Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na pocieszenie wklejam sobie bo znalazłam jeszcze u kogos taka kuchnie jak ja chce z IKEA :wink:

http://www.channel4.com/4homes/images/mb/Channel4/4homes/design-and-style/design-by-space/kitchen/Country-Kitchen-Design-Ideas/13-IKEA-Kitchen-Design-Lg--gt_full_width_landscape.jpg

u mnie będą tylko ciemniejsze blaty!!

Cześć

Mebelki z Ikea łatwo się składa mam parę za sobą nie jest żle. Jedynie trzeba się przygotować warto mieć wkrętarko-wiertarkę z odpowiednimi końcówkami (imbus nr 4 dokładnie u nie były :D ) i idzie jak po maśle. Mojej mamie kuchnie składałem i też szło łatwo poźniej jedynie przy wieszaniu warto mieć kogoś do pomocy, bo dzwigać i celować to można wyjść z siebie i nie potrzebnie padaja mocne słowa :oops: . Przykro mi Kala67 ,że i ciebie dopadło złodziejstwo :evil: , ja to bym za ja...a powiesił jak bym dorwał takich. Miejmy nadzieje, że to pierwszy i ostatni raz. Pozdrowionka

Cześć Kala, mam nadzieję, ze to nie przez dziennik i FM zdarzyła się ta przykra sytuacja??

czasem zastanawiam się, na ile można ujawnic swoją prywatność, bo przecież ludzie są różni. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że złodziej namierzałby kable na forum, ale jednak...

nam odpukac, nigdy nic nie zginęło, ale raz się włamali... :-?

Niby żadnych danych na forum nie podaje......

ale mieliśmy już taki przypadek, że wśród zwiedzających nasz domek był Pan, który przyznał, że śledzi mój dziennik budowy na FM!!!

Dotychczas nie widziałam w tym nic złego.... :o

z natury jestem przyjaźnie nastawiona do ludzi i myślałam, że inni też tak mają :oops:

Oj kala! Spuścić Cię z oka (a raczej z Twojego Domku) na chwilę (a raczej dwa tygodnie), a tu taaakie zmiany! I kuchnia piękna! taka jasna, sielankowa...

Współczuję akcji z kablem, niestety są ludzie i ludzie. A w ogóle...sama świadomość, że ktoś obserwuje, wyczekuje i bach.. grrrr...!!!

Co do gniazdek.. to po przeczytaniu Twoich ostatnich kontaktowych zabaw, już jestem przerażona :roll: Jak to ogarnąć?

:roll:[/i]

Podłość ludzka nie zna granic :evil: :evil: Oby temu złodziejowi łapa uschła! Myślę ,ze potencjalni złodzieje tylko niuchają ,gdzie się jakaś budowa rozpoczyna.Tego ukryć się nie da.Myślę ,ze skusił się na te kable ktoś z niedalekiego sąsiedztwa.Jak budowaliśmy(raczej remontowaliśmy) nasz obecny dom ,to też nam powyrywali kable ze ścian i niby mieszkamy w centrum nieopodal policji.j Z kolei jak ogrodziliśmy siatką naszą działkę ,to kawałek ,z trzech przęseł nam zwinęli.Trzeba się modlić tylko ,aby więcej nie było takich przykrych sytuacji.

:wink:

witaj kala współczuję z powodu kabla,niedobrze się robi człowiekowi,gdy wiesz,ze Cię obserwują,ale nie wiesz kto :evil: . Poza tym taki kabel jest chodliwy,my też co prawda od razu nie podłączaliśmy go do skrzynki,bo nie można było,ale był zwinięty i zamaskowany w rowie "czekał" na zasypanie.

Co do gniazdek,to mam metlik :-? jak zaznaczałam gdzie chcę np zmywarkę ,lodówkę,zlewozmywak to wszystko robiłam na oko, bo ja nie upatrzyłam sobie jeszcze żadnej kuchni :oops: ,żeby nie zmieniać co chwilę projektu,skoro na razie nie jestem zdecydowana :-?

czwartek.......

nowy kabel położony i wkopany!!! :-? :-? aż sie boje o tym pisać :-?

wczoraj mąz rozmawiał z fachowcem ........będziemy zakładali instalacje alarmową!!!! żarty się skończyły!!!!!!!!

złodziejom mówimy stanowcze NIE !!! :lol: :lol:

kamlotek.....jeżeli nie masz wybranej konkretnej kuchni....to możesz sobie gniazka rozplanować mierząc, że szafka ma np. 60 cm szerokości, kuchenka 60 cm. lodówka 60 cm...i td....