kamlotek 15.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 kamlotek......jeżeli zamówisz kuchnie na zamówienie to zrobią Ci każdą wielkośc szafki, nawet 59,99 ja moją kuchnie sama zaplanowałam z szafek dostepnych w IKEA więc muusiałam mieć już wszystko rozplanowane na tip-top!! mam nadzieje, że żadne kwiatki u mnie nie wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a niby czemu mają wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. Nie ma tak waskiego carga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. Nie ma tak waskiego carga. magpie,no to sprowadziłaś mnie na ziemię to już nie przelewki,jak tylko bedę w domu obmierzę kuchnię i udam się na poszukiwanie kuchni,bo widzę ,że cos z bardzo lajtowo podchodzę do tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kala straszne jest to co piszesz - dlaczego zwykły uczciwy człowiek , który pracuej całe życie aby wybudowac wymarzony dom jest narażony na "fachowców" i złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. Nie ma tak waskiego carga. magpie,no to sprowadziłaś mnie na ziemię to już nie przelewki,jak tylko bedę w domu obmierzę kuchnię i udam się na poszukiwanie kuchni,bo widzę ,że cos z bardzo lajtowo podchodzę do tej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 witaj Kala, ależ masz tempo w stronach...a wiec tak:w odpowiedzi na Twe pytania u mnie.... kominek chciałam mieć biały- i taki był przez rok....ale kiepsko to wyglądało, stwierdziałam że trzeba rzucić kolor, a na dole chce dać jasny gładki piaskowiec-tzn. cały front wkoło szyby w piaskowcu ale bardzo jasnym, kremowo-beżowym..... bale w środku czy impregnowałam?tylko solnym impregnatem, ale one w rzeczywistosci troszke inaczej wygladaja,, tam przy kominku jest lekko scięty 1szt. i widac to jakoś b.wyraźniej niz jest rzeczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 przy ścianie jest juz zabudowane, zrobie rzut jak wyglada od środka i podrzuce Ci-bo wiem ze jestes zainteresowana ze wzlgedu na sciane,.. kafle- doskonały wybor na kominek, ale zrob sobie nie tylko kafle same ale i cipłą obudowę aby te kafle sie nagrzewały,do drewna -chyba pasuje czerwony, zielony - to te kolory ktore na szybko mi sie dobrze kojarza....., i chyba tez ecry/....ma ktos w ekry na balowym..., (w Bierkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Do drewnianego domu taki kominek jest idealny.kala67, idziesz jak burza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 nadal nie znalazłam nigdzie fajnych czerwonych kafli piecowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ....a tak wogóle to idę sobie dzis z córką do fryzjera!!!!!!!! trzeba się odstresować jakoś a fryzjer najlepiej pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.10.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Weź mnie z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ....a tak wogóle to idę sobie dzis z córką do fryzjera!!!!!!!! trzeba się odstresować jakoś a fryzjer najlepiej pomaga No wlasnie wszystkie kobiety to lubia, a ja u fryzjera siedze jak na szpilkach . Lubie strzyzenie i nic wiecej, nakladanie pasemek i czekanie ze sreberkami na glowie to dla mnie katorga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 a ja dzis nareszcie trafilam do fryzjera, od dawna próbowałam znaleźć czas na to. Teraz przynajmniej mogę do lustra zaglądać! Szczęście, że nie farbuję włosów, bo nigdy bym nie zdążyła. A tak - weszłam bez umawiania i akurat mieli wolne!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Fryzjer mi baaaaaaaaardzo humor poprawił!!!! i wyglad też !! ..ale nie obejżałam dziś brzyduli przez to może mi ktos powiedziec co było w dzisiejszym odcinku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak zwykle nic. Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście. Czyli jak zwykle nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Fryzjer mi baaaaaaaaardzo humor poprawił!!!! i wyglad też !! ..ale nie obejżałam dziś brzyduli przez to może mi ktos powiedziec co było w dzisiejszym odcinku????? Niestety nie ogladam brzyduli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak zwykle nic. Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście. Czyli jak zwykle nic I zwolnili Sebastiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Fryzjer mi baaaaaaaaardzo humor poprawił!!!! i wyglad też !! ..ale nie obejżałam dziś brzyduli przez to może mi ktos powiedziec co było w dzisiejszym odcinku????? A gdzie zdjęcia nowej fryzurki? Dawaj, dawaj. Ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts