jessi 13.10.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 doberek Kalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Przecież zawsze będziesz mogła powiedzieć: -kochanie odłącz lodówkę bo muszę....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ..i to będzie dobry sposób, gdy najdzie mnie ochota poznęcac się nad mężem witajcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.10.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 na działce kładzie sie prąd nie tylko w kuchni ....kładzie się tez od skrzynki do domu !!! http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/StSyncKN9tI/AAAAAAAAEqw/ABesHT-nu1w/s512/PICT0165.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.10.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rów piękny...a gdzie ten prund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam wszystkich!!!! I spadam! Jestem skonana, ledwo patrzę na oczy, ale i ja nie widzę tego prundu GDZIE JESTEŚ PANIE PRĄDZIE ????? ale za to później "sterczy w ścianie taki pstryczek, mały pstryczek, elektryczek. Jak tym pstryczkiem zrobisz - pstryk! to się jasno robi w mig. " Pozdrawiam !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no ładny ten prund sie robi...ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 To jutro będzie polecenie: -Prundu do pełna proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czyli cywilizacja dociera do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 13.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 przyszłam się przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 13.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kala, może to juz pisałaś, ale nie mam szans żeby odnaleźć podoba mi się kuchnia która wybrałaś, jak się nazywa? wiem, że ikea ale jaki model? bo patrze, szukam i nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 środa..... prund nadal sie kładzie i jest już poprowadzony w tym rowie też zrobie fotki to pokaże jokka......kuchnia z ikea z serii STAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kala Czy u Was dzisiaj tez zawieja śnieżna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 14.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 środa..... prund nadal sie kładzie i jest już poprowadzony w tym rowie też zrobie fotki to pokaże jokka......kuchnia z ikea z serii STAT Dziekuję a jak to cenowo wychodzi? będziesz kupować kuchnie w Gdańsku, tak? a jak z montażem? mąż czy panowie z ikea? jak z transportem? powiedz Kala jak to technicznie planujesz rozwiązać ? a oni mają różne szerokości blatów do wyboru? tzn o głębokość mi chodzi dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzien dobry. kaluś - u ciebie taka ładna pogoda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam wszystkich kawika.......śnieg u nas nie pada i nawet deszczu nie ma jokka....meble będę kupowała w Gdańsku. Montażem oczywiście zajmiemy sie sami z mężem, do każdej szafki jest instrukacja montażu Transport tez własny.... bo taniej. Pojedzie się busem z przyczepą i wszystko załaduje. jeżeli chodzi o wymiary to szafki są róznej wielkości, wysokości i szerokości.....musisz sobie dobrac to co potrzebujesz do kupy ..czyli szafki osobno, drzwiczki osobno, blat, zlew, witrynki itd..... własnie to mi sie w IKEA podoba, że to ja decyduje jaka szafke będę miała w zestawie kuchennym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 14.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pomęczę Cie dalej a jak to cenowo myślisz wyjdzie? sprzęt agd też u nich kupujesz? pomierzyłaś swoją kuchnię i wpasowałaś wymiary w ich program do projektowania? u mnie takiego pola manewru nie ma i wcale dużo tego ni będzie bo ściany specyficzne a rozmawiałaś już o tej kuchni w sklepie? trochę boję się samodzielnego montażu, wiem, że jest instrukcja, ale te wszystkie mechanizmy itp już widzę męża jak to składa i psioczy na czym świat stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 jokka....nigdy nie montowałaś żadnej szafy z ikea????? to proste jest bardzo!! zapewniam!!! ja zrobiłam tak....wymierzyłam swoją kuchnie i rozplanowałam sobie gdzie chce mieć kuchenke, lodówke, zlew, zmywarke ...czyli cały sprzęt. potem w pozostałe miejsca dobrałam odpowiednie szafki. korzystałam z programu do planowania na stronach ikea. miałam problem z wydrukowaniem i pomogła mi wiolasz dziękuje raz jeszcze jak masz juz taki projekcik to do tego dopasowujesz elektryke, czyli gdizie jakie gniazdka i podłączenia prądu ....z czym właśnie przez ostatnie 2 dni walczyłam potem do projektu dopasowujesz instalacje wodną... a potem to już tylko kładziesz kafelki i jedziesz po mebelki do IKEA proste prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 jeżeli chodzi o cene kuchni......to każda szafka ma swoją cene, blat, uchwyty itd.... jak zrobisz swój projekcik to poprostu według niego obliczasz cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 chyba przestane wklejać tutaj zdjęcia z budowy!!!! wczoraj wkleiłam fotke i napisałam, że kładą nam prąd ze skrzynki do domku.... a dzis dostałam wiadomośc z budowy, że ktoś nam w nocy ukradł kabel!!!! mąż nie zdążył wczoraj dobrze zasypać całego wykopu z kablem i jesteśmy w plecy 800 zł !!!! pierwszą kradzież mamy więc za sobą!! zrobił to ktos z bliskiego otoczenia, KTOŚ kto widział jak wczoraj kładli ten kabel. jeżeli TEN KTOŚ czyta teraz mój wpis...... to życze Mu wszystkiego najlepszego i mam nadzieje, że mój kabel przyniesie mu szczęście!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts