Iwuś 14.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ale kanał Myślę raczej, że to ktoś z lokalnych obserwatorów niż internauta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 na pocieszenie wklejam sobie bo znalazłam jeszcze u kogos taka kuchnie jak ja chce z IKEA http://www.channel4.com/4homes/images/mb/Channel4/4homes/design-and-style/design-by-space/kitchen/Country-Kitchen-Design-Ideas/13-IKEA-Kitchen-Design-Lg--gt_full_width_landscape.jpg u mnie będą tylko ciemniejsze blaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.10.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam Ja też myślę, że to ktoś z okolicy obserwuje co się dzieje i w odpowiedniej chwili atakuje Po mojej działcę chodzą o 01.00 w nocy ..........sąsiedzi to zgłosili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.10.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ale złodziejaszki to pewne ze ktos z pobliża zajął sie tym kablem oj...wkurza mnie jak słysze ze komus cos ginie z budowy człowiek tyle pracy i pieniędzy włoży a przyjdzie ci taki gagatek i zabierze kalus trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Trop do forum - fałszywy! Nam pokazałaś pustego doła , sąsiedzi musieli wyczaić. Ps. Ciekawe kiedy u nas coś nóg dostanie , bo w cudowność okolicy raczej nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Żon mi tu podpowiada, abyś się bliżej przyjżała ty co go kładli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.10.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kala przeciez nie piszesz u siebie szczegolowo gdzie sie budujesz, wiec podejrzewam, ze to miejscowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Trop do forum - fałszywy! Nam pokazałaś pustego doła , sąsiedzi musieli wyczaić. Też tak myślę Oj, ludzie, ludzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Trop do forum - fałszywy! Nam pokazałaś pustego doła , sąsiedzi musieli wyczaić. Też tak myślę Oj, ludzie, ludzie.... Ja bym się raczej skłaniała do wersji mojego żona. On zazwyczaj miał nosa w takich sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 słuchajcie.....ale ten prąd kładzie tata mojej koleżanki więc ta wersja odpada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 14.10.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cześć Mebelki z Ikea łatwo się składa mam parę za sobą nie jest żle. Jedynie trzeba się przygotować warto mieć wkrętarko-wiertarkę z odpowiednimi końcówkami (imbus nr 4 dokładnie u nie były ) i idzie jak po maśle. Mojej mamie kuchnie składałem i też szło łatwo poźniej jedynie przy wieszaniu warto mieć kogoś do pomocy, bo dzwigać i celować to można wyjść z siebie i nie potrzebnie padaja mocne słowa . Przykro mi Kala67 ,że i ciebie dopadło złodziejstwo , ja to bym za ja...a powiesił jak bym dorwał takich. Miejmy nadzieje, że to pierwszy i ostatni raz. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cześć Kala, mam nadzieję, ze to nie przez dziennik i FM zdarzyła się ta przykra sytuacja?? czasem zastanawiam się, na ile można ujawnic swoją prywatność, bo przecież ludzie są różni. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że złodziej namierzałby kable na forum, ale jednak... nam odpukac, nigdy nic nie zginęło, ale raz się włamali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No kuźwa, no takich to bym ........ech szkoda gadać!!!!!! Miejmy nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz. Trzeba by było przyjrzeć się sąsiadom kalu, zorientować się u kogo jest remont i wymiana przewodów Pewnie tam znajdziesz swój kabel pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Niby żadnych danych na forum nie podaje...... ale mieliśmy już taki przypadek, że wśród zwiedzających nasz domek był Pan, który przyznał, że śledzi mój dziennik budowy na FM!!! Dotychczas nie widziałam w tym nic złego.... z natury jestem przyjaźnie nastawiona do ludzi i myślałam, że inni też tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 14.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Cześć Kala67 możesz mi pomóc. Jak wkleić zdjęcie pod moim profilem, próbowałem i wyskakujemi ,że adres enblematu nieprawidłowy. Czyżbym miał za mało wpisów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 bartolini......to nie zalezy od ilości wpisów wysłałam Ci instrukcje na priv w razie jakiś pytan, pisz śmiało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 14.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Oj kala! Spuścić Cię z oka (a raczej z Twojego Domku) na chwilę (a raczej dwa tygodnie), a tu taaakie zmiany! I kuchnia piękna! taka jasna, sielankowa... Współczuję akcji z kablem, niestety są ludzie i ludzie. A w ogóle...sama świadomość, że ktoś obserwuje, wyczekuje i bach.. grrrr...!!! Co do gniazdek.. to po przeczytaniu Twoich ostatnich kontaktowych zabaw, już jestem przerażona Jak to ogarnąć? [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Podłość ludzka nie zna granic Oby temu złodziejowi łapa uschła! Myślę ,ze potencjalni złodzieje tylko niuchają ,gdzie się jakaś budowa rozpoczyna.Tego ukryć się nie da.Myślę ,ze skusił się na te kable ktoś z niedalekiego sąsiedztwa.Jak budowaliśmy(raczej remontowaliśmy) nasz obecny dom ,to też nam powyrywali kable ze ścian i niby mieszkamy w centrum nieopodal policji.j Z kolei jak ogrodziliśmy siatką naszą działkę ,to kawałek ,z trzech przęseł nam zwinęli.Trzeba się modlić tylko ,aby więcej nie było takich przykrych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witaj kala współczuję z powodu kabla,niedobrze się robi człowiekowi,gdy wiesz,ze Cię obserwują,ale nie wiesz kto . Poza tym taki kabel jest chodliwy,my też co prawda od razu nie podłączaliśmy go do skrzynki,bo nie można było,ale był zwinięty i zamaskowany w rowie "czekał" na zasypanie. Co do gniazdek,to mam metlik jak zaznaczałam gdzie chcę np zmywarkę ,lodówkę,zlewozmywak to wszystko robiłam na oko, bo ja nie upatrzyłam sobie jeszcze żadnej kuchni ,żeby nie zmieniać co chwilę projektu,skoro na razie nie jestem zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czwartek....... nowy kabel położony i wkopany!!! aż sie boje o tym pisać wczoraj mąz rozmawiał z fachowcem ........będziemy zakładali instalacje alarmową!!!! żarty się skończyły!!!!!!!! złodziejom mówimy stanowcze NIE !!! kamlotek.....jeżeli nie masz wybranej konkretnej kuchni....to możesz sobie gniazka rozplanować mierząc, że szafka ma np. 60 cm szerokości, kuchenka 60 cm. lodówka 60 cm...i td.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts