Beauty 11.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 tak będzie wygladała kuchnia z ciemnym blatem .....zdjęcie ukradzione od innej forumowiczki, ktora ma bardzo dobry gust i smak!!!! betib Beauty..... a dlaczego okap ma byc jasny??? Tak wnętrza betib są doskonałe ,ma gust dziewczyna.Jeżeli chodzi o jasny okap ,to może dlatego m się podoba ,bo taki mam u siebie Ale myśle ,ze wszystko uzależnione jest od koloru ścian .Na ciemnym tle jasny okap będzie się ładnie prezentował ,a jednocześnie będzie nadawał lekkości całej kuchni.Tak myślę Jak byś nie zrobiła ,to i tak będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 cze Kala! Kinkiecik nr 1 - bajka! Cena też bardzo dobra! Kuchnię wybrałaś przepiękną! Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no to klamka zapadła!!!!!!!!!!!!! dziś pozaznaczałam elektrykowi gdzie chce jakie lampy, kinkiety, kontakty itd.... w kuchni rozplanowałam szafki, zlew, zmywarke, kuchnie elektryczną... ODWROTU NIE MA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.10.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no to klamka zapadła!!!!!!!!!!!!! ...ODWROTU NIE MA!!! No nie wiem , kobieta zmienną jest... Ja zmieniałam... nie raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 jak mi JUTRO wywiercą w balach......to już nic nie moge zmienić mam nadzieje, że wszystko przemyślałam ...przed chwilą jeszcze dodałam kinkiecik w korytarzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witam Kala, kuchnia b. ładna A wyobrażam sobie jakie b. ładne będą te bramy garażowe... U mnie tez pogoda taka no typowo jesienna... Chyba kawusię sobie zrobię Kala kiedy planujecie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 jak mi JUTRO wywiercą w balach......to już nic nie moge zmienić mam nadzieje, że wszystko przemyślałam ...przed chwilą jeszcze dodałam kinkiecik w korytarzyku No fakt... jak tutaj potem taka dziurę mieć... Kala napewno będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 chciałabym w 2010 zamieszkać ale jak sie nie uda to też sie nic nie stanie nie ustalamy sobie żadnych terminów aby sie potem nie stresować!!! mieszkać mamy gdzie, na głowe nam nie kapie więc wszystko na spokojnie, to co będziemy mogli i na co będzie kasa to będziemy robić...i "zobaczy sie" jak w tej relakmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 jak mi JUTRO wywiercą w balach......to już nic nie moge zmienić mam nadzieje, że wszystko przemyślałam ...przed chwilą jeszcze dodałam kinkiecik w korytarzyku Kobitko widze ze dzis będzie noc nieprzespana bedziesz dumała co i jak jeszcze mozna dołożyć lub zmienić ja tak miałam i przez to moje dumanie to niemam jeszcze tynkow w kuchni bo jak kładli tynki to mi w głowie zaswitało czy oby napewno dobrze idą kabeki musze jechac zatwierdzic jeszcze raz i dopiero wtedy polozymy tynki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 bry wieczór! Kala, tak szybko Wam idzie, ze ten 2010 jest baardzo prawdopodobny! Ale rzeczywiście nie ma się co zarzekać z tymi terminami, bo potem będziesz się tak stresować, jak ja. A w końcu się ten dom zbuduje (odpukać), lepiej oszczędzać nerwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dobry wieczór wszystkim!!!!! kala dobrej nocy ci życzę i spokojnych snów. Co by ci się gniazdka nie śniły daję ci prezent http://th.interia.pl/40,b6b1effe21452038/noc.gif niech ci się przyśni........ http://www.nordline.pl/pl/images/domy_caloroczne/country/country1-2.jpg Dobranoc !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 11.10.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 chciałabym w 2010 zamieszkać ale jak sie nie uda to też sie nic nie stanie nie ustalamy sobie żadnych terminów aby sie potem nie stresować!!! mieszkać mamy gdzie, na głowe nam nie kapie więc wszystko na spokojnie, to co będziemy mogli i na co będzie kasa to będziemy robić...i "zobaczy sie" jak w tej relakmie Jaki 2010 Tym tempem to na gwiazdkę zamieszkacie w balach hihi Pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze prace budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 poniedziałek.... deszczowo mąż miał zamiar kończyć drugie malowanie domku impregnatem!! ale jak jest mokro to nic z tego niestety Na budowie dziś tylko elektrycy będą szaleć!! MarioZZ........ dzieki za odwiedzinki, zapraszam częściej meg60.......ale zaje....sty ten kominek gdzie Ty znajdujesz takie rzeczy kobieto?? sure i Perłóweczko......nie zamierzam się stresować, ...ale czy to wogóle mozliwe jest?? taka budowa bezstresowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześc Kaluś przyszłam sie przywitac w jesienny ale ładny poranek a ja zaraz muszę isć do szkoły z córa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam w mokry poniedziałek kala idziesz do przodu jak burza kuchnia ma swój urok i będzie pasowała do domku,też się zastanawiam nad kuchnią z Ikei,ale najpierw jak przyjdzie czas zobaczę wokoło. Pracowity i potrafiący zrobić różne rzeczy mąż to skarb . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 kala - Ty u mnie to i ja u Ciebieładna ta kuchenka Ci się kroi z tym ciemniejszym balatem lepsza od jasnego to fakt miłej pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a dlaczego w dzienniku się wpisałaś??? zakręcona jesteś, zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć dziewczyny maja rację, w tym tempie na gwaizdkę jeszcze byś mogła zamieszkac kuchnie betib podziwiałam juz u niej i dobry wybór z twej strony, ze postawiałaś na taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hejka Kala ten wybór z kinkietem to strzał w 10-tkę,a kuchnia przepiękna ,ale z tym ciemniejszym blatem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 bardzo fajna kuchnia , ja tech chciałam z Ikei ale Factum Fagerland, stanęło zupełnie na czym innym, tamtej jakoś nie mogliśmy ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts