa..... witam wszystkich z rana za oknem deszczowo, brzydko mąż ma dziś obsadzać bramy garazowe ... mam nadzieje,że ta pogoda nie pomiesza mu planów Przesyłam trochę słoneczka http://www.svt.pl/slonce3d.gif u nas piekna, prawie letnia pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts