Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. :roll: :-?

Nie ma tak waskiego carga.

magpie,no to sprowadziłaś mnie na ziemię :cry: to już nie przelewki,jak tylko bedę w domu obmierzę kuchnię i udam się na poszukiwanie kuchni,bo widzę ,że cos z bardzo lajtowo podchodzę do tej sprawy :wink:

Też tak sobie zakładałam,a jakby co to szafka moze mieć i 71cm szer,lub wcisnę jakąś cargo 11cm szer. Jeszcze trochę czasu pozostało ,pożyjemy zobaczymy. :roll: :-?

Nie ma tak waskiego carga.

magpie,no to sprowadziłaś mnie na ziemię :cry: to już nie przelewki,jak tylko bedę w domu obmierzę kuchnię i udam się na poszukiwanie kuchni,bo widzę ,że cos z bardzo lajtowo podchodzę do tej sprawy :wink:

:D :D :D

witaj Kala, ależ masz tempo w stronach...

a wiec tak:

w odpowiedzi na Twe pytania u mnie....

kominek chciałam mieć biały- i taki był przez rok....ale kiepsko to wyglądało, stwierdziałam że trzeba rzucić kolor,

a na dole chce dać jasny gładki piaskowiec-tzn. cały front wkoło szyby w piaskowcu ale bardzo jasnym, kremowo-beżowym.....

bale w środku czy impregnowałam?

tylko solnym impregnatem, ale one w rzeczywistosci troszke inaczej wygladaja,, tam przy kominku jest lekko scięty 1szt. i widac to jakoś b.wyraźniej niz jest rzeczywiscie.

przy ścianie jest juz zabudowane, zrobie rzut jak wyglada od środka i podrzuce Ci-bo wiem ze jestes zainteresowana ze wzlgedu na sciane,..

kafle- doskonały wybor na kominek, ale zrob sobie nie tylko kafle same ale i cipłą obudowę aby te kafle sie nagrzewały,

do drewna -chyba pasuje czerwony, zielony - to te kolory ktore na szybko mi sie dobrze kojarza....., i chyba tez ecry/....

ma ktos w ekry na balowym..., (w Bierkach)

....a tak wogóle to idę sobie dzis z córką do fryzjera!!!!!!!! :wink:

trzeba się odstresować jakoś :lol: :lol: :lol:

a fryzjer najlepiej pomaga :lol: :lol: :lol:

No wlasnie wszystkie kobiety to lubia, a ja u fryzjera siedze jak na szpilkach :roll: . Lubie strzyzenie i nic wiecej, nakladanie pasemek i czekanie ze sreberkami na glowie to dla mnie katorga :roll: :) .

Jak zwykle nic. :lol: :roll:

Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście.

Czyli jak zwykle nic :p

Jak zwykle nic. :lol: :roll:

Synuś Mistrza się pogniewał i uciekł... do Jaśka. Dr. Sosnowski przyszedł zbadać tatę i Ula na niego nakrzyczała, i przyjechał Przemko a Ula przeprosiła się z doktorkiem i dała do zrozumienia że chce kontynuować tą znajomość. I najważniejsze - Przemko błaga Urszulę, aby dała się ustylizować jego wspaniałemu i sławnemu koledze styliście.

Czyli jak zwykle nic :p

I zwolnili Sebastiana...